FULL DUPLEX HALF DUPLEX MUHABBETİ DE BİŞEY DEĞİŞTİRMEDİ ARKADAŞLAR, ACABA BU VİRÜS OLABİLİRMİ, BU FORUMDA CEVAPSIZ KALMAZ BİŞEY, ÖYLE DEĞİLMİ :)
aşağıdaki soruma halen çözüm bulamadım yokmu önerisi olan?
Arkadaşlar benim iş yerinde de benzer bir sorun var, uzun süredir uğraşıyorum fakat olmadı, bulunduğumuz sokakta fiber çalışması yaptıktan sonra oldu benimkide, iş yerimde 8 pc var, ana makinanın ethernet kablosunu taktığım an tüm network çöküyor, hiç biri nete giremiyor, ana bilgiyardan ethernet kablosunu çıkardığım an tekrar düzeliyor. ana bilgisayarı restart yapınca problem geçici olarak düzeliyor, sonra tekrarlıyor, günde 3-4 kez aynı sorunla karşılaşıyorum. Lütfen yardım... :(((
aktila_eeeA
kullanıcısına yanıt
Kabloda kırık yada fare kemirmesi olabilir ve kısa devre yapıyor olabilir tesisatını bir kontrol et istersen ve şunuda eklemekte fayda olacak İp otomatik yap ve onara tıkla her bir bilgisayarıda otomatik İp alsın...
kablo, modem ve hub ları değiştirdim, fark etmedi, bugün yeni bir ethernet kartı alıp deniyecem. oda olmazsa hiç istemediğim şeyi yapıp servera format atacam, bakalım nolcak :(((
yeni bir ethernet kartı taktım, yarım gün oldu, şimdilik sorun yok.umarım kökten çözülmüştür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme