Şimdi Ara

EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
9.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yha neden girmiyor server..
  • Server bu aksama ozel bılgısayarda kalıcak gec saatlerde 30 dk bakıma gırcek o surede Dedicatede gecırelecktır
  • herhalde bu gece giremicez servere :(
  • ßu Kundun Atımı Zor Serverdamı Oldu?
    Öyle İse Server Fiasko
  • zor serverda olmadı tabiki neyse arkadaşlar server online
  • Hâlâ beta mı?
  • beta değil normal süreç olarak başlattık sorunları oyun zamanında çözücez
  • Kardeş DC Veriyor Client İndirdik Patch İndirdik Yapmamız Gereken Başka Bişe Varmıdır?
    Yardım Edin Lütfen
  • ilgileniyorum
  • beyler server bugun dedicatede tasınacaktır
    bıraz daha sabır lutfen :)
  • Sabrımızı Zorladınız Zaten Ayın 20 Sinde Online İdi 21 İ Oldu Geçecek Server neRde?
  • Snn Zaten Konusmaya Hakkın YoK Ergun Aksoy" Fun Serverın Adını Kirlettin Bir Kere Belki Zor Server Sağlam Olabilir Ama Fun Serverda Kalitenin Adı Yok...
    İnsan OGAME uyeliği Karşılığı GMlik Verir Mi?
  • tartışma çıkmasın low serer benim elimdedir konu kapandı
  • Server vpsye taşındı ve online iletişim:etherealmu@msn.com
  • Hayret @Mert adında ki üyelik bu konuya yazmamış "Tam bekLediğim server,geLeceğim."cidden şaşırdım doğrusu.
  • ergunaksoy1
    Senin Gibi Birine Bu Postu Hiç Yakıştıramadım.Senin Gibi Birine diyorum Çünki Seni Sadece Forumdan Tanıyorum.Sanırım Yanlış Tanımışım.Bu Postunuda Zannedersem Yaşının Küçüklüğü Dolayısıyla Yazdın.Neyse Muhakkakki Ceza Alıcaksındır.
  • xoßi cim artık sınırlerım yemın ederım cok arttı bu ınsanların dusunmeden yazdıkları seylere
    ve artık kendımı ılgılendıren seylere bı cevap vermem lazım cok sıktı benı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy1

xoßi cim artık sınırlerım yemın ederım cok arttı bu ınsanların dusunmeden yazdıkları seylere
    ve artık kendımı ılgılendıren seylere bı cevap vermem lazım cok sıktı benı bunlar

SinirLenince iLLa anneyi,babayı,kardeşi,abLayı karıştırmak mı gerekiyor?Yaşın küçük oLsa gerek büyük oLsa biLe daha oLgunLaşamadğın mesajLarından beLLi oLuyor,sakın üzüLme,GerçekLer acıdır.Yakar.
  • Keske yaksa acılar :)
    anne baba herkes yapar arkadasım kucuklukle vb. seylerle alakası yoktur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.