Şimdi Ara

Ethernet ve internet gitti, firewall açılamıyor win 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ethernet gitti ve anti virüs güvenlik duvarı açılmıyor, öte yandan bios girince ethernet den İnternete bağlanıp yeni sürüm bulup kurdu, sorun donanımsal değil anladığım kadarıyla. Ama Windows girince net yok, hatta USB wifi anten takım olmadı. Network status dan network reset yaptım olmadı, windows network diagnostics de hata veriyor. Network Diagnostics cannot be run without the Diagnostics Policy service. services. msc komutu girince de oradan windows defender firewall da, start komutu da Error 1086: dependency service or group failed to start hatası veriyor j

• Network Diagnostics cannot be run without the Diagnostics Policy service. service, sorunu hallettim gerekli izinleri msconfig de açılan dizinde gerekli şeylere full control erişim verdim, bu sefer proxy otomatik olarak algılayamıyor windows. Bi kaç yere baktım çözümler işe yaramadı. Network status dan proxy kısmından oto tespit et diyor.. Sözde yani.. Internet seçeneklerinden bağlantılar kısmında, lan bağlantı kısmında da işe yarar bi şey yok, cmd den netsh comutları denedim yine. Olmadı
  • Windowsu sıfırladım ama kişisel dosyaları koru dedim ama,sözde silinecek o kadar uygulama gösterdi ama sadece 3-5 tanesini silmiş, kurulu olarak duruyorlar ama Windows kurulu olarak göstermiyor, oyunlar falan çalışıyor. Bi sorun çıkarmaz değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.