Şimdi Ara

Eternal Union Özelliği nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eternal Union yüzüğü çıktı ve Increases the duration of Phalanx avatars by 200% yazıyor. Benim anladığım Phalanx skilini 2 katı süreye çıkartıyor. Fakat bunda bir mantık bulamadım. Bana tam olarak ne işe yaradığı hakkında bilgi verir misiniz?

• mesela bowmen basıyorsun, x birim kalıyolarsa 2x birim kalıyolar,

neresini anlamadın ?
  • Nick-mesaj uyumu...
  • ben stampede kullanıyorum yani at atıyor. at atma belli bir süre kalmıyor atlar sadece belli bir uzaklığa gidiyor ve yok oluyor. 2 katı zaman diye birşey sözkonusu değil. o yüzden bir etkisi yokmu stampe de?
  • süreyi 2 katına uzatıyor.
    "duration"
  • onu anladımda stampede kullanıyorum yani at atıyor ileri doğru. at atıldığında ileri gidiyor ve kayboluyor. yani süre uzama diye birşey söz konusu deil. o yüzden stampede hiçbir etkisi yokmu onu soruyorum??
  • eet at buildinde çalışmıyor onun etkisi zaten nasıl çalışsın ki belli bir mesafe sonunda kaybolan bir skill bu kalıcı olup yanında gezen phalanks bodyguardlar gibi değil onlarda çalışır.
  • stampede build ile beraber çalışmıyor, ama baleful remnant kullanıyosan mesela onun oluşturduğu phalanx avatarları daha uzun süre hayatta kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.