İtem Bağlari Göster Ne Çıktıgını Görsünler :=) Kundun 1 Kundun 2 Den
kundumlar eklenecek yanlışlıkla veya isteyerek kondu bikez diğer oyunculara haksızlık söz konusu olamaz en yakın zamanda halledicem
[font="Times New Roman"]Siteye şu an girmiyor.
AyanoqLu KatiLiorum ya adamlarin setini alin yada bizede set werin adam ref + dsr set dizmiş kafa tutamıoz beyLer benim nick zLLaTanN di da wıraktım o cari yeniden bk actım nick RaiNbLacK 18 saate 30 res yapdim :D bide exeLent eviL sprint düşürdüm...
BeyLer buRaya nasiL FoTo koyCazzz... ???
[font="Times New Roman"]Oyuna girmiyor.
[font="Times New Roman"]Server uçtu gaLiba,yani benim biLgisayara göre.
connectserver loglarda sorun vardı duzeldı ıyı oyunlar..
serverdei eksikleri söyleyim DL KuŞu jeweL of Life souL bLess birleştirme makinasi guilden cıkma şifresi goldun +5 hatasi losttowerde +5 arıoz:D 380 lvl itemlerinin 380 den aşada işe yaramaması :D şimdiliq bukadar
380 lvl itemlerinin 380 den aşada işe yaramaması adı ustunde 380 lvllık ıtemler :)
Bu arada BEYLER BUYUK EVENT AKSAM SAAT 10 DA LORENCIADA OLACAKTIR ARDI ARDINA 2 EVENT BIRDEN YAPILACAKTIR BIRINCI EVENT = BOX +5 IKINCI EVENT = ADMIN BULMA ( odulu 1. 6 soul 2. 4 soul 3. 1 soul ) ALACAKTIR
Serverda tum hatalar duzeltılmıstır Stadium + SPOT Lorencia Bar + DARK RAVEN + LIFE
Herkese iyi oyunlar
SERVER FULL SPOT OLMUSTUR ISTEMEDIGINIZ KADAR SPOT
arkadaşlar zorunlu seyahatimden dönmüş bulunmaktayım ergüne ben yokken yaptığı çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum bundan sonraki sorumları gidermede daha aktif olucam saygılarla.
msn gir la :D
low serverın test aşaması 4 gün içinde aktif olacaktır bilginize!
Nasıl Yani Low SeRver ayın 20sindeydi Yani Takvime Gore Yarın..Biz Ona Gore Hazırlandık!Bekliorz Yarını Heyecanla