Server bu aksama ozel bılgısayarda kalıcak gec saatlerde 30 dk bakıma gırcek o surede Dedicatede gecırelecktır
herhalde bu gece giremicez servere :(
ßu Kundun Atımı Zor Serverdamı Oldu? Öyle İse Server Fiasko
zor serverda olmadı tabiki neyse arkadaşlar server online
Hâlâ beta mı?
beta değil normal süreç olarak başlattık sorunları oyun zamanında çözücez
Kardeş DC Veriyor Client İndirdik Patch İndirdik Yapmamız Gereken Başka Bişe Varmıdır? Yardım Edin Lütfen
ilgileniyorum
beyler server bugun dedicatede tasınacaktır bıraz daha sabır lutfen :)
Sabrımızı Zorladınız Zaten Ayın 20 Sinde Online İdi 21 İ Oldu Geçecek Server neRde?
Snn Zaten Konusmaya Hakkın YoK Ergun Aksoy" Fun Serverın Adını Kirlettin Bir Kere Belki Zor Server Sağlam Olabilir Ama Fun Serverda Kalitenin Adı Yok... İnsan OGAME uyeliği Karşılığı GMlik Verir Mi?
tartışma çıkmasın low serer benim elimdedir konu kapandı
Server vpsye taşındı ve online iletişim:etherealmu@msn.com
Hayret @Mert adında ki üyelik bu konuya yazmamış "Tam bekLediğim server,geLeceğim."cidden şaşırdım doğrusu.
ergunaksoy1 Senin Gibi Birine Bu Postu Hiç Yakıştıramadım.Senin Gibi Birine diyorum Çünki Seni Sadece Forumdan Tanıyorum.Sanırım Yanlış Tanımışım.Bu Postunuda Zannedersem Yaşının Küçüklüğü Dolayısıyla Yazdın.Neyse Muhakkakki Ceza Alıcaksındır.
xoßi cim artık sınırlerım yemın ederım cok arttı bu ınsanların dusunmeden yazdıkları seylere ve artık kendımı ılgılendıren seylere bı cevap vermem lazım cok sıktı benı bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: ergunaksoy1
xoßi cim artık sınırlerım yemın ederım cok arttı bu ınsanların dusunmeden yazdıkları seylere ve artık kendımı ılgılendıren seylere bı cevap vermem lazım cok sıktı benı bunlar
SinirLenince iLLa anneyi,babayı,kardeşi,abLayı karıştırmak mı gerekiyor?Yaşın küçük oLsa gerek büyük oLsa biLe daha oLgunLaşamadğın mesajLarından beLLi oLuyor,sakın üzüLme,GerçekLer acıdır.Yakar.
Keske yaksa acılar :) anne baba herkes yapar arkadasım kucuklukle vb. seylerle alakası yoktur