|
Bildirim
|
Millet "konu aç cevaplama git" forum kullanıcısı olmuş, 2-3 günlük araştırmam ve sağolsunlar başka arkadaşlardan edindiğim bilgiler ile, en iyisi konuyu okuyanlara faydası olsun diye, Kendi sorularımı cevaplayayım.
üstteki soruların sırasına göre cevapları yazıyorum. 1-Anakartın veriyolu hızı, ekran kartını taşıyablecek düzeyde bir şey olsa yeterldir, Ekran kartı ise kazma işinin herşeyidir, diğer donanınmların önemi çok yok. 2-Eth kazmak için 4Gb Gpu ı hızlı bir ekran kartı lazım, 8Gb olması şu anda bir şey değiştirmeyecek, fakat almışken ileriye dönük 8 almak en mantıklısı. 3-Her coin için farklı çeşit algoritma türü vardır, cpu,gpu ile kazılabilir bütün coinler kazılabilir. 4-Evet farklı algoritmalardır ve hepsinin miner hızı ve yapısı farklıdır, alınan hashrate coinin kazım zorluğuna göre farklılık gösterecektir 5-Öyle bir söylenti var fakat daha alana denk gelmedim hurafe gibi. 6-Havuz sistemine girmek miner programı ile oluyor, %90 kazanlar böyle kazıyor zaten, istemesekte bir şekilde havuz da kazıyoruz. 7-havuzda birikir, belirtilen miktar sonrasında belirtilen cüzdan adresine çekilir, yollanır. 8-Altcoinler için şu anda en iyisi ekran kartı ile yapılmaktadır. 9-Yılbaşı olayı şu anda bir söylentiden fazlası değil, öyle bir şey olsa dahi kazılabilecek onlarca karlı Altcoin var, görünürde bir sorun yok. 10-Ekran kartını veriyolu hızı olarak rahat karşılayan bir anakart ile stabil çalışan 4Gb ram e sahip herhangi bir sistem yeterlidir. Bu işe gönül vermek isteyenlere bir nebze Yardımcı olabildiysem ve açıklayabildiysem ne mutlu bana. Sorularınız olursa bildiğim kadarı ile cevaplamaktan mutluluk duyarım. |
Umarım daha fazla kazanırsın.Kazancından dolayı çekememezlik yapıp saydırma olayını bu konu başlığı altında yapmak ile senin bu konu başlığı altında şu kadar yatırdım şu kadar aldım demen tamamen gereksiz şeyler.Al-sat başlığında konuşulması gereken konuları neden mining başlığı altında konuştuğunu inan bende anlayamadım.Öncelikle bu gereksiz mesajımdan ötürü konuyu mining ve donanım açısından takip edip bilgi alışverişi yapan arkadaşlardan özür diliyorum.Lütfen her konu kendi başlığı altında konuşulsun.Alım-satım tarafında donanım tartışmak ne kadar saçma ise mining tarafında al-sat konusu o derece saçmadır. Tekrar bol kazançlar diliyorum.İyi forumlar
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 29 Mayıs 2017; 0:3:56 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helloween -- 1 Haziran 2017; 11:58:33 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch Lamparogue -- 1 Haziran 2017; 21:24:55 > |
|
|
|
|
|