Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!!
    ETİ MAXİMUS AYARSIZ ENERJİ
    Hazır Kart ve Muhabbet Kart abonesiysen, ayın konusuna yüklediğin her video için 100 Kontör, Turkcell Faturalı abonesiysen 25 Dakika kazanacaksın.
    Diğer konulara yüklediğin her video için 30 Kontör / 7,5 Dakika kazanacaksın.
    Öyleyseeeeeee...www.ayarsizenerji.com seni bekliyor!

10 arkadaşına video gönder, videoları izlesinler,
    Hazır Kart ve Muhabbet Kart abonesiysen 20 Kontör, Turkcell Faturalı abonesiysen 5 dakika kazan. Yani,www.ayarsizenerji.com kankalarını da bekliyor!

Artık her hafta bir PSP veriyoruz!
    Videonu çek, yolla! Eğer tüm kategoriler içinde videon en yüksek oyu alırsa

http://www.ayarsizenerji.com/Default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 29 Nisan 2009; 13:04:34 >

• Paylaşım için teşekkürler.Hemen yüklemeye başlayalım o zaman
  • Poster Yapınca Kaç Knt. dakika veriyor
  • ben 20 kontör almıştım.Güzel kampanya
  • ben video yükledim..48 saat içinde kontor gelecekmiş...5 arkadaşı da video gönderdim..yani toplamda 20 kontor gelmesi gerekiyor..ben daha çok arkadaşa gönderiim videoyu daha çok kontor gelsin
  • teşekkürler gelsin kontorler.
  • herhangi bi video yukleyebiliyor musun internette olmaması mı lazım bi kere mi kazanabiliyoruz 5 arkadasa gönder varya 10 kişiyegöndersek ne olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilbar

herhangi bi video yukleyebiliyor musun internette olmaması mı lazım bi kere mi kazanabiliyoruz 5 arkadasa gönder varya 10 kişiyegöndersek ne olur

benim yükleyebildiğim video formatları ".mpg .avi .wmv .flv" destekliyor.... .3gp videolarını da desteklemiyor...şuan kontor yükleme sistemlerini bilmiyorum..ben 15-20 arkadaşa gönderdim ve 15 yakın video yükledim bakalım kaç kontor gelecek:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 23 Ağustos 2008; 16:54:51 >
  • quote:

herhangi bi video yukleyebiliyor musun internette olmaması mı lazım bi kere mi kazanabiliyoruz 5 arkadasa gönder varya 10 kişiyegöndersek ne olur

ben de bunu merak ediyorum. çünkü tavsiye etmek çok kolay. öyleyse. edelim kazanalım 100lerce kontör.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

quote:

ben de bunu merak ediyorum. çünkü tavsiye etmek çok kolay. öyleyse. edelim kazanalım 100lerce kontör.

herhangi bir videoyu yükleyebiliyorsunuz.Yalnız 1 dakikayı geçmeyecek yüklediğiniz videolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevreka

quote:

Orjinalden alıntı: C@r@nthir

quote:

herhangi bir videoyu yükleyebiliyorsunuz.Yalnız 1 dakikayı geçmeyecek yüklediğiniz videolar.
    ben onu sormamıştm
    5 kişiye tavsiye edince 10 kontör diyor ya. 50 klişiye tavsiye etsek 100 kontör mü gelicek?

• 5 kisini mail adresini yazdım baska bişeye gerek var mı
  • nereden yukluyoruz video
  • bilgi açin saol
  • quote:

nereden yukluyoruz video

http://www.ayarsizenerji.com/newvideo.aspx
  • 2 tane video ekledim. 5 arkadaşada videoyu izlettim. bakalım kaç kontör gelecek, bekliyoruz.
    Arkadaşın email adresini yazınca giden maildeki linki tıklaması gerekiyor olmalı diye düşünüyorum sadece email adresi yazmakla olmuyor.
  • Hmm güzel kampanya bakalım kontörler gelicekmi birde bende hiç video yokki ne videosu ekliyeyim
  • ben üye oldum ve 30 kişiye gönderdim 5 kişi ye gönderince 10 kontör ise bana 60 kontör gelmesi gerekir gelirse buraya yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

ben üye oldum ve 30 kişiye gönderdim 5 kişi ye gönderince 10 kontör ise bana 60 kontör gelmesi gerekir gelirse buraya yazarım

yolladığın 30 kişininde e-postadaki linke tıklamaları gerekiyor diye biliyorum. bende 20 kişiye yakın gönderdim ancak 6-7 kişi şuana kadar e-postadaki linklere tıklamış söylediklerine göre.
  • anladıysam arap olayım.

ne bu ya.

ben yokum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.