Bildirim
ETA SQL HATA MUHASEBE PROGRAMI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sql sunucu çalışmıyor veya erişilemiyor demek.
Sql sunucunun, servisinin çalıştığından emin olun. Denetim Masası > Yönetimsel araçlar > Hizmetler altından sql sunucu servisine ulaşabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: taximproject
Sql sunucu çalışmıyor veya erişilemiyor demek.
Sql sunucunun, servisinin çalıştığından emin olun. Denetim Masası > Yönetimsel araçlar > Hizmetler altından sql sunucu servisine ulaşabilirsiniz.
buraya girince ne yapmam gerek ? -
Buradaki SQL Server yazan servisin yanında başladı yazmalı, yazmıyorsa sağ tuşla tıklayın ve Başlat ı seçin. -
SQL server yazmıyo yok listede -
SQL Sunucu başka bir server makina da çalışıyor olabilir mi?
Tek bilgisayarınız mı var?
SQL Sunucunun yüklü olduğu bilgisayarda yapmalısınız bu işlemi.
Aşağıda SQL Sunucu servisini nasıl konrol etmelisiniz resimli anlatım var.
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server hatası -
ben programı yükleyince ilk bu yapılıyo Microsoft SQL Server 2005 Express bende gri küçük ekran çıkıyo normalde ise büyük ekran çıkıp I accept the licensing terms and conditions" ifadesi işaretlenerek “Next” ile devam edilir olması lazım onlar çıkmıyo galiba microsoft sql server kurulumu olmuyo bende yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar@taximproject
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 19 Aralık 2013; 17:06:59 > -
Ben sizde SQL kurulu diye düşünmüştüm.
SQL Kurulum sırasında hata alıyorsanız, hatayı paylaşırsanız yardımcı olmaya calisirim
iyi aksamlar -
ekran alıntısıda alamıyorumki setup a tıklıyorum mic. sql server 2005 yükleye tıklıyorum yüklüyo gibi yapıyo bişi küçük ekranb çıkıyor ama büyük normalde olması gereken ekran çıkmıyor muhasebe programıda onun için hata veriyor pc windows xp service pack3 1gb ram 512 ekran kartı -
sql server yüklendi fakat pcyi açtığımda bildirim çubuğunda bakıyorım Stopped-\\USER - MSSQLServer yazıyo start'a basıyorum fakat başlamıyor yardımcı olursanız memnun olurum -
Aşağıdaki mesajımdaki linkdeki gibi servisleri kontrol eder misiniz?
Servislerin yanında ne yazıyor?
Aşağıda SQL Sunucu servisini nasıl kontrol etmelisiniz resimli anlatım var.
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server hatası -
Orda gözüken yok bunlar var :SQLSERVERAGENT , MSSQLSERVER , MSSQLServerADHelper -
MS SQL SERVER yani MSSQLSERVER servisi önemli olan. Durumu nedir? -
Local computer üzerindeki Local computer hizmeti başladı ve durdu.Bazı hizmetler eğer yapacak işleri yoksa otomatik olarak durabilirler örneğin performan günlüğü ve alarm hizmeti diyor başlat diyince
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X