Şimdi Ara

Ethernet Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar enteresan bir durum var bilgisayarda. Şöyle açıklıyım; bilgisayarımı açıyorum ağ bağlantısı simgesi üzerinde çarpı işareti var, yani ağ ve internet yok. Donanım ekle kaldırdan sürücüye bakıyorum ordada yok. Ancak yeniden başlatıyorum ve geliyor. Bu son zamanlarda hep aynı oluyor. Bilgisayarı tekrar yeniden başlatıyorum ve düzeliyor sorun. Windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Bana göre sorun yazılımsal ama neyden kaynaklanabilir. Virüs falan olduğunuda tahmin etmiyorum. Fikirleriniz ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz.

• Driveri kaldırıp tekrar kurmayı dene.
  • peki donanım yok iken aygıt yöneticisnde donanım değişikliklerini tara dediğinde görüyormu kartı ?
  • ağ kablosunu kontrol et, takılı olduğu yerleri de.
    daha önce sorun cıkarmazken sonradan bu sorun oluştuysa dediğiniz gibi yazılımsal olma ihtimali yüksek
    adslye reset atabilir yada bilgisayarınızı virüs taramasından geçirebilirsiniz
    yada sistem geri yükleme yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabby

peki donanım yok iken aygıt yöneticisnde donanım değişikliklerini tara dediğinde görüyormu kartı ?

Tara yaptığımda çıkmıyor. Ama yeniden başlatıyorum bakıyorum gelmiş görünüyor. Nasıl iştir anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.