Şimdi Ara

EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
9.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KarizmA

• Lands of Trial
     EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat
  • tamamen açılsın bende başlarım
  • [font="Times New Roman"]Tekrardan HayırLı oLsun açıLsın bi ara uğrayacağız dostLarımız var.[OnLar biLir kendini]
  • Her Ne Kadar Mu'dan Elimizi Ayagımızı Ceksekte Belliki Bişeyler Yapmaya Calısıyorsunuz Ve Bizede Destek Vermek Düşer..Sizden Tek Ricam Oyunun Orjinalliginden Uzaklasıp Mu-Adana Gibi Kocaman Şekilsiz İtemler Charlar Veya Npcler Koymayınız Oyunun Ne Tadı Kalıyor Nede Tuzu Konuya Baktıgımdan Eski Ekibimden Arkadaslarımın Hala Mu Oynadıgını Görünce Sevindim Cevredende Baya Arkadaslar Var Siz İşinizi Yapın Gerisini Playerlar Halleder..
  • destekleriniz için çok ama gerçekten çok teşekkür ediyorum o dediğiniz koca koca çakma itemler bizde olmayacak gelirse belki ilerde orjinal season4 itemleri gelir oda belki oylamaya sunulur istenirse gelir saygılarla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßold_Mg

Her Ne Kadar Mu'dan Elimizi Ayagımızı Ceksekte Belliki Bişeyler Yapmaya Calısıyorsunuz Ve Bizede Destek Vermek Düşer..Sizden Tek Ricam Oyunun Orjinalliginden Uzaklasıp Mu-Adana Gibi Kocaman Şekilsiz İtemler Charlar Veya Npcler Koymayınız Oyunun Ne Tadı Kalıyor Nede Tuzu Konuya Baktıgımdan Eski Ekibimden Arkadaslarımın Hala Mu Oynadıgını Görünce Sevindim Cevredende Baya Arkadaslar Var Siz İşinizi Yapın Gerisini Playerlar Halleder..

kimleri görüyorum cankutum özellikle mesajını görünce baktım şaşırdım bi anda yaşıyormusun ya sen kardesim nasılsın msn adresini degistirdin sanırım eski boldteam guildimizi kurda eski günlerin hatırına akalım biraz ne günlerdi be sen kasardın biz yanında kasılırdık be bold

• quote:

Orjinalden alıntı: ShaRk_Tr

quote:

Orjinalden alıntı: ßold_Mg

Her Ne Kadar Mu'dan Elimizi Ayagımızı Ceksekte Belliki Bişeyler Yapmaya Calısıyorsunuz Ve Bizede Destek Vermek Düşer..Sizden Tek Ricam Oyunun Orjinalliginden Uzaklasıp Mu-Adana Gibi Kocaman Şekilsiz İtemler Charlar Veya Npcler Koymayınız Oyunun Ne Tadı Kalıyor Nede Tuzu Konuya Baktıgımdan Eski Ekibimden Arkadaslarımın Hala Mu Oynadıgını Görünce Sevindim Cevredende Baya Arkadaslar Var Siz İşinizi Yapın Gerisini Playerlar Halleder..

kimleri görüyorum cankutum özellikle mesajını görünce baktım şaşırdım bi anda yaşıyormusun ya sen kardesim nasılsın msn adresini degistirdin sanırım eski boldteam guildimizi kurda eski günlerin hatırına akalım biraz ne günlerdi be sen kasardın biz yanında kasılırdık be bold

Way Ares :D Kardesim Msn Adresim Hackleneli 2-3 Sene Oluyor Bayadır Göremiyorum Seni :D Yeni Msn'im:Cankutt_01@Windowslive.com Ayrıca BoldTeaM Gurubumuzu Gecen Sene Dagıtmaya Karar Verdik Sitemiz Halen Duruyor Eski Mu Ortamı Kalmadı Bende Playerlara Yolunuz Acık Olsun Dedim Bizim Serverıda Kapattım Anlıyacagın Eski Ortam Yok Ama Bu Serverda Toplicam Bizimkileri İnsallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßold_Mg -- 2 Temmuz 2009; 21:12:43 >

•  EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat

EtherealMU[FUN] Dedicated Serverımız saat 22.00 Da acılıyor.
    Domain gelene kadar kullanıcagımız site adresimiz =http://etherealmu.no-ip.biz/

Server Adı : EtherealMU-Fun
    Versiyon :Season 2
    Server Kapasitesi :300
    Dedicated :Evet-
    Up Time :7/24
    Website :etherealmu.no-ip.biz
    Forum :etherealmu.com/forum (Site gelince)
    Üyelik Alımı :etherealmu.no-ip.biz

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Exp:5000
    Drop :80
    BB :On/Off Eventlere Gore
    Mobs HP :100%
    Reset Level :400
    Max Level :401
    Reset Level :400
    Reset Ücreti :10M
    Grand Reset :Var
    Event :Tarihlere Gore eventler burdan ve forumdan aciklanacaktir.
    Reset Stili :Keep Stats
    Kasa Temizleme :YOK
    Skill Temizleme :YOK
    Zen Party Bug :Fixed
    Potion Bug :Fixed
    Shadow Bug :Fixed
    Max Stats :32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7
    Dark Lord :7
    Summoner :YOK

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless :100%
    Soul :100%
    Soul + luck : 100%
    Life : 100%

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : 90
    +11 : || + luck : 80
    +12 : || + luck : 70
    +13 : || + luck : 70

...:::Event:::..

Blood Castle :Aciklanacaktir
    Devil Square :Aciklanacaktir
    Illusion Temple :Aciklanacaktir
    Chaos Castle :Aciklanacaktir
    Castle Siege :Aciklanacaktir
    Nightmare Event :Aciklanacaktir

...:::Admin & GM:::..

Admin :HOWhigh , Primero

Game Master :

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.slingfile.com/file/CsqjUjHOXL

Patch :http://rapidshare.com/files/251553087/Patch.rar.html

• Spot:Lorencia,Davias,Noria,Losttower7,Atlans,Tarkan
    • Shoplar:Üst düzey.
    • Cash Shop:Açık
    • Basttle Soccer:Açık
    • Castle Siege:Açık
    • Maya Event:Açık
    • Chaos Castle:Açık

Topiğimiz açılana kadar böyle idare edice ben inanıyorumki yöneticiler doruyu görüp açıcaklardır.Patch değil client indirmenizi tavsiye ederim aksi taktirde bi çok özellikten yararlanamazsınız.Soul ve chaos bulunmuyor alışverişin artması için saygılarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EtherealGM -- 3 Temmuz 2009; 22:06:08 >

• Fun Serveriniz Hayırlı Olsun Lowuda ßekliyoruz..
  • şu hale bak ya adamlari ne hale sokmuşlar bu kdr körlük olmaz
    hayırlı olsun low serveri içinde fun server x koyun açin
  • dünkü vps sorunlarından sonra fun serverımız hizmetine devam etmektedir saygılarla server online
  •  EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat
  • fun servere yarın client'i indirip başlıyalım 1 yıldır mu oynamıyorum bakalım neler değişmiş
  • hayırlısı olsun
  • quote:

Soul :100%

böyle demişsiniz ama değil ben soul bastım item +5'e düştü soulumda gitti

+

görev icin istenen scroll of the emperor n pc'de satılmıyor hiçbiyerden de düşmüyor. losttower denedim lost 7 denedim hiç düşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 5 Temmuz 2009; 12:52:33 >
  • İlgileniyorum hemen bilgilendirmeniz için teşekkür ederim..
  • ben teşekkür ederim. 314 lvl oldum 2. nesil kanadımıda bastım ama hala dk olduğum için giyemiyorum
  • Deneyelim bakalım da online kişi az ya :(

Umarım fix 50-60 kişi oynar da zevki çıkar.
  • daha yeni açıldı server normal daha xtreme bile vermedik low serer ve fun server 2 side 1 2 ay içinde alır başını gider kmse merak etmesin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.