Şimdi Ara

Eten X600 ve ekran uyum problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az once E-ten x600 marka telefonuma yeni rom kurdum.Rom kurarken ekran oryantasyonunu yaptim bir de telefon icin sifre koydum.Fakat telefonu actigimda sifreyi giremiyordum cunku ekran duzgun calismadigi icin tuslayamiyordum.Sifreyi bir kac kez yanlis girdikten sonra hard reset atmayi denedim ama denememe ragmen hard reset ekraninda 'yes' tusuna basamiyorum.Ekran dogru duzgun calismiyor

Su anda cihazi kullanamiyorum.Bu beladan nasil kurtulabilirim bir fikriniz var mi ?

Tesekkurler simdiden..

• X600 nasıl format atıldığını tam olarak bilmiyorum. X500 kullanıyorum; sanırım bununla benzerdir.

Hard reset ekranında yes tuşuna nasıl basılamıyor anlamadım. Hard format atma işleminde ekran kullanılmıyor sanırım.

Güç düğmesine basılı tutarken, reset deliğine basıyorsunuz, her iki tuşu bir kaç saniye basılı tuttuktan sonra ikisini birden bırakıp hemen sağ alttaki sonlandırma tuşuna basılı tutuyoruz. Sistem sorgulama ekranı çıktığında tuşu bırakıyoruz. Ekranda yes ve no seçenekleri çıkacak. Yes seçeneğine ait tuşu (GPS tuşunun üst kısmındaki tuş olması lazım) yes komutu onaylanana kadar basılı tutuyoruz. Gerisi basit zaten.

Dediğim gibi x600 kullanmadım. Bir fikir oluşturması açısından yazdım.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 17 Temmuz 2009; 3:29:34 >
  • x600 um Default Settings yaparken kapandı. Tekrar başlattığımda ekrandaki glofiish yazısı cıkıyor ve öyLe kaLıyor. Hard reset yapayım diyorum. hard reset tusuna ve ekranı kapama tuşuna basılı tuttugumda kapanıp açılıyor fakat yine aynı yerde takılı kalıyor. Ne yapılabilir ? Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanulas67

x600 um Default Settings yaparken kapandı. Tekrar başlattığımda ekrandaki glofiish yazısı cıkıyor ve öyLe kaLıyor. Hard reset yapayım diyorum. hard reset tusuna ve ekranı kapama tuşuna basılı tuttugumda kapanıp açılıyor fakat yine aynı yerde takılı kalıyor. Ne yapılabilir ? Yardımcı olur musunuz?

Epey oldu x600 'ü kullanmayalı ama bir sitede anlatımım vardı hard reset ile ilgili. Hardreset de dikkat edilecek bişiler vardı diye hatırlıyorum çünkü. Site bakımda açılınca link veririm.
  • Teşekkürler koppa. Valla herşeyi denedim de bi türlü düzeltemedim :( power tusu ile hard reset tusuna basılı tutup aynı anda bırakıyorum yine aynısı oluyo. Sinir etti bu telefon beni
  •  Eten X600 ve ekran uyum problemi

- Cihazın pilini çıkar ve tak.
    - 22 ve 15 no lu tuşlara aynı anda basarken 8 nolu ışığın bir kez yanıp sönmesini bekle ... (Burası önemli)
    - 8 nolu ışık göz kırptıktan sonra sadece 22 nolu tuştan parmağını çek 15 nolu tuşa basılı tutmaya devam et... hardreset ekranı gelecektir.
    - Hardreset ekranı geldiğinde 15 nolu tuştanda parmağını çek ve 10 nolu tuşa uzunca basarak ekrandaki yes seçeneğini seçmiş oluyorsun.
  • koppa teşekkürler. Dediğini yaptım. Hard reset ekranı geldi. yes tusuna bastım ve please wait diyo. Bekliyorum öyLe ve donmuş vaziyette hala. Ne yapmak Lazım? default settings'e alırken %5 te kitlenmişti. Ben de kapatıp açmıştım. Acaba ana bellekteki ayar da mı gitti bunu yaparken? O yüzden mi ilerlemiyor hard resette..

Resim:

Eten X600 ve ekran uyum problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanulas67 -- 17 Nisan 2011; 16:21:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geç gördüm mesajını ...

Hard reset ekranı geldiğinde 10 nolu tuşa uzunca basacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.