hocam bulduğun videoları siteye yükle yeter..her yüklediğin video için 10 kontor gelior..hemen pes etme yaw..10 video yükle al sana 100 kontor
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
hocam bulduğun videoları siteye yükle yeter..her yüklediğin video için 10 kontor gelior..hemen pes etme yaw..10 video yükle al sana 100 kontor
ben de hiç video yok. nerden bulabilirim. pm
hey ALLAHIM ya uğraştığımız şeye bak ortak.
o topa ne oldu olacaktı şimdi burda.
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
hey ALLAHIM ya uğraştığımız şeye bak ortak.
o topa ne oldu olacaktı şimdi burda.
he yau bunlar "otopaneoldu" nun yanında fıs kalıo..ama buna da şükür
Hadi bismillah deniyorum
*.3gp Kabul etmiyo bu yahu
quote:
Orjinalden alıntı: seizure
*.3gp Kabul etmiyo bu yahu
maalesef etmiyo..yukarda yazdım hangilerini desteklediğini..bu arada dosya boyutunun da 10 mbtan az olma şartı var
quote:
Videomu hangi formatta yüklemeliyim ? Videonu istediğin formatta yükleyebilirsin. Biz onu uygun formata çeviririz sen hiç merak etme
Sitede bu yazıyo ama
attığım bütün videolarda
Yüklemeye çalıştığınız dosyanın özelliklerini kontrol edin.
Diye bir uyarı çıkıyo
quote:
quote:
Videomu hangi formatta yüklemeliyim ? Videonu istediğin formatta yükleyebilirsin. Biz onu uygun formata çeviririz sen hiç merak etme
Sitede bu yazıyo ama
attığım bütün videolarda
Diye bir uyarı çıkıyo
dosyanın 10 mb ın altında ve 3gp olmadığından emin misin?
quote:
Orjinalden alıntı: webkurdu47
quote:
quote:
Sitede bu yazıyo ama
attığım bütün videolarda
Diye bir uyarı çıkıyo
dosyanın 10 mb ın altında ve 3gp olmadığından emin misin?
attığım bütün videolarda derken hepsi 3gp'di ayrıca en uzunu 3 mb'dı
Arkadaşlar kontörleri gelenler bildirsinler. ben şuana kadar 5-6 tane video yükledim. bu arada 5 kişiye önereceğimiz videonun aynımı olması gerekiyor. ben hep izlediğim videoları sırayla arkadaşlara önerdim. herkese farklı videoları önerdim yani.
Şifre şu kelimede:
Çok yolla çok kazan, Çok öner çok kazan
Bende 2 video yükleyip 5 kişiye önerdim bakalım ne olcak
Kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkürler buarada
Bana daha kontör gelmedi bugün video yükleyip şansımı deniyeceğim inş olur
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Bende 2 video yükleyip 5 kişiye önerdim bakalım ne olcak
Kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkürler buarada
önemli değil kardeşim rica ederim
quote:
Orjinalden alıntı: serkanevreka
quote:
Orjinalden alıntı: C@r@nthir
quote:
Orjinalden alıntı: bilbar
herhangi bi video yukleyebiliyor musun internette olmaması mı lazım bi kere mi kazanabiliyoruz 5 arkadasa gönder varya 10 kişiyegöndersek ne olur
ben de bunu merak ediyorum. çünkü tavsiye etmek çok kolay. öyleyse. edelim kazanalım 100lerce kontör.
herhangi bir videoyu yükleyebiliyorsunuz.Yalnız 1 dakikayı geçmeyecek yüklediğiniz videolar.
Sitede 1 dakikanın üzerinde videolarda var. bende 2si bir dakikanın altında 3ü bir dakikanın üzerinde videolar yükledim.
ben 50 den fazla kişiye yolladım.. bakalım 48 saat içinde yüklenecek mi 100 kontör mail de attım bakalım bir sınırlama var mı diye.. eğer sınırlama yoksa video yüklemek yerine arkadaşlara göndermek daha mantıklı
Ben de şimdi video arıyorum inş gelir kontörler -20 deyim ve kontör alıcak param yok
quote:
Orjinalden alıntı: dincerZ
ben 50 den fazla kişiye yolladım.. bakalım 48 saat içinde yüklenecek mi 100 kontör mail de attım bakalım bir sınırlama var mı diye.. eğer sınırlama yoksa video yüklemek yerine arkadaşlara göndermek daha mantıklı
Arkadaşların Linke Tıklamazsa Knt. Gelmez
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
quote:
Orjinalden alıntı: serkanevreka
quote:
Orjinalden alıntı: C@r@nthir
quote:
Orjinalden alıntı: bilbar
herhangi bi video yukleyebiliyor musun internette olmaması mı lazım bi kere mi kazanabiliyoruz 5 arkadasa gönder varya 10 kişiyegöndersek ne olur
ben de bunu merak ediyorum. çünkü tavsiye etmek çok kolay. öyleyse. edelim kazanalım 100lerce kontör.
herhangi bir videoyu yükleyebiliyorsunuz.Yalnız 1 dakikayı geçmeyecek yüklediğiniz videolar.
Sitede 1 dakikanın üzerinde videolarda var. bende 2si bir dakikanın altında 3ü bir dakikanın üzerinde videolar yükledim.
Video yükleme şartı sadece 10mb altı olması süre önemli değil