ekranlarını yeni açanlar için kıyma 55 lira mı neydi şimdi 83 lira kavurma 65 lira civarıydı şimdi 124 lira sığır parça et ne zaman gitsem yok ucuz olandan onun yerine pirzola vb var 152 tl etin suyunu kemiğin suyunu da satmaya başlamışlar e peki bunun başka ürünleri de var onu da satarlarsa yakında şaşırmayın sabahın 8 inde gidip sıra alıyorsun 45 dakika sıra bekliyorsun 1 kg et alıp mutlu mesud bir şekilde evine dönüyorsun git gel dünyanın yakıtını yakıyorsun koca ilde bir tane şubesi var üstelik küçük baş alıp kesin daha iyi ne yediğinizi bilirsiniz mis gibi helal kesim |
Et ve Süt Kurumu Konserve Kuşbaşı ve Kıyma %25 İndirim (6. sayfa)
-
-
1 kilodan fazla vermiyorlarmı. yeni doğan mahallesinde.sıra alıp 45 dakika sonramı satış yapılıyor.
-
konserve fiyatlarında değişiklik varmıydı
-
ET DEĞİL DE BELKİ SÜT ALMAYA PARAMIZ YETER.
-
güncel
-
konserve kıymayı denedim, konserve ton balığı gibi kokuyor, tadı da normal kıyma lezzetinde değil. ton balığımsı bir aroması var bilginiz olsun.
yağı süt kaymağı gibi üstte birikip donmus ve su da ihtiva ediyor.
-
yakında dışkısını bile zor alacağız hocam
bir traktör hayvan dışkısı yaylaya götürürlerse 700 lira mı neymiş
adam bunu 500 m2 bahçesine koyacak da sulayacak da sebze yetiştirmeyi düşünüyor ee ordan çıkan sebze bile hiç ucuza gelmiyor
çiftçi ne yapsın düşün
hazır gübreler daha pahalı olduğu için bunun da fiyatı gitgide artabilir
-
konserve eti denedim bana normal geldi yenebilir
hatta tuzsuzdu yanlış hatırlamıyorsam
tuzsuz ise orda bit yeniği arayacaksın tuz en ucuz koruyucu maliyetten kaçacak değiller ya oyun vardır işin içinde
nasıl bir koruyucu katkı maddesi kullanıyorlarsa artık
evdekiler beğenmemişti
zaten dondurulmuş kıymayı denesen oraya bir daha uğramazsın ..... yağı mı var nedir anlamadım o nasıl yağlı bir kıyma iğrençti
sucuklar 62 liraydı onlar da uçmuş
-
ben kendi dışkımı depolamaya başladım. satışa başlicam yakında.
-
belediyeler çoktan başladılar o işe
insan dışkısının katısını sıvısından ayrıştırma kurumu var arıtma tesisi diye mi ne geçiyor
katısını da çiftçilere veriyorlarmış ama dağ gibi yığmışlar hatta yangın çıkıyordu sürekli itfaiye geliyordu
parayla mı veriyorlar bedava mı onu bilmiyorum
bir traktör zibile 500-700 lira verene kadar daha mantıklı güneşe ser kurut arada ters çevir iyice kurusun öğk kusasım geldi :)
hatta bitki bile çıkıyor üstünde
insan vücudunun içinde eritemediği tohum kalabilir veya kuşların dışkısından da düşebilir
-
kendi kendine büyüyorsa satmam o zaman ne çıkarsa yeriz bahtımıza
-
Konserve üründe koruyucu kullanılmaz. Pastörize edilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu tip pastörize ürünlerde dediğim gibi koruyucu kullanılmaz. Pastörize edilmeyen, ısıya tabi tutulmayan konserveler, kavanoz ürünlerde ise olması muhtemeldir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hem kıyma hem de dana kuşbaşı konserveyi kullandım. Maalesef tadı ağır geldi ya da ne bileyim bizim ağız tadımıza uymadı. Kuşbaşı sanki kavurma kıvamındaydı. Kısacası ben tavsiye etmiyorum.
-
Geçenlerde Et ve Süt Kurumu fiyatlarda artışa gitmemiş miydi ? Zammın indirimi mi oluyor şimdi?
-
Konserve kıymayı yiyemedik Tadı normal kıyma gibi gelmedi. Ayrıca çok su bıraktı o suyu çekince tadı daha da kötüleşti. Konserve kıyma tavsiye etmiyorum. Konserve eti ise denemediğim için birşey diyemem.
-
Movie ClipsyoutubeThe Martian | Growing Poop Potato’s | 2015https://www.youtube.com/watch?v=iDtBUu215QM
-
iyi görünüyor kbaşı. bir arkadaşta kıymanın resmini atsa da görsek.
-
Tavuk kaç para hocam lütfen söyler misin gidince sorabilir misin, eğer hatırlamıyorsan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X