Şimdi Ara

EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
9.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dallasx

arkadaslar 3 gün ugrasdım 1 reset attim , server tanitiminda reset stili pointler kalıcı yazdıgı halde 400 point geliyo tüm pointler silinip.server tanıtımı bile dogru duzgun degil ben oyunu bırakıyorum , zaten serverda 3 online var 2 si benim charımdı Styx ve Cnwr olarak oyunu bırakıyoruz

Cnwr Bi Yerden hatırlıyorum sanırım mu-adana'dan :) herhangi bi sorununuz oldugundan banada ulasırsanız admine ulastırabilirim yaklasık 15 saat kadar msn online cankutt_01@windowslive.com
  • Herkes çok ümitliydi serverdan şahsen ben hala daha ümitliyim Türkiye'de sayılı serverların arasına gireceğini inandığım bir server.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyanoqLu -- 26 Temmuz 2009; 18:35:49 >
  • Ayanoğşu bunun gatrantisini çekinmeden veriyorum ben kimse merak etmesin beta açmadığımız için oldu bunlar beta açsak bunlar olmayacaktı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtherealGM

Ayanoğşu bunun gatrantisini çekinmeden veriyorum ben kimse merak etmesin beta açmadığımız için oldu bunlar beta açsak bunlar olmayacaktı işte.

İnşallah.İlk başlarda tabi ki hatalar olacak sonuç da gül dikensiz olmaz.
  • EhtereaLMu
  • Oyuna neden girilmiyo. Şifre ve ID yi yazıp giriyom ve öyle kalıyo. Karakter seçme ekranıda gelmiyo
  • hemen ilgileniyorum
  • Dc veriyo girince
  • Paylasim icin sagol
  • Sorunlar düzelmiştir umarım.
  • dün gece dahil offine sorunlarla uraşıyoruz bititği an kapanammak üzere online olacaktır saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtherealGM

dün gece dahil offine sorunlarla uraşıyoruz bititği an kapanammak üzere online olacaktır saygılarımla.

Server Nerede Acaba?
  • Sitede online deql sanırsam ?
  • kapanmadı kimse merak etmesin açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-NesS

kapanmadı kimse merak etmesin açılacak.

sen servera ortakmısın ?
  • yok ama bilgileri biliyorum ztn tasarımları filanda ben yapıyorum arda bu aralar ilgilenemiyo ben bakıyorum işte
  • quote:

yok ama bilgileri biliyorum ztn tasarımları filanda ben yapıyorum arda bu aralar ilgilenemiyo ben bakıyorum işte

arda kim etheralgm mi ?
  • evet
  • quote:

evet

peki sende arda değilmisin ?
  • evet :S sonuç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quietness -- 4 Ağustos 2009; 21:17:42 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.