Eternal Union yüzüğü çıktı ve Increases the duration of Phalanx avatars by 200% yazıyor. Benim anladığım Phalanx skilini 2 katı süreye çıkartıyor. Fakat bunda bir mantık bulamadım. Bana tam olarak ne işe yaradığı hakkında bilgi verir misiniz?
mesela bowmen basıyorsun, x birim kalıyolarsa 2x birim kalıyolar,
neresini anlamadın ?
Nick-mesaj uyumu...
ben stampede kullanıyorum yani at atıyor. at atma belli bir süre kalmıyor atlar sadece belli bir uzaklığa gidiyor ve yok oluyor. 2 katı zaman diye birşey sözkonusu değil. o yüzden bir etkisi yokmu stampe de?
süreyi 2 katına uzatıyor. "duration"
onu anladımda stampede kullanıyorum yani at atıyor ileri doğru. at atıldığında ileri gidiyor ve kayboluyor. yani süre uzama diye birşey söz konusu deil. o yüzden stampede hiçbir etkisi yokmu onu soruyorum??
eet at buildinde çalışmıyor onun etkisi zaten nasıl çalışsın ki belli bir mesafe sonunda kaybolan bir skill bu kalıcı olup yanında gezen phalanks bodyguardlar gibi değil onlarda çalışır.
stampede build ile beraber çalışmıyor, ama baleful remnant kullanıyosan mesela onun oluşturduğu phalanx avatarları daha uzun süre hayatta kalıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme