Şimdi Ara

ETİ IRKÇI BİR KURULUŞTUR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat 15:00 sularında dışarıdayım.Karnım acıktı.Bisküvü gofret bir şeyler almak vesilesiyle A101e giriş yaptım.Bisküvi reyonuna geldiğimde yıllardır yanıbaşımızda olan belki de birçoğumuzun gözden kaçırdığı bir ayrıntı kafama dank etti.Kulağımda Emre Belezoğlu'nun o sözleri yankılandı F..KİNG NEGRO.Ayrıca bisküvinin siyah olması da bir hayli dikkat çekici.Bilmeyenler için italyanca'da "pis zenci" gibi bir anlama tekabül eder, zencilerden kötü bir şekilde söz ederken kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacettepe. -- 11 Haziran 2012; 3:15:32 >

• ispanyolcada siyah demek negro.
  • Negro İngilizce bir kelimedir ve zenci demektir. Çikolata da siyah olduğu için bu isim konulmuş. Normal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bize hakaret edemez mahalleden adam toplar basarım.
  • İtalyanca da "negro" siyah anlamındadır.Bisküvi siyah olduğundan böyle bi isim koymuşlar.Garip mi,garip evet ama ırkçılıkla bi alakası olduğunu sanmıyorum.
    Bu arada "negro","nigga" kelimesinin daha nazik olanıdır.
  • coca colada müslüman düşmanıymış panpa tersten yazınca "yıkılsın camiler açılsın meyhaneler" anlamına geliyomuş
  • Amerikada negro aşağılayıcı bir söylem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cixpanpa

coca colada müslüman düşmanıymış panpa tersten yazınca "yıkılsın camiler açılsın meyhaneler" anlamına geliyomuş

al-oc ac-oc "oc"lar aynı o zaman camiler=meyhaneler ? :/
  • Suphanallah kardes ibretlik bir paylasim

• İspanyolca ve Portekizce'de "Siyah" anlamına geliyor. O dillerde hakaret vari birşey içermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niko-Bellic

Negro İngilizce bir kelimedir ve zenci demektir. Çikolata da siyah olduğu için bu isim konulmuş. Normal bence.

İngilizcemi ispanyolcamı onu tam bilmiyorum ama negro; siyah, zenci gibi anlamlara gelmektedir. Art niyet olduğunu ben de düşünmüyorum.
  • Arasındaki beyaz krema dişleri temsil ediyor gibi...
  • Eti Türkiyenin en önemli gıda maddelerindendir %100 Yerli Üretimdir Merkezi Eskişehir'dir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.