arkadaşlar şöle unutamayacağım bir gerilim istiyorum. korkunç, psikolojik ve heyecanlı film önerileriniz varsa bekliyorum :)) gerilim filmleribağımlılık yaptı bende :)) yardım...
Yahu illaki her film unutulur, her filmin etkisi geçer. Yerinden hoplamak tepkisel bir harekettir, kalıcı olmaz. Ama tavsiyeler gelir seçersin artık. Ben tavsiye veremeyecek kadar yorgunum şuan. :) Ayrıca nelerden korktuğunu, nelerde gerildiğini örneklendirmen lazım seni tatmin edecek tavsiyeler alabilmen için.
Korku-gerilim filmlerini ne kadar çok izlersen artık filmler bir o kadar basit geliyor. Klişeleşmiş konular, sahneler, kurgular vs..
Psikolojik önerileri ben de değerlendirebilirim ama sinemada bahsettiğimiz türler en zor türlerdir, kaliteli yapımlar çok çok az maalesef.
halka1-2 orphan
I'M Legend izle banada bu tarz film önerebilirmisiniz.
Bir film izleyeyim psıkolojım altust olsun fılm bıtınce sıyah ekrana bi 20 30 sanıye bos bos bakıyım mı dıyosun ? senı bu kadar etkıleyebılecek tek bır fılm var. requiem for a dream * forumda arat yorumları oku sen karar ver
El orfanato/the orphanage orjinal dili ile seyretmeni tavsiye ederim.
The Sixth Sense The Elephant Man Requiem For a Dream The Shining
Eskilerden; Psycho(1960), Halloween(1978), The Thing(1982)...
Yakın Zamandan; Haute Tension, Rec...
Filmin konusu çok önemli değil, yoğun şiddet sahneleri içersin diyorsan da; Frontier(s) denilebilir.
Psikolojik, Gerilimli ve heyecanlandıran yapımlar için
Mulholland Drive, Twin Peaks, Lost Highway, Orphanage,Unbreakable...
çığlık serisi testere serisi elm sokağı kabusu serileri hannibal serisi garez serisi
1408 The İdentity(şaşırtıcı) The Shinning(kamera çekimleri mükemmel insanı dahada geriyor) Psycho(1960 yapımı olanı nedense öneresim geldi)
Eyes wide shut(bu film senin anlattığın tanıma tamamen uyuyor mükemmel kusursuz bir film)
up
quote:
Orijinalden alıntı: PlayMakers
Bir film izleyeyim psıkolojım altust olsun fılm bıtınce sıyah ekrana bi 20 30 sanıye bos bos bakıyım mı dıyosun ? senı bu kadar etkıleyebılecek tek bır fılm var. requiem for a dream * forumda arat yorumları oku sen karar ver
bunu izliyim ağa
Gerilimse Rec , Rec2
1408 ama orda oynayan elemanı hiç sevmiyorum
testere serisine bakmanda yarar var
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetopus
1408 ama orda oynayan elemanı hiç sevmiyorum
1408 yerinden hoplatan bir film degıl ki , aşırı gerılımde degıl , acıkcası pek bırsey yok fılmde , ama nedense severım 1408 i çok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme