Şimdi Ara

Etimesgut-Sincan İstasyon caddesi Kamera Plaka okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etimesgut-Sincan istikametinde İstasyon caddesi üzerinde kurulu sabit kamera düzeneği ile sadece Plaka okuma mı yapılıyor arkadaşlar?

yoksa Hız kontrolü de var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDE369A63 -- 23 Şubat 2013; 23:01:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ADAMANTIUM

Etimesgut-Sincan istikametinde İstasyon caddesi üzerinde kurulu sabit kamera düzeneği ile sadece Plaka okuma mı yapılıyor arkadaşlar?

yoksa Hız kontrolü de var mı?

otoban koprusunun ordakiler ise plaka okuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE
    otoban koprusunun ordakiler ise plaka okuma

eskişehir yolu-etimesgut-elvankent-sincan istikametinde ilerliyordum. Elvankent civarıydı sanırım. hem o kahverengi kare düzenek hem de kameraya benzer düzenek vardı. 50 m önce gorunce yavaşladım ama emin olamadım. o istikamette boyle başka düzenek yoktu. sadece 1 noktada var.
  • sorun yok solda shell var hatta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gün o yoldan işe gidiyorum optimum avm ye. 70 hız sınırlaması var galiba 150 ile girmiş olabilirim. kaç lira ceza gelir.

birde o 70 nerden başlıyor tam olarak bileniniz var mı ? radar kontrolu var tabelasından sonra mı 70 e inmemiz gerekiyor
  • Tam nokta burası sanırım. Trafik ışıklarından hemen sonra. Sincan tarafına çok nadir işim düştüğü için yolları pek tanımıyorum . cevap için teşekkürler.
     Etimesgut-Sincan İstasyon caddesi Kamera Plaka okuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDE369A63 -- 23 Şubat 2013; 23:51:43 >
  • Etimesgutta oturuyorum bildiğim kadarıyla herhangi bir sınırlama yok sadece güvenlik amaçlı o kameralar ordan 70 üstü hızlarda geçtiğim çok oldu bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.