Şimdi Ara

EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
9.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ergunaksoy1

http://www.bigdownload.com/games/global-mu-online/pc/global-mu-online-installer
    dowloadda realweb in ustune konu baslıgı olarak yazıyor saygılar

• Süper oLmuş nedenirki heLaL oLsun hayırLı oLsun işaLLah Kimse raKip oLamaz sanmıorum ama hadi hayirLisi
    BaBaYa seLam damaRa dewam :D
  • Kusura Bakmayın Server yetkılılerıne restart atın demıstım
    sonra ben atmıstım ama benden sonra restart atınca server offline olmus
    serverı actım ıyı oyunlar:)
  • Fazla sanılgılarla hareket etme.
  • sen burnunu gereksız seylere sokma rıca edıyorm
  • quote:

sen burnunu gereksız seylere sokma rıca edıyorm

Sna dememiştim ha yaran varsa gocunabilirsin.
  • quote:

Kusura Bakmayın Server yetkılılerıne restart atın demıstım
    sonra ben atmıstım ama benden sonra restart atınca server offline olmus
    serverı actım ıyı oyunlar:)

O nasıl oluyor acaba ?

Start: ßaşlamak,başlatmak vs..
    Re: Tekrar
    Restart: tekrarbaşlatmak.

Tekrar başlatınca server offline mı oluyo
  • ugurcum sen akıllı adamsın anlarsın :)
    makıneye restart atmam lazımdı attım
    ama atmadan once vps yetkılılerıne demıstım atın dıye onlarda benden sonra atmıs vebılgısayar yenıden baslayınca
    server kapanmıs onu belırtmek ıstedım :)

@JurisHan
    Pardon kardes kusura bakma benden oncekı mesajı gormedım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunaksoy1 -- 12 Temmuz 2009; 19:55:19 >
  • hahaha:D neyin kavgasini edionuz :D
  • Server yetkililerine restart atın dedim yazmışsın bende servera restart attılar sandım e doğal olarak
  • Oyun çok kasıyor ya.Sistemim oyunu kaldırabilecek düzeyinde ötesinde.S3E2 oynarken hiç böyle kasmıyordu.Çözünürlüğü değiştirmeye çalışınca da 1280'den öncesi değimiyor.Öncesi derken 1024x768 800x600 vs.
  • server qüzel ama losttower da goldun +5 cıkıo :D 300 lvlde kestim: D bide şu jewel of life işini cozun 1 tane bile duşmedi daha saticiya koyun şunu 2 tip kanat basamıoz herkez 1 tiple qezıo :S:S
  • golduna bi cözüm plss tarkanı alt üst etim 1 goldun bile yoq goldun sayisiin 8 iLe 10 arasi yaparsaniz oyunun tadı cıkar teşekürLEr:)
  • yaw admin Lucksuz itemler +7 olmuo 16 tane soulum qiti bone blade +7 yapcam die hayla +6 ona bi bakin:S
  • sergen oyundaki adın ne? sana bone blade +10 verebilirim bende var. golden bende hiç bulamadım bir kere daviasta +3 kesebildim sadece. 2. nesil kanat oyunda birtek bende var (trigger) onuda oyunun ilk günü yapmıştım
  • -losttowerda golden çıkması olayına bir çözüm getirilecek ve güçlendirilecektir.

-lucksız itemler böyle kalşmaya devam edicek lucklı itemlerin alış verişi artsın diye

-Life başarı oranı artacak

-Soul düşme oranı azaltılacak alışveriş artsın diye

-Spotlar geliştirilecek

saygılarla
  • benim nick zLLaTanN sawasciyim saol iyi olur 1 bona blade lazım
    bide life düşme oranını fazlalaştırın hiç düşmedi daha soul drop bence güzel
  • server sahipleri stadiumda'ki tarkan spotuyerine ork spotu koysanız harika olur yukardaki spotlarida fazlalaştırın kascak 1 yer tarkan spotu oda kac saate kasılıoz res atioz lütfen o spotu ork yapin :) :)
  • [font="Times New Roman"]Arkadaşım Server'a oyunun ilk açıldığı günLerde +1 ve +2 box of kundun satılıyormuş ve bunu eski arkadaşLar almış ama yeni başlayan oyuncular ise alamıyorlar ve bundan şikayetçiler 3 oyuncunun istediğini ve benle birlikte 4 oyuncu olarak buna bir çözüm bulunmasını isteriz.
  • arkadasım spotlar
    arenada tarkan moblarının altında var yanında var
    kanturu 2 de var
    + eklenecektır calısmalar devam edıyor

Ben kundun ları yanlıslıkla koymusum kundunnu tamamıyle kaldırdık zaten +1 +2 vardı ne cıkmıstır :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.