Şimdi Ara

ETA MUHASEBE PROGRAMI DEMOLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ETA MUHASEBE PROGRAMI DEMOLAR VAR AMA SQL KURULUL NASIL YAPAMADIK BİR TÜRLÜ
    DATABASE.ETA BULUNAMAMIŞTIR. MESAJI GELİYO
    DEMO ADRESLERİ
    http://www.eta724.com/viewtopic.php?t=278&sid=773662ab488b452660bca7c038607b7b

• BU KONUDA YARDIM EDEBİLEVEK BİRİSİ VARMI ACABA...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasahin23

BU KONUDA YARDIM EDEBİLEVEK BİRİSİ VARMI ACABA...?

Standart ETA kurulumu SQL istemez. Siz ilk önce windows düzgün mü ona bakın.
  • windows düzgün derken windowsta sorun yok eta sql versiyonunu anlattığı gibi yapıyoruz...ama bir türlü olmuyor...sorun windowsta olsaydı hallederdik..sorun eta da onu biliyorum

KURULUM işlemleri
    Program kurulumu için aaıdaki aamalar takip edilir.
    · SQL Server Kurulumu
    · Borland Database Engine (BDE) (Veri Tabanı Motoru) Kurulumu
    · ETASQL Program Kurulumu (EtaSQLSETUP)
    · Enstelasyon lemleri (EtaSQLINS)
    · ETASQL Konfigürasyon lemleri (EtaSQLCON)
    · Dizin (Path) Ayarları (EtaUtlPath)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahin23 -- 10 Nisan 2008; 23:58:11 >
  • ben ETASQL programını kurdum sayılır tek bir yerde hata veriyor oda konfigürasyon programını çalıstırınız diyor onu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevirim.
  • konfigirasyon ilşeminde kurulumdan sonra c:\ dizininde etasqldemo klasörünün içine girip ETASQLINS DOSYASINI ÇALIŞTIRIP ENSTALASYON YANİ ŞİFRE GİRİŞ İŞLEMİNİ TAMAMLAYACKSINIZ.
  • HORİZONYAZILIM H kullanıcısına yanıt
    Tek mesajınız var gözüküyor aktifmisiniz bilmiyorum ama etayı yüklüyorum enstelasyonuda yapıyorum etasqlcona girince cannot locate or connect to sql server. unable to connect sql server is unavailable or does not exist. unable to connect: SQL SERVER does not exist or network acces general sql error denied diyor yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbabali34

Tek mesajınız var gözüküyor aktifmisiniz bilmiyorum ama etayı yüklüyorum enstelasyonuda yapıyorum etasqlcona girince cannot locate or connect to sql server. unable to connect sql server is unavailable or does not exist. unable to connect: SQL SERVER does not exist or network acces general sql error denied diyor yardım edermisiniz

abi aynı hata bendede veriyor. ve yükleyemiyorum birisi lütfen yardım etsin bu hata nasıl giderilir???!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.