Şimdi Ara

Ethernet Girişi olan Projeksiyonlar ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az çok projeksiyonlardan anlıyorum.

Bu aşağıda linkini verdiğim ürünün ETHERNET girişi var. Acaba bunun tam olarak nasıl bir işlevi vardır ???

- Görüntü mı aktarır ???
    - Aynı ağdaki paylaşılan dosyalara erişim sağlayan dahili bir yazılımı mı vardır ???
    - Eğer bu imkanlar varsa acaba divX, x246, mpeg4 ve benzeri codec'li video dosyalarını oynatabilir mi ???

Bu arada cihaz DLP teknolojisini kullanıyor, ev sinema sistemleri için pek tavsiye edilmez diyorlar ama görüntü konusunda pek bir beklentim yok, dizi ve film arşivim için kullanmak istiyorum (HDMI çıkışlı media player ile beraber).

BENQ MW712

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurssss -- 8 Şubat 2013; 23:23:45 >

• sorduğunuz soruları yapabilseydi,satıcılar bu özelliği en başa yazarlardı diye düşünüyorum

sitesinde yazan; akıllı ev proje/otomasyonlarında çoğunlukla kullanılan Crestron gibi local networkten
    tek yerden cihazları kumanda eden sistemlerin bağlantısı için kullanılıyor,
    ayrıca Pj-link desteği için ethernet girişi kullanılıyor ,projeksiyonlar için yazılmış ortak bir standart arayüzdür,
    network üzerinden projeksiyon yapılandırma ve izleme yapmak için (video değil- cihaz değerlerini)
  • ayrıntlı bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.