Şimdi Ara

EtherealMU Global Config//Site Online son 2:30 saat (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
0
Favori
9.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzatmayın bitti gitti cezz alıncaksa alınır yoksa devam edilir uzaması kötüdür her tartışmanın
  • Hadi herkes kendine iyi baksın bu kadar tartışma yeter inşallah kardeşimiz de yaptığı hatayı anLar ne de oLsa hatasız kuL oLmaz.
  • yasim 23 sorunmu var?
  • Konuşmayayım dedim ama tutamayacağım kendimi,sorun sensin arkadaşım senin bu forum da olman bana göre başLı başına bir sorun seni sevenLer oLabiLir,sayanLar oLabiLir,projeni destekLeyenLer oLabiLir bunLarın hepsi sana saygı da kazandırır,ama adamLığı kazandırmamış demek ki.[Yaşın 23 oLabiLir benden yaşça büyüksün ama forumda yazdığın mesajLara göre tam oLgunLaşmamışsın.]
  • yha admin server ile ilgilensen shoplarda hiç dl skilli yook :(
  • TÜRK MİLLETİ VE YAŞ PROBLEMİ?

Arkadaşlar öncelikle yaş problemi derken bildiğiniz matematik dersindeki yaş problemi deil:D
    Biz Türklere ait olan, herhangi bir tartışma platformunda, diğer tartışmacıya atılan "Senin yaşın kaç" sorusundan bahsediyorum. Malesef millet olarak muhattab seçme kriterlerimizin başına "Kişinin Yaşı" nı koymuşuz. kendimizden küçük yaştakileri muhattab olarak görmez, onlarla tartışmayı bile yakıştıramayız kendimize. Milletçe bu çok yanlış olan kavram kuramından uzaklaşmamız gerektiğini düşünenlerdenim. 28 yaşındayım ve Hala çeşitli muonline serverlarında oynuyorum. Hayatım boyunca kimseye "senin yaşın kaç" "konuşmalarından yaşının küçük olduğua anlaşılıo" gibi kelimeler kullanmadım. Hatta serverlardaki arkadaşlarımdan (yaşları küçük olsada arkadaşlarım hepsi) bana abi demelerini bile istemem.

Bu konuya bunları yazmamın sebebi ise forumu okurken kişilerin birbirleri hakkında yazdıklarını okuduktan sonra karar verdim. kendilerini üstün gören yaşının büyüklüklerinden kendine pay çıkarmaya çalışanlar, bence beyinleri halen 2 yaşını aşamamış olanlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacquelinecolt

TÜRK MİLLETİ VE YAŞ PROBLEMİ?

Arkadaşlar öncelikle yaş problemi derken bildiğiniz matematik dersindeki yaş problemi deil:D
    Biz Türklere ait olan, herhangi bir tartışma platformunda, diğer tartışmacıya atılan "Senin yaşın kaç" sorusundan bahsediyorum. Malesef millet olarak muhattab seçme kriterlerimizin başına "Kişinin Yaşı" nı koymuşuz. kendimizden küçük yaştakileri muhattab olarak görmez, onlarla tartışmayı bile yakıştıramayız kendimize. Milletçe bu çok yanlış olan kavram kuramından uzaklaşmamız gerektiğini düşünenlerdenim. 28 yaşındayım ve Hala çeşitli muonline serverlarında oynuyorum. Hayatım boyunca kimseye "senin yaşın kaç" "konuşmalarından yaşının küçük olduğua anlaşılıo" gibi kelimeler kullanmadım. Hatta serverlardaki arkadaşlarımdan (yaşları küçük olsada arkadaşlarım hepsi) bana abi demelerini bile istemem.

Bu konuya bunları yazmamın sebebi ise forumu okurken kişilerin birbirleri hakkında yazdıklarını okuduktan sonra karar verdim. kendilerini üstün gören yaşının büyüklüklerinden kendine pay çıkarmaya çalışanlar, bence beyinleri halen 2 yaşını aşamamış olanlardır.

Bu yazdıkLarını bana yazdığını düşünmek de ve ona göre cevap vermekteyim bak abicim[benden on yaş büyüksün] ben kimseye üstünlük taslama yada artistlik yapma peşinde değiLim muhattab meseLesinde tabiki de yaş önemLi Lütfen biraz düşüneLim sen 20 yaşındaki bir arkadaşınLa konuştuğunu 10 yaşındaki yada 15 yaşındaki bir çocukLa konuşabiLirmisin,konuşursun ama çok sınırLı sayıda kişinin anLatacağı şey karşısındaki kişinin zeka seviyesine bakar şunu da tabiki de kabuL ediyorum"Akıl yaş da değiL baştadır".

• burasinin serverle ilgili oldugunu dusunuyordum lutfen kavgayi kesermisiniz arklar

ve serverle ilgili yetkiler aciklama yapsınlar duzgunce lutfen

modum kavga surerse kilit pls !
  • ARKADAŞIM KALİTELİ SERVER DİONUZ ÖNCE SHOPLARI EDİT YAPIN O KADAR GÜN BEKLETTİNİZ NE YAPIYONUZ ALLAH AŞKINA SHOPLAR DAĞINIK HERŞEY KARIŞIK OLMAZKİ
  • ilgilenilecek
  • arkadaslar 3 gün ugrasdım 1 reset attim , server tanitiminda reset stili pointler kalıcı yazdıgı halde 400 point geliyo tüm pointler silinip.server tanıtımı bile dogru duzgun degil ben oyunu bırakıyorum , zaten serverda 3 online var 2 si benim charımdı Styx ve Cnwr olarak oyunu bırakıyoruz
  • Şunlada İlgilenecekmisin EtherealGM?
    Server Açılalı 3 Gün Oldu Ve Hala Bir Event Yok Ve Bir Online GM YOK!
    Serverı Actın Bıraktın İlgilen Lutfen Herkes Şikayetci Bi Yetkilinin Bulunmamasından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeuralNoise~ -- 24 Temmuz 2009; 11:58:07 >
  • DallasX kararına saygı duyarım ama pointlerin silineceğini ben duyurmuştum zaten

Serverdaki sorunlar beta açmadığımız için oldu sizler istediniz beta olmamasını beta olsa bunlar olmicaktı işte o yzden herkes bira<z sabredicek olan biteni halledene kadar 1 hafta içinde herşey son bulur.
  • Kararını değiştirdiğini duymadık her neyse onu geçtim. oyuna girdiğin yok playerlerın sorunlarıyla uğraştığın hele hiç yok. eğer çok meşgulsen ya oyunu açma ya da birine emanet et. oyunda player yok 1 haftaya da geleceklerini sanmam.
  • Dallasx kardeşim sorunlar için iletişim:etherealmu@msn.com yazıyo görüyosun ee daha serverın ince ayarları var onlara bakıyoduk gm alımlarıda yapılamdı nolcakk gördünüzmü niye beta açmak istediğimizi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtherealGM

Dallasx kardeşim sorunlar için iletişim:etherealmu@msn.com yazıyo görüyosun ee daha serverın ince ayarları var onlara bakıyoduk gm alımlarıda yapılamdı nolcakk gördünüzmü niye beta açmak istediğimizi şimdi?

Sorunda Bu Ya Msn'inde Hiç Acık Değil Hiç Bi Türlü Ulaşamıyoruz Sana!
  • siz yazın ben çevrimdışı oluyorum bazen.
  • Yönetimle konuşulup ve playerların istekleri doğrultusunda alınan kararlar

-Pointler Kalıcı
    -Haftada 1 event
    -Gm alımı
    -Spot Düzenlemesi
    -Shop Düzenlemesi

Bunlar gerçekleşecektir saygılarla.
  • client ve patchi yükledim fakat pacthi clientin icine atamıyorum nasıl atabilirim bi fikri oLan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.