Şimdi Ara

Et ve Süt Kurumu Konserve Kuşbaşı ve Kıyma %25 İndirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
5
Favori
55.855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Getirde 115 TL şimdi Ankarada. 4 kutu aldım 150 TL indirim çekiyle 310 tlye geldi. Kilosu 95 TL falan. İnşallah güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chetyner kullanıcısına yanıt

gelince tarihleri hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba

teşekkürler

• Bu konserve usulü etler nasıl oluyor ? Hazır pişmiş mi oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Tabiki

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Pişmiş normal kavurma. Biraz eski Mesajlarda baya yumuşak olduğu belirtilmiş

• chetyner kullanıcısına yanıt

Ben de almak istedim ama kıymasını hiç beğenmemiştik. Yağ oranı ve tadı hakkında olumlu yorum yaparsanız denemek isterim.Geri bildirimlerinizi bekliyoruz.

Hocam bendekiler 08/23. İftara bişeyler yaptım bakalım. Tadımlamak için iftarı bekliyorum. Biraz ton balığı kokusu var bir de normal kavurmadan daha yumuşak tiftik edilmiş et formuna yakın. Onun dışında konserve içerisinden çok fazla su çıkmadı. Süzme ağırlığı da 650-700 vardır tahmini

• eminxconan E kullanıcısına yanıt

teşekkürler. tadımdan sonra yorumlarınız bekliyoruz  

• Bana gelenlerin son tüketim tarihide 08/2023. Yalnız dikkatimi çeken Et balık kurumu kendisi üretmemiş bunları. CNG cengiz tedarik ve dış ticaret diye bir İzmir firmasına ürettirmiş.

hocam öncelikle et tadı var öyle söyleyeyim  . Yumuşak olduğu için dişe pek değmiyor. Kavurmanın daha çok pişip tiftik edilmesi gibi düşünebilirsiniz. Bir örnek verecek olursam düğün yemeğinde verilen kavurmaya yakın bi lezzeti var. F/p olarakta 3 konserve daha sipariş ettim. 300₺ ye alacağım kuşbaşı 1 kg et kavurunca 700-800gr kadar kalacağı için neredeyse yarı fiyatına bence alınabilir. Tabiki herkesin damak tadı farklıdır, öncelikle 1 adet satın alıp deneyimlemenizi tavsiye ederim ancak kesinlikle yenmeyecek kadar kötü değil. Şunu da belirteyim sulu yemek içinde tükettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminxconan -- 23 Mart 2023; 19:26:50 >
  • neyse kaldıırmış ürünleri getir bizim burda  

• Geçen yıl kuşbaşı olanını almıştım. Normal kavurma gibi değil. Hadi pilav üstü kavurma yapayım dersen olmaz o iş, çok yumuşak, paketli kavurmalara asla benzemiyor.

Sulu yemeklere katarım diyorsan işte orada güzel oluyor. Kuru fasulye, beyran ve benzer etli çorba ve sulu sebzelerde baya iyi oluyor. Bu arada benim bölgemde de var ama dondurucum Beşler, Danet ve Polonez kavurma stoğu ile dolduğu için bu kez pas geçiyorum.

Bu arada bir ekleme yapayım,

Danet 250 gram kavurmayı 46 liraya

Beşler 150 gram kavurmayı 26 liraya

Polonez 200 gram kavurmayı 59 liraya stoklamıştım.

Şimdiki fiyatlar anasının örekesi gibi olmuş. Hak edildiğimiz gibi yönetiliyoruz işte. Sebep olanların köküne kibrit suyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 23 Mart 2023; 20:27:39 >
  • kıymasından nefret ettim. çamur gibi afedersiniz. zor bitirdim. tavsiye etmiyorum.

• Kıymasından bi pide yaptıralım dedik pideden soğudum

• kuşbaşının tadı askeriyede çıkan etin tadı gibi. kıyma da pek yenebilir gibi değil. ancak pişirme teknikleri, yemek içerisinde kullanım şekilleri ile toparlanabilirse mecburiyetten değerlendirilebilir. mecburiyet dışında önermiyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.