Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece merak hala oynayan varmı bu serverda?

• Valla benim çevremde yok .. Ayrıca yeni bir konu adı altında açsaydın daha kullanışlı olurdu.
  • yeni konuya gerek yok kirlilik olmasın boşuna 2006 dan beri servera her dönüşümüzde bu konuyu kullandık
  • Peki saygı duyuyoruz anılarınıza
  • peh be bi ara ne sarmıştı server. ama tam bi dagger serveriydi okcular baium ve aq ring olmadan daggera 4 vuruştan birini vuruodu. Genelde archerlar sr yaparlardi.. bi ara çok haz almiştım 1k pvp yaptim listeyede girdim snra server hb oldu :S orda bozular işte... interlude zaten hata olmuştu player kaybetmişlerdi HB de dahada kotu oldu bnce int sonrasi oynamadim cok karışık ya certificate olayi stone olayi fln bozar bizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

peh be bi ara ne sarmıştı server. ama tam bi dagger serveriydi okcular baium ve aq ring olmadan daggera 4 vuruştan birini vuruodu. Genelde archerlar sr yaparlardi.. bi ara çok haz almiştım 1k pvp yaptim listeyede girdim snra server hb oldu :S orda bozular işte... interlude zaten hata olmuştu player kaybetmişlerdi HB de dahada kotu oldu bnce int sonrasi oynamadim cok karışık ya certificate olayi stone olayi fln bozar bizi :)

eet ya diziom setleri yapiorm adamda sgrade war gelio kesio ne is ? :S dandik dandik client oynamayınız...
  • server ın en iyi zamanı c4 tü ama
  • sn de tam eternal tiryakisisin yaw :) bi birakamadin :) hep özlem hep özlem nereye kadar başka serverlara gir bak msla l2 survival var gir oraya takılıalım.. utku tatilde galiba gelsn oda girer tatil okula gitmio en azindan yine çalışıo ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

server ın en iyi zamanı c4 tü ama

L2 Hayatımda sırasıyla unutamayacağım 3 server ,

L2 Hobby
    L2 Eternal Sin
    ve L2 Gold..

Ama 3x Hobby'de piştikten sonra Eternel'e akmak kadar güzel birşeyi yaşayamadım heniz. O ancient bowlar , o zakeni kesmek için sıraya giriyorduk.. Mithril Mines'teki Balkon sefamız .. Free serverların en ünlü isimleri (LeafThePro , rAst , 0din..) Iki tane de Türk kardeşimiz vardı Jos3 ve YeniCheri diye , yanlış hatırlamıyorsam.. Her daim hatırlanmaya değer günlerdi =)
  • bow deilde o ancient dagerin şklini çok seviodum ya bn kuzen +12 ad basmıştı onu durmadan alip kendimi sevindiriodum :))
  • quote:

sn de tam eternal tiryakisisin yaw :) bi birakamadin :) hep özlem hep özlem nereye kadar başka serverlara gir bak msla l2 survival var gir oraya takılıalım.. utku tatilde galiba gelsn oda girer tatil okula gitmio en azindan yine çalışıo ama

lan sıpa sende survival den bi vazgeçemedin.
  • yok yaw athena gibisi yoktu :). bn öyle lvl zor olan server sevmiom lvl sıkıo bni hizli lvl kasip zor item kasican.. athenada bu balance vardi ondan zevkliydi.. Bi sa basmak için kıçımızı yırtıoduk :) bn ilk sa mi daggerla kasmiştim yani duşunun :) . Athena tkrar interlude olsa keşke veya c4 hmn başlarik kasmaya WL ile :)
  • quote:

yok yaw athena gibisi yoktu :). bn öyle lvl zor olan server sevmiom lvl sıkıo bni hizli lvl kasip zor item kasican.. athenada bu balance vardi ondan zevkliydi.. Bi sa basmak için kıçımızı yırtıoduk :) bn ilk sa mi daggerla kasmiştim yani duşunun :) . Athena tkrar interlude olsa keşke veya c4 hmn başlarik kasmaya WL ile :)

SA Yapmak için spoilciyle MM ye gitmen gerekmyiromuydu "blood" lu bişidi ismi hatta..
  • o armora sa basmak içindi spoille ant ness de blood chaos kasıodun :D
  • aynen c4 olcak oynıcan o serverda. ama benim için l2 bitti ya. oynamıyorum artık.
  • Cem bul bi adam gibi sw sole ismini sw nin indirim aksam geliom 10 da eve saat 1 e kadar ot gibi bekliom sw bulda biraz oyniyalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKyubi -- 29 Temmuz 2010; 11:15:13 >
  • Ama athenada benim fun sayfamı yapmıslar gordunusmu ? Komedi
  • zuahahh NightMare king ... Ama bi ara 8 bow vardı o zmn balum olaydi manyak olurdu :) özledim aq ya ama şu an güzel server yok gel ama bi dominion var c4 oraya bi bakıcam bn gel sn cov yaparsn bn dagger yine xD
  • Tmm :D bul gusel bi sw gelcem de interlude veya c4 olursa daha ii olur dier clientler beni sarmıyo
  • işte c4 diom l2 dominion konusuda var ztn gir bnim pc yok smdi laptoptan giriom nete ama yarina gelir
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.