Şimdi Ara

~Eternal Sin |C4| 45xp PvP Server~ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
0
Favori
42.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi iki haftaya interlude olacak server. ben bekliyorum. siz ne haldesiniz.. oyun nick im Eien or D4N1ELl :d
  • 23 Aralık 2006; 20:55:24 konu başına hesap çekersek 6 senelik hort var elimizde :D yeni kayıt olmuşsun foruma, yazık olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: minerr

arkadaşlar bi iki haftaya interlude olacak server. ben bekliyorum. siz ne haldesiniz.. oyun nick im Eien or D4N1ELl :d

oha es-l2 hala açık mı :D sitesi ne ? :D
  • İnterlude olacaksa şahsen ben deneyebilirim yani
  • arkadaşlar server hala duruyor mu son durumdan bilgisi olan var mı?
    2006 da bu serverda oynayama başlamıstım 2009da bıraktım şimdi tekrar lineage oynamaya dönmek istiyorum
    var mı tavsiyesi olan arkadas?
  • @Witchblade* hort diyorsunda biz 2006 dan beri servera her geldiğimizde bu topiği kullandık
  • server açık tek tük kişi oluyor hala c4 2006 dan beri çok sular aktı 2012 de tekrar c4 olarak açıldı buglar vs. şeyler oldu oyun player kaybetti 4-5 ay güzel oynandı sonra tek tük kaldılar. yakında interlude olacak diyorlar 2-3 hafta demiş arkadaş bilgim yok. Şuanda sağ solda interlude serverlarda takılıyorum şu kadar diyim. eternal sin in ismi yeter interlude açılırsa bende denerim.
  • sitesiwww.es-l2.com burdan takıp edıyorum. c4 tü bende boos and am +16 vardı en son gm acıklama yaptı ıste interlude olcak die. bende bsmıstım. sımdı c4 sw acık ama herkez interludeyı beklıyor. bide charlar sıfırdan baslayacak arkadaslar herkez ezik olacak yani ilk basta donetler ılk 3 ay flan cıkmaz. en zevklı yanı bu :d miner_child@hotmail.com haberlesebılırız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

server açık tek tük kişi oluyor hala c4 2006 dan beri çok sular aktı 2012 de tekrar c4 olarak açıldı buglar vs. şeyler oldu oyun player kaybetti 4-5 ay güzel oynandı sonra tek tük kaldılar. yakında interlude olacak diyorlar 2-3 hafta demiş arkadaş bilgim yok. Şuanda sağ solda interlude serverlarda takılıyorum şu kadar diyim. eternal sin in ismi yeter interlude açılırsa bende denerim.

tekrar açılırsa bende girerim eski tadı yakalarız belki...
    şuan hangi serverlarda takılıyorsun bende geleyim can sıkıntısına birebir oturup char kasarım yapacak işim yok
  • quote:

sitesiwww.es-l2.com burdan takıp edıyorum. c4 tü bende boos and am +16 vardı en son gm acıklama yaptı ıste interlude olcak die. bende bsmıstım. sımdı c4 sw acık ama herkez interludeyı beklıyor. bide charlar sıfırdan baslayacak arkadaslar herkez ezik olacak yani ilk basta donetler ılk 3 ay flan cıkmaz. en zevklı yanı bu :d miner_child@hotmail.com haberlesebılırız :D

server açılırsa her türlü girerim umarım eski tadı yakalarız c4 zamanları 2006da bombaydı sağlam adamlar clanlar vardı
    donate yapmasan bile kasarak donate gibi olabiliyordun serverda. ekleyeyim seni msnde hacı haberleşiriz

• quote:

Orijinalden alıntı: perennial26

quote:

sitesiwww.es-l2.com burdan takıp edıyorum. c4 tü bende boos and am +16 vardı en son gm acıklama yaptı ıste interlude olcak die. bende bsmıstım. sımdı c4 sw acık ama herkez interludeyı beklıyor. bide charlar sıfırdan baslayacak arkadaslar herkez ezik olacak yani ilk basta donetler ılk 3 ay flan cıkmaz. en zevklı yanı bu :d miner_child@hotmail.com haberlesebılırız :D

server açılırsa her türlü girerim umarım eski tadı yakalarız c4 zamanları 2006da bombaydı sağlam adamlar clanlar vardı
    donate yapmasan bile kasarak donate gibi olabiliyordun serverda. ekleyeyim seni msnde hacı haberleşiriz

Suanhttp://lineage2forever.eu/ burdayım interlude ölesine takılıyorum. girersen
    Hell
    GreenArmy ye pm at yardımcı olurum güzel server.

• ben pc deki bütün l2 verisyonlarını sildim geçenlerde arkadaşlar l2 oynayalım interlude bi server bulduk dediklerinde tekrar indirdim ama es-l2 tekrar açılırsa anında damlarım :D
  • Yeni yılda şubat gibi açılır bence. coming soon deyip duruyo nieana
  • oha hortlakkk :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathangel38010

oha hortlakkk :):)

Sabit konu gibi bişey bu hort değil yani
  • Hoşt-lak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Hoşt-lak.

yaş kaçtı aga :) bunun neresi sabit anlamadım en son ne zaman yorumlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathangel38010

quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Hoşt-lak.

yaş kaçtı aga :) bunun neresi sabit anlamadım en son ne zaman yorumlar var

Sabit gibi dedim. Şöyle özetliyim ilk c4 zamanı 2006 yıllarıydı konu o zaman açılmış sanırım öyle baya bi devam ettikten sonra client değiştirdi oyun oda burdan yürütüldü konuşmalar sonra oda kapandı Sanırım bu şubat ayında yine c4 olarak açıldı. Konu yine burdan devam edildi. Sayfaları tek tek okursan ayrıntıları görüceksin.
  • tam olarak ne zaman interludeye gecicek bellimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverKniqhT

tam olarak ne zaman interludeye gecicek bellimi ?

Benim tahminime göre şubat ayında açılır.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.