Şimdi Ara

Bursa Yeşilırmak Dershaneleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu dershaneye gidicek veya bu dershaneden olanlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snsnc -- 12 Ağustos 2006; 20:53:34 >

• hiç duymadım nerde bu dershane
  • ben duymuştum adını şehrini tam hatırlamıyorum ama samsunda ki sakarya dershanesi ile aynı formatta imiş dinci olarak beyin yıkıyorlarmış askeri okullara girerken zorluk çıkartıyorlarmış
  • bursa'da
    ben öss girdim sorun yok
    sadece bi tandııga araştırma
  • ya ben istanbuldayım bursaya hiç gitmedim sadece ufakken içinden gectim.cep telefonuna bu yesilırmak dershaneleri mesaj atıyodu ne iş anlamadım.demek bursadaymıs bu dershane
  • huhucuların dersanesi..benim zamanımda öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum
  • kalitesini bilen biliyor.lütfen şucu bucudan önce kalitesine ve başarılarına bakalım.türkiyede sınavlarda derece yapanlar buradan çıkıyor genelde.ben hiç bir dersanenin öğrenciyle bu kadar alakadar olduğuna şahit olmadım.benim gittiğim dersanede hocaların çoğu ismimi bile bilmezken,buralara gidenlerin bizzat anlattıklarına göre 1 gün dersaneye gelmesen evini arayıp durumdan aileni haberdar ediyorlar.veli ziyaretleri vs derken öğrenciyi bireysel planda destekliyorlar öncelikle.
    sonuç olarak;tercih edilebilir en iyi yerlerden diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    geçen yıl önce açıldı
    Ankara Atatürk Anadolu Lisesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

arkadaşlar bu dershaneye gidicek veya bu dershaneden olanlar varmı?

akr atalay ordan kaçmıştı ona sor
  • Çoğu arkadaşım Bu dershanye qitmişdi 4'ü kazandı.

Bi adam wardı onun dershanesi ( Fethi Güler mi öle bişi .. )

2 sene öncede LGS sorularını çaldılar denmişdi..
  • ben 2 sene gittim gidebilirsin eğitimleri gayet yeterli yeter ki rehber hocalarınla muhatap olma pek
  • Bursa'da (memleketim ama izmirdeyim) şu "dinci" dershanelerden biri olduğunu duyduğum bir dershane. Ama büyüktür, kalitelidir ayrı mesele.

DİPNOT: Eğitimle alakasız ama; güzel kız bulur musun bilmem. Bursa'da zaten güzel kız pek yoktur (İzmirin gözünü seveyim), eğer üstüne bir de dindar oldukları doğruysa gelecek kızların halini sen düşün

EDIT: Kız arkadaşlarla işin olursa tabi...

----------

Dinci dershanedir ama kalitelidir. (İzmir Körfez dersaneleri gibi oldu bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Ağustos 2006; 17:31:11 >

• bizim arkadaş gitmişti , kamplar varmış galiba . Öss hazırlık diye götürmüşler arkadaş anlatıyor , saat 10 a kadar çalış çalış ilk gün , sabaha saat 5 kaldırmışlar hadi namaza . Arkadaş dedi baktık ilk gün herkez gidiyor dedim bende gideyim . Ama arka arkaya olunca iş olmamış. Sonra brakmıştı . Pisikolojik baskı uygulanıyor dedi. Şimdi burada daha lafı açmayayım. Eğitimleri iyi . Dernek paraları ile iyi işler yapıyorlar. Dsp geldiği zamanıa kadar kız ve erkek sınıfları ayrıydı ama şimdi başa tekrar akp geçtiği için tekrar ayırmışlarmıdır bilemem.
  • kızla erkek ayrıymış baba ben gitmem öyle dersaneye 3 arkadaşım var giden iyidir heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

kızla erkek ayrıymış baba ben gitmem öyle dersaneye 3 arkadaşım var giden iyidir heralde

şu an için bilemem. ben fentürke gidiyordum arkadaş yeşilırmaktaydı . O anlatıyordu sene 99 2000
  • yok hocam arkadaşlarımdan duyduğumu söyledim,sene bu sene
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroCube

yok hocam arkadaşlarımdan duyduğumu söyledim,sene bu sene

akp ağırlığını oradada hissettirmiş desene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.