Arkadaşlar enteresan bir durum var bilgisayarda. Şöyle açıklıyım; bilgisayarımı açıyorum ağ bağlantısı simgesi üzerinde çarpı işareti var, yani ağ ve internet yok. Donanım ekle kaldırdan sürücüye bakıyorum ordada yok. Ancak yeniden başlatıyorum ve geliyor. Bu son zamanlarda hep aynı oluyor. Bilgisayarı tekrar yeniden başlatıyorum ve düzeliyor sorun. Windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Bana göre sorun yazılımsal ama neyden kaynaklanabilir. Virüs falan olduğunuda tahmin etmiyorum. Fikirleriniz ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz.
Driveri kaldırıp tekrar kurmayı dene.
peki donanım yok iken aygıt yöneticisnde donanım değişikliklerini tara dediğinde görüyormu kartı ?
ağ kablosunu kontrol et, takılı olduğu yerleri de. daha önce sorun cıkarmazken sonradan bu sorun oluştuysa dediğiniz gibi yazılımsal olma ihtimali yüksek adslye reset atabilir yada bilgisayarınızı virüs taramasından geçirebilirsiniz yada sistem geri yükleme yapın
quote:
Orijinalden alıntı: crabby
peki donanım yok iken aygıt yöneticisnde donanım değişikliklerini tara dediğinde görüyormu kartı ?
Tara yaptığımda çıkmıyor. Ama yeniden başlatıyorum bakıyorum gelmiş görünüyor. Nasıl iştir anlamadım.