Şimdi Ara

EtheReaL(lvl3) athens..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar athens serverında 35+ oyunculara açığız ve tüm kardeşlerimizi bekleriz.
    Şartlar:
    1_ 18+ yaş sınırı vardır
    2_ dilenciler hiç denemesin bile

oyunda karşılaşılacak sorunları hep birlikte aşmak isteyenler ve iyi bi ortam arayanlar buyursun

katılmak isteyen arkadaşlarımız Gerilla nickine pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokmantunc -- 14 Ağustos 2006; 23:17:10 >

• iyi hoş demişsinde, guildine girmek isteyenlerin kaç yaşında olduğunu nasıl anlıycaksınki, adam bir yaş sallar girer guilde, girmeden önce sınav flnmmı yapıcaksınız anlamadımki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

iyi hoş demişsinde, guildine girmek isteyenlerin kaç yaşında olduğunu nasıl anlıycaksınki, adam bir yaş sallar girer guilde, girmeden önce sınav flnmmı yapıcaksınız anlamadımki

hem yaşın ne önemi war akıl yaşta deil baştadır kimbilir o oyunda kaç tane 18 yaşından küçük 70 lvl war yok biraz fazla olduda 60 + wardır yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 14 Ağustos 2006; 23:26:59 >
  • arkadaşlar sizlerden daha ciddi bi yaklaşım bekliorum,yaş konusuna gelince yeterince tecrübe ettik bunu,ama aslına bakarsanız haklılık payınız yokta deil 18+ dan maksat aklı başında olanlardı.bu cevaptan snra ne demek istediimi umarım anlamışsınızdır.
    tşk..
  • LANNNN OĞULCANN NE YAPION BÖLE SİTELERDE ÇIKKK DIŞARI ÇIKK
  • bencede 18+ olsun diyeceğine adam olsun deseydin daha iyiydi ben gelirdimya server tutmuyor..
  • Konuya ciddiyetle yaklaşan arkadaşlar cvp verirse sevinirim
  • EtheReal guild'ini Athen's tan ayrılmadan önce hatırlıyorum...Daha önce aynı guildde takıldığım arkada$lar var sağlam guild'dir tavsiye ederim...
  • abi beni de alcanıs mı :) levelim tutmuo ama :)

nesee şaka bi yana athensdeki en babacan guild olduklarının garantisini verebilirim.. Bu arada lokman yavaşlamaya dewam et 20 gün sonra beraber kascas aynı yerde :)
  • Oldu babacan molelerde yerin bile hazır ,köşede oturdum bekliom fazla bekletme ha
  • Çok dandik bi guilddir hiç sevmem tipleri hosuma gitmiyor ayrıca masterini de tanımam iğrenç bir guild diyeyim ama sizler inanmayın kesinlikle değişiklik olupta dalga geçeyim değişiklik olsun arkımın topici kendisine ve guildine başarılar iyi bir guilddir düşünmenize gerek bile yok...
  • hehe tşk kanka verdiin destek için
  • desteğini yesinler senin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.