Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar,ben yarismadan cekiliyorum.Sebebi ise internetimin kesilmesi,tatile cikacak olmam,video konusu bulamamam vs.su anki mesaji telefondan yaziyorum.yarismaci arkadaslara basarilar.
  • hadi ama kimse yok mu?
  • up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

geçen hafta kazanan arkadaşa bizzat kendim 1500 den fazla puan verdim ve sanırım 1700 küsür puanla kazandıı...fakat görüyorum ki bazı yerlerde bunu bir zafer olarak algılayanlar veya kendilerinin veya sitelerinin kazandırdıklarını idda edenler var geçen haftaki psp tamamen benim eserim bunun bilinmesini istiyorum

EDİT:Eğer tam olarak ağırlığımı koyarsam diğer sporcu ve müzik alanında o hafta alınan en yüksek puanın 2 katına çıkmazsam benimle inatlaşan arkadaşa psp yi iade etme sözü veriyorum
    buna da bütün forum şahit olsun ama inatlaşmaya gerek yok şu durumda sadece olayları takip ediyorum...ve işlerim yoğun bu aralar

hocam oylayan sen misin.adamın puanları tavan yaptı.eğer sensen lütfen gereksiz bir iddia yüzünden bizim emeklerimizle oynama.oy toplayana kadar canım çıkıyo zaten.kaç gündür hiç bir kıpırtısı olmayan adamın oyları son 1 saat içinde aşırı derecede yükseldi.lütfen..

• quote:

nihayet donanım haberden birisi kazandı...

geçen hafta kazanan arkadaşa bizzat kendim 1500 den fazla puan verdim ve sanırım 1700 küsür puanla kazandıı...fakat görüyorum ki bazı yerlerde bunu bir zafer olarak algılayanlar veya kendilerinin veya sitelerinin kazandırdıklarını idda edenler var geçen haftaki psp tamamen benim eserim bunun bilinmesini istiyorum

EDİT:Eğer tam olarak ağırlığımı koyarsam diğer sporcu ve müzik alanında o hafta alınan en yüksek puanın 2 katına çıkmazsam benimle inatlaşan arkadaşa psp yi iade etme sözü veriyorum
    buna da bütün forum şahit olsun ama inatlaşmaya gerek yok şu durumda sadece olayları takip ediyorum...ve işlerim yoğun bu aralar

kardeş helal olsun ağırlığını koymuşun yarışmaya

• quote:

arkadaşlar videolu hesabı olan ve bu yarışmaya katılmayan veya vazgeçen olursa pm bekliyorum çok memnun olurum...

Pm... ;)
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.