Şimdi Ara

Etd.sys hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar abra a5 v5.2 kullaniyorum 1 saat falan witcher 3 oynadım. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL(ETD.sys) Diye bi turuncu eski tabirde mavi ekran hatası aldim sebebi nedir ?? Isletim sistemim win10 pro 64 bit

Ve Witcher3 oynarken gpu (ekran kartı) ısısı msi afterburn programiyla baktim ısı 85 92 derece arasi degisiyodu bu normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayo3337 -- 4 Şubat 2016; 3:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncell

• etd.sys hatası elantech touchpad driverını işaret ediyor yani touchpad driverini güncelle bi kardeş zaten bu hata monsterlarda baya ünlü
  • mevlut12626 M kullanıcısına yanıt
    Bende elan toucpad driver yok normal windows10 un kendi yukledigi bi toucpad driver var onu siliyim mi ? Cunku guncellenmiyor

• monsterın sitesinde modelini bul ordaki touchpad driverini kur cünkü bu hatayı bende alıyordum monster teknik servisi bana sitemizden driverları indirin bilgisayarınıza format attıkdan sonra hepsini kurun dediler bende öyle yaptım yaklaşık 2 aydan beride hiç bir mavi ekran almadım.
    Sen monsterin sitesinden hangi driverlari indirdin ? Cunku bazi driverlari zaten windows10 otomatik yukluyor gerekli olanlari

• windows yüklüyorda sürüm kodunun aynı olduğunu nerden biliyorsun?
    Sürüm kodu derken ?

• Guncell

• her driverin sürüm kodu var onu diyorum aynı olduğunu nerden biliyorsun windows yüklediği belkide güncel olmayan sürüm
    Yok hocam guncel hepsi testlerini yaptim ama ne yazıkki monsterın sitesindekiler eski driver

• monsterın sitesindekiler tamam güncel olmayanda var fakat senin hata kodun touchpadd driverini işaret etiği icin monsterın sitesindekini indir bak bilgisayarındaki sürüm kodundan eskimi
  • tayo3337 T kullanıcısına yanıt
    Sn. tayo3337;

Siz arkadaşın söylediği gibi deneyin yinede. En güncel sürücü en problemsiz sürücü anlamını çıkartmamaktadır. Bazen yeni sürücüler donanımlar arasında çakışmalara yol açabilir. Sonuçta Intel ve NDIVIA firmaları anonim oyunlara odaklı sürücüler çıkartıyorlar. Ancak donanım üreticilerinin çıkarttıkları sürücüler o donanım ile en problemsiz en uyumlu sürücülerdir. Durumu göre sürücüyü güncelleyip hata ile karşılaştığınızda önceki problemsiz sürücüyü kullanmalısınız.

Sorunuz olursa lütfen 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayın arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Dostum sen monster ana sayfada ki sürücüleri yükle.
    Ben nvidia yi 3 Güncelleme geriden izliyorum. Çünkü çoğun zaman sıkıntı çıkıyor.

Bu sadece monster a has bir olay değil. Masaüstü pc de Tera oynarken güncel nvidia ile 20 fps alıyordum. Araştırdım,eski bir Sürüm tavsiye ettiler,70 fps almıştım.
    O zamandan bu yana ,asla nvidianı son çıkan sürücüsünü değil,oynadığım oyunlarda sıkıntı çıkarmayan sürücüsünü kullanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    O zaman 359.00 a döneyim. Birde ısı hakkında bir dusuncen varmi wihtcher 3 oynarken gpu ısısı 90 derece oluyor

• Hiç birşey yapamazsın dostum yarın bu sebepten dolayı servise gideceğim 1 senedir uğraşıyorum bu hatayla .

Silsende güncellesende eski versiyona dönsende windows 10 güncelleme olarak yüklüyor son versiyonu ve 5 dk sonra mavi ekran :)

Benim bulduğum çözüm internetten araştırıp windows 10 güncellemelerini tamamen kapatmak ve touchpad driverini kaldırmak , tamamen çözüm değil . Böyle olunca 2 sorun çıkıyor önümüze . birincisi driveri kaldırdığımız için touchpad sürekli açık cs go oynarken sol eliniz oraya değiyor ve oyun oynıyamıyorsunuz sağlıklı :) Ben oraya bez koydum

Diğer bir sorun yine mavi ekran verecek ama daha az bu seferde hotkeyden kaynaklı mavi ekran verecek ama hatada 1 veya 2 haftada bir belli olmuyor daha sık verdiğinede rastladım .

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3337

O zaman 359.00 a döneyim. Birde ısı hakkında bir dusuncen varmi wihtcher 3 oynarken gpu ısısı 90 derece oluyor

Ben genellikle Mmo ya da Dota oynuyorum. Her ikisinde de turbo fanın devreye girdiğine Şahit olmadım,o Yüzden ısı ile ilgili birşeyler maalesef söyleyemeyeceğim.

Bir de,win 10 a geçmedim ben. Daha Haziran'a var. O zamana kadar daha bir stabil olur düşüncesindeyim.

Dota da birkaç defa mavi ekran yedim. touchpad güncellemesi ile sorun ortadan kalktı. Çok çok nadir -son 2 ay da hiç olmadı- mavi ekran görüyorum,onda da kesinlikle birşeyler çakışıyor.

• PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Ekran karti driver sürümün hangisi senin ? Ve modelin seninde abra a5 v5.2 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3337

Ekran karti driver sürümün hangisi senin ? Ve modelin seninde abra a5 v5.2 mi ?

Pc Yanımda değil,tam sürümüne bakamayacağım maalesef.

Tulpar T5 V4.2 benim pc.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.