Merhaba arkadaşlar Baya araştırdım falan tam bi bot bulamadım Borsalar da listelenmiş coinlerden stabil ve sürekli Aylık 1-2 ton ve üzeri ton veya coin veren ve kazandığımız ton veya coin leri cüzdana çekebileceğimiz sonra da hesaba aktarabileceğimiz bir telegram botu var mı Açık bırakarak sürekli mitining yapan ya da 8 saat veya 24 saatte girip tıklayabileceğimiz Çok şey istedim ama yardımcı olursanız çok sevinirim (özelden de yazabilirsiniz ) Acil ödemem gereken borçlarım var onları ödemem gerekiyor. Bi yardım edin arkadaşlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telegram botu miming ile ton kazanma ?

-
-
Dogecoin veren var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok tesekkür ederim hocam uzun süre sıkıntısız kullanabilir miyim ödemeler de sıkıntı oluyor mu
sanırım bir de tonix app ama o da çok az veriyor
2 tane daha lazım bu şekilde mining yapabileceğim....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1 aydır falan kullanıyorum en sıkıntısız botlardan, ödeme de veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam bunun gibi bildiğiniz başka bot var mı
hocam çekim yapabilmek için 1000 doge coin olması gerekli. bu da tahmini 5 ay gibi bir süreye denk geliyor. bunu nasıl çözebiliriz. ayrıca güncelleme gelmiş sanırım çekimlerinizi 7 gün içinde yapın yoksa hesabınız askıya alınacak diye
ref lerle bunu 1 hesapta yapabiliriz belki
200 hesapta yapmak için nasıl bir strateji uygulayabiliriz. 200 hesapta en azından ayda bir çekim yapabilcek şekilde.
-
Görevleri yaparak 10000 rhc biriktirin. Sonra booster alın i9 olanı 1 ayda 5000 doge bile yaparsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam peki rich app ne kadar devam eder araştırdım fakat tam bişey bulamadım örneğin 3 ay, 5 ay, 1 sene 2 sene v.b
Arkadaşlar rich app sahte bir uygulama limiti bitirsen bile yok şu kadar kişiyi davet et diye olmaz taleplerde bulunuyor ve ödeme scripti var gerçek ödeme yapmıyor fake
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X