Şimdi Ara

ETEN M600+ FİYATA DİKKAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gbtmobile.com/phonedetails.php?pid=ETE004

Aynı konuyu eten m600+ için açılmış bir topicte de sordum ama yakın zamanda cep telefonu özelliği olan bir pda almayı düşünüyorum ve bu benim için önemli olduğundan tekrar konu açarak sormak istedim?

Yukardaki linkte m600+ fiyatı 539 usd olarak verilmiş ve çok güzel bir cihaz.Zaten onun için açılmış topic 'i okuduktan sonra bunu almaya karar verdim (en azından şu an için bu böyle). kangurum.com da cihaz en ucuz durumda (Türkiye için) ve 12 taksit 106 ytl taksitle veriyorlar peşin fiyatına.Bu sitede ise peşin aldığımda bana shipmentla beraber taş çatlasın 900 e geliyor.Bu kadar mükemmel bir alet için bence kaçırılmıyacak bir fiyat.Tabiki kurların da buna etkisi var şu anda.
    Sorum şu;
    Eğer dışardaki bu siteden alırsam herhangi bir ek vergi bu alete biner mi? yakın zamanda bir kitap aldım Toronto üniverisitesinden ve herhangi bir vergi ödemedim.Bu da aynı şekilde olursa çok iyi.
    İkincisi Türkiye'de bir yerlere bu pda nın tel özelliğini kayıt yaptırmam gerekiyor mu? ve de buradaki sim kartlarla kullanabilirmiyim ?
    Bilgisi olan birileri beni yanıtlarsa çok sevinirim.Saygılar. Şimdiden teşekkürler...

• Çok bilgili olmasam da bir zaman yurtıdışından alışverişe kafayı iyice taktığım için şunu söyleyebilirim. Bildiğim kadarıyla 100ytl (ya da 100 $)ı geçen yurtdışı alışverişlerinde gümrük vergisi ödetiyorlar. Ayrıca aldığın cihazı Türk Telekom Kurumuna kaydettirmen gerekiyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9283333/mpage_3/key_/tm.htm sayfasında görüşümü açıkladım. Tekrar buraya yazmayım!
  • Yorumlar için çok teşekkürler..Cihazı kangurum.com 'dan 1299 ytl ye 12 taksitle peşin fiyatına aldım.Açıkçası bu tip bir alette hem satışta hem de garanti durumunda bu kadar büyük riske girmek istemedim.Fakat Türkiye'yle Amerika arasındaki bu kadar fiyat uçurumunu da kabullenmek çok zor..Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.