Şimdi Ara

EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
9.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arenaya giremiyoruz onada bir bakarmısınız. birde lost7 ve daviasa biraz daha spot eklense güzel olur
  • bütün herşey 1 hafta içinde hallolucak saat 24 te server onlinedır.
  • beyler kusura bakmayın arada offline olan serverımız dedicated sırketımızın yaptıgı bakımlar sonucu olmustur
    Server ayarlarını once %100 olarak yapmıstık ama malesef server ayarları sıldım :) arkadasta yenısı koyunca tum ayarlar gıtmıs kusura bakamyın
    Spotları duzeltıcez..
    Areanaya suanlık gıdemezsınız cunku Arena icin fix lazım ve suan o fixi hala bitiremedık bı yandan kendımız yapmaya calısıyoruz bır yandanda arıyoruz fixi bu konuda yardım edecek varsa pm
    gerisi bu haafta ıcınde duzenlı olarak acılcaktır tesekkur ederız :)
  • Clienti daha hızlı ındırmek ıstıyorsanızhttp://95.168.170.28/a.exe ama eger serverın kasmasına sebep olursa lınk kaldırılacaktır. sımdılık ındırebılırsınız sabit 110 Kb hız garantısı
    mesela 100mbit internetiniz var sabit 8 MB ustu garantısı :)
  • lorencia şu an bombos hiç mob yok ordaki spotlara bi baksanız... yeni car acıp noria ya baktım orada bomboş benim adam 5 lvlde bekliyor

birde arena açılana kadar bloodcastle'ı dahada sıklaştırsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 6 Temmuz 2009; 11:40:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EtherealGM

bütün herşey 1 hafta içinde hallolucak saat 24 te server onlinedır.

[font="Times New Roman"]
  • yanlış bi şey yazığımı düşünmüyorum emre
  • Dun aksam spotlarda olan yanlıslıkları kaldırdık,onlardan dolayı ozzurdılerız...
    Spotları cogalttık Lorencia-devias
    arena fixi ayarlamaya calısıcam
  • Server kapalı galiba?
  • Vps sorunları yaşıyoruz.Yarın makinaya ram takılacak stadiuma giriş fixlenecek ama ona gün veremeyiz çalışıyoruz üstünde ram takıldıltan sonra kapanmamak üzere online dediğim gibi kapanması bizden dolayı değil vps'ile ilgili sanal ramler yetmiyor yarın halledicez saygılarımla.Bu gece gene açıcaz ama server yaklaşık 2 3 saatte bir kapanıyor buna razı olanlar gire bilir biz 2 3 saatte bir açıcaz kapantığı an.
  • lorencia hala boş
  • arkadas yanlıs monstersetbaseyı atmıs :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßold_Mg

Her Ne Kadar Mu'dan Elimizi Ayagımızı Ceksekte Belliki Bişeyler Yapmaya Calısıyorsunuz Ve Bizede Destek Vermek Düşer..Sizden Tek Ricam Oyunun Orjinalliginden Uzaklasıp Mu-Adana Gibi Kocaman Şekilsiz İtemler Charlar Veya Npcler Koymayınız Oyunun Ne Tadı Kalıyor Nede Tuzu Konuya Baktıgımdan Eski Ekibimden Arkadaslarımın Hala Mu Oynadıgını Görünce Sevindim Cevredende Baya Arkadaslar Var Siz İşinizi Yapın Gerisini Playerlar Halleder..

Lee duymasın Bold :)
  • İnşallah Sorunları Kısa Sürede Halledersiniz.. Sizi ßekliyorum..
  • EtherealMU tamamlandı Suan server tamamıylen acık herkese basarılar
    YENI PATCHI INDIRMEK ZORUNDASINIZ YOKSA ARENAYA GIREMEASINIZ
    7/24 Onlineeeeeeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

lorencia hala boş

hala boş yine şöyle bir dolandım ama hiç mob bulamadım
  • arkadaşlar ben evde değilim bir akrabamın rahatsızlığı sonucu seyahat etmek zorunda kaldım gelince spotlar shoplar item basma değerleri dahil herşeyle ilgilenicem saygılarla.
  • kardesım sadece sag ve alt tarafta spot var sen mı korsun ben gırıp goruyorm ? bıraz asagı ın gorursun!
  • tamamdır hersey halloldu adam gıbı gırın oynayın kusura bakmayın :)
  • Herkesi bekleriz saolun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunaksoy1 -- 10 Temmuz 2009; 22:01:00 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.