Şimdi Ara

Etimesgut Yapracık köyü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anneannem baya eskiden gazeteden kupon biriktirerek Ankaradan 200 küsür metrekare arsa almış.Tabi o zaman unutulmuş.1-2 senedir bulmaya çalıştık işte. Dünde annemi bir adam aramış. Demişki bir alıcı var 1 dönüm alıcak 4-5 kişi birleşip satacağız.Eğer istiyorsanız payınıza düşen 4.500 tl demiş.Annemle araştırıyoruz işte. Emlak sitelerinde 1 dönüme 120.000 tl veriyorlar.Yani 200 metrekareye 4.500 tl satmak saçmalık olur.Sanırım bu adamlar bizi kandırmaya çalıştı.Şimdi Ankarada oturanlardan isteğim şu Ankara Etimesgut Yapracık nasıl bir yerdir. Arsaları ne kadar değerdedir? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 2 Aralık 2009; 20:56:14 >

• Oradaki emlak ve arsa fiyatlarını gidip araştırsanız daha iyi olur.
  • up
  • ilk defa duydum bunu... Gazete kuponla arsa mı vermiş??
    Kaç kupona almış acaba o arsayı? Hangi gazete vermiş? Hangi senelerdemiş
    Birde bu topraklar gazeteden kupon toplanarak alınmadı derler...
  • 1955-1956 yılları gibiymiş sanırım. Gazetenin adını falan bilmiyorum
  • tapunuz var mı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

ilk defa duydum bunu... Gazete kuponla arsa mı vermiş??
    Kaç kupona almış acaba o arsayı? Hangi gazete vermiş? Hangi senelerdemiş
    Birde bu topraklar gazeteden kupon toplanarak alınmadı derler...

Türkiyenin toprakları artık eskisi gibi şehit kanı kokmuyor be kardeşim..batırdılar ülkeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmit Çilingir
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

tapunuz var mı peki

Tapu var ama sanırım bizde değil Yani arayan adamlar tapu müdürlüğünden araştırmış bulmuş bizi.
  • Yapracık'da toki konut yapmaya başlayacak, 2 - 3 sene değeri dahada artacak bilginiz olsun. Yapracık eskişehir yolu üzerinde Toki turkuaz evlerinin karşı tarafı değeri okadar da düşük olmaması gerekiyor.
  • etimesgutta evler para etmez 3+1 45.000 lira dan satıyolardı
    yapracık nere onuda bilmiyom üst taraflarına düşüyodur heralde
  • dönümü 120 bin mi oha, benim bildiğim etimesgut tarafları öyle lüks bir yer değil metrekaresi bin liradan fazla olması mümkün değil.
  • http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/land/advertise_detail.php?ad_id=581612
    http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/land/advertise_detail.php?ad_id=1329251
    http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/land/advertise_detail.php?ad_id=3069495

http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/land/advertise_detail.php?ad_id=3458060

burda emsal arsalar var biraz fikir vermesi açısından ama, sizin arsanızın yerine göre ve değişir
    adam aradığına göre bir arsanın içinde kalan bir yer, tapudan gidip yerini öğrenip değerine ondan sonra karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Aralık 2009; 17:08:56 >

• sanırım tek 0 unutmuşlar
    dönümü yerine göre ortalama
    50.000tl civarında
  • Oralara villa siteleri yapılıyo öyle bişey de değerlendrebilirsiniz
  • emin ol yapracık çok kıymetli bir araziye sahip. Sakin öyle komik bir fiyata satma. En kısa zamanda gel buraya emlakçılarla görüş. Arsanın tam yerinide öğren mutlaka.
  • Arkadaşlar hala gidemedik.Yeniden upluyorum konuyu , bilgisi olanlar var mı o çevre hakkında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Arkadaşlar anneannem baya eskiden gazeteden kupon biriktirerek Ankaradan 200 küsür metrekare arsa almış.Tabi o zaman unutulmuş.1-2 senedir bulmaya çalıştık işte. Dünde annemi bir adam aramış. Demişki bir alıcı var 1 dönüm alıcak 4-5 kişi birleşip satacağız.Eğer istiyorsanız payınıza düşen 4.500 tl demiş.Annemle araştırıyoruz işte. Emlak sitelerinde 1 dönüme 120.000 tl veriyorlar.Yani 200 metrekareye 4.500 tl satmak saçmalık olur.Sanırım bu adamlar bizi kandırmaya çalıştı.Şimdi Ankarada oturanlardan isteğim şu Ankara Etimesgut Yapracık nasıl bir yerdir. Arsaları ne kadar değerdedir? Teşekkürler

Merhaba dostum
    Benimde valide hanım kazanmış böyle bir yer 200 mt2
    ankara mamak kıbrıs köyü 2493 parselde
    1 haftadır teknoloji için bukadar araştırmadım neti lakin esin kattii bilgilere ulaştım
    öncelikle bende hiç ankaraya gitmedim nedir ne değildir bende bilmiyorum
    Öncelikle anneannenizin e devlet şifresini alın ve taşınmaz bilgilerine ulaşın oradaki hisseniz çok önemli
    mesela bizim ki 200/115.000 m2
    Kontrol ettirdiğimde 3.derece doğal sit alanı ilan edilmiş
    kamulaştırma yapılmamış zemin etüdü olmayan yolu cehpehi kanalizasyonu olmayan allahın dağında bayırında bi yer işte 4500 iyi bile vermişler bana 3000 lira teklif ettiler
    mamak belediyesinin imara açma olayları var eğer imara açılırsa ki bu belli değil ozaman 4500 değil yerine göre 450.000 bin lira bile isteyebilirsin :)
    aynı senin pozisyonundayım valide hanımdan pazartesi vekalet alıp satıcam dilerseniz siz bekleyebilirsiniz
    Yamaha Xmax250 ile takasa açığım :)
     Etimesgut Yapracık köyü Etimesgut Yapracık köyü

• quote:

Orijinalden alıntı: petetong

quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

Arkadaşlar anneannem baya eskiden gazeteden kupon biriktirerek Ankaradan 200 küsür metrekare arsa almış.Tabi o zaman unutulmuş.1-2 senedir bulmaya çalıştık işte. Dünde annemi bir adam aramış. Demişki bir alıcı var 1 dönüm alıcak 4-5 kişi birleşip satacağız.Eğer istiyorsanız payınıza düşen 4.500 tl demiş.Annemle araştırıyoruz işte. Emlak sitelerinde 1 dönüme 120.000 tl veriyorlar.Yani 200 metrekareye 4.500 tl satmak saçmalık olur.Sanırım bu adamlar bizi kandırmaya çalıştı.Şimdi Ankarada oturanlardan isteğim şu Ankara Etimesgut Yapracık nasıl bir yerdir. Arsaları ne kadar değerdedir? Teşekkürler

Merhaba dostum
    Benimde valide hanım kazanmış böyle bir yer 200 mt2
    ankara mamak kıbrıs köyü 2493 parselde
    1 haftadır teknoloji için bukadar araştırmadım neti lakin esin kattii bilgilere ulaştım
    öncelikle bende hiç ankaraya gitmedim nedir ne değildir bende bilmiyorum
    Öncelikle anneannenizin e devlet şifresini alın ve taşınmaz bilgilerine ulaşın oradaki hisseniz çok önemli
    mesela bizim ki 200/115.000 m2
    Kontrol ettirdiğimde 3.derece doğal sit alanı ilan edilmiş
    kamulaştırma yapılmamış zemin etüdü olmayan yolu cehpehi kanalizasyonu olmayan allahın dağında bayırında bi yer işte 4500 iyi bile vermişler bana 3000 lira teklif ettiler
    mamak belediyesinin imara açma olayları var eğer imara açılırsa ki bu belli değil ozaman 4500 değil yerine göre 450.000 bin lira bile isteyebilirsin :)
    aynı senin pozisyonundayım valide hanımdan pazartesi vekalet alıp satıcam dilerseniz siz bekleyebilirsiniz
    Yamaha Xmax250 ile takasa açığım :)
     Etimesgut Yapracık köyü Etimesgut Yapracık köyü

Mimar lar bu tur yerlere saldirmaya basladi..
    Bu gun bizimde ankara golbasinda cikti..
    Golbasinin koyunde ortalama 20 donum bu sekilde bombos duruyormus..
    Bize 7 bin tl teklif geldi..
    Konumlari cok kötü ve degersiz yazlik yerlerde olsa satilmaz..ama mecbur vericez 10 tl de direticem.
    115 metre kare
    Sanirim milliyet gazetesinden 1959 yilinda alinmis..
    Ise bak ya saka.gibi neler varmis..
    Bunlari gazeteye kim vermis neden dagitilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne oldu yapracıktaki arsayı sattınız mı, şu anki durum:tokinin konutları var,yakınlarında epeyyüksek ve lüks gökdelenler yapıldı, şehir oraya da ulaştı yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel arkadaşlar giden oldu mu hiç ankaraya son durum hakkında bilgisi olanlar durum hakkında bilgi paylaşabilir mi acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.