Şimdi Ara

Eti Maximus/Video yükle yüzlerce kontör kazan!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.766
Cevap
0
Favori
67.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: huseyin16

Bende hemen videoları indiriyorum sevgiliminde kontörü yok onunda iznini alıp tel numarasını vereyim onunda kontörleri olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

bence kabul etmeyecekler beklyin dediklerine göre eleme var.BEn bunu cornetto kampanyasında deneyeyim dedim.Kabul etmediler

sitede kabul edilmiş videoları görünce bu fikrin değişecektir bence. adam barcelona nın bı gol vıdeosunu koymus sıte kabul etmıs goruntu kalıtesı cok dusuk oldugu halde ustelık vıdeonun reklamla ılgısı bıle yok burdaki amaç su olabılır yenı bır vıdeo ızleme sıtesı olusturmak planlanıyorsa bu sekılde baya bı vıdeo stok etmıs olacaklar...
  • Türkçe video siteleri hangileri arkadaşlar
  • quote:

Türkçe video siteleri hangileri arkadaşlar

reklam gibi olmasın ama

www.akilli.tv
    www.trtube.com
    www.pikniktube.com
    www.videokulubu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 24 Ağustos 2008; 14:16:46 >

• Teşekkürler kardeş

1 tane video ekledim sırada bekliyorum
  • quote:

Türkçe video siteleri hangileri arkadaşlar

videonun dili Türkçe olmalıdır die bi şart yok kampanya koşullarında herhangi bir dil olabilir die yazı var. yani video illa Türkçe olsun istiyorsan o ayrı
  • tamam video türkçe olmayabilir ama site türkçe olsun ki videoyu bulabileyim ingilizce pek yok

arkadaşlar şu video çocuk çeşme gibi

http://www.trtube.com/izle.php?v=iplrkgzrba

NOT : indirip yüklemeye çalışmayın ben gönderdim bile komik olduğu için paylaşmak istedim
  • şuan itibariyle 60 adet video yukledım umarım bunlar bize kontör olarak döner...
  • ben de 60 a yakın yükledim..inşallah gelir kontorler
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

ben de 60 a yakın yükledim..inşallah gelir kontorler

benim bugün için hedefim 100 video eğer dönüşü olursa o zaman 100 katlarına çıkarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrk_1905

quote:

benim bugün için hedefim 100 video eğer dönüşü olursa o zaman 100 katlarına çıkarım...

inşallah uğraşlarımız boşa çıkmaz..gelir kontorler
  • megan fox un video larını yükleyeceğim zararı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutup ayısı -- 24 Ağustos 2008; 14:56:33 >
  • Arkadaşlar videonun tam olarak yüklendiğini nasıl anlıyoruz.. Benim yüzde 100 oldu ancak bir ibare çıkmadı.. Sadece öyle kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar videonun tam olarak yüklendiğini nasıl anlıyoruz.. Benim yüzde 100 oldu ancak bir ibare çıkmadı.. Sadece öyle kaldı

bitince sonraki aşama geliyo..videona isim verme aşaması..o gelmezse videonu kaydedemezsin sanırım
  • quote:

Arkadaşlar videonun tam olarak yüklendiğini nasıl anlıyoruz.. Benim yüzde 100 oldu ancak bir ibare çıkmadı.. Sadece öyle kaldı

suana kadar tam 80 video yukledim ve hepsınde de Abi sen bir sıraya gir şöyle, biz zamanı gelince yayınlarız. die bir yazı çıktı...
  • tşkler arkadaşlar.. bir de şeyi sorayım profile girince videolarım yazan yer var ya.. oraya hemen ekleniyor mu yüklendiğinde yoksa onay verildiğinde mi oradan görüyoruz
  • quote:

tşkler arkadaşlar.. bir de şeyi sorayım profile girince videolarım yazan yer var ya.. oraya hemen ekleniyor mu yüklendiğinde yoksa onay verildiğinde mi oradan görüyoruz

videolarına onay verildiğinde orada görünecektir..
  • quote:

o 60 taneden en fazla 5ini yayınlarlar.Görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevrekaa

quote:

o 60 taneden en fazla 5ini yayınlarlar.Görürsün

bunu neye dayanarak soyluyorsun bılmıyorum ama senın dedıgın gıbı dahı olsa 60 videodan 5 i onaylansa 50 kontor eder 120 vıdeoda 100 kontor ederki daha ne istiyorsun...
  • Ben bugün 4 tane yükledim kontör gelirse devam ediceğim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.