Bildirim
etkin karıştırıcı yok diyor( ses sorunu)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlat-çalıştır-regedit e gir.
sol taraftan HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Run 'ı seç. yeni-dize değeri seç. Yeni Değer #1 yazısını sil SysTray yaz, enter'a bas. değerin üzerine çift tıkla, değer verisi kısmına
C:\WINDOWS\System32\systray.exe yaz.
bilgisayarı yeniden başlattığında sorun büyük ihtimalle çözülmüş olacaktır.
Sorunun ufak bi virüsten kaynaklanıyor Bilgisayarının güncellemelerini yapmanı tavsiye ederim. Sonucu bildirirsen sevinirim. -
Hangi sürücüyü nerden yükledin?
XP mi Vista mı kullanıyorsun? -
ceza_srad_
senin dediğini yaptımancak herhangibirdeğişiklikolmadı. hala sorun devam ediyor.
Militar-ist
xp kullanıyorum ve onboard ses kartı. sürücü anakartın sürücüsü. aygıt yöneticisinde herşey normal. ses aygıtları düzgün çalışıyor gösteriyor. denetim masasında ses e girince aygıt felan gözükmüyor. çoğu buton hepsi pasif durumda. -
Ses kartının driverini kaldırıp tekrar yüklemeyi denedinmi bendede sendeki problemden wardı bu alman virüsü vardı şu anda herhangi bir sıkıntım yok xp nin güncellemelerini öneririm bulamazsan güncellemeleri upload edip link werebilirim. -
eğer link verebilirsen çok sevinirim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı
- pdf.js sürüm 1.0.712 (yapı: 6969ed4) ileti: invalidpdfexception
- word çalışma dosyasını oluşturamadı geçici ortam değişkenini denetleyin
- excel filigran ekleme
- excel borç alacak bakiye tablosu indir
- router ne işe yarar
- chatgpt nedir, nasıl kullanılır
- chatgpt plus fiyat
- mobil veri çekmiyor
- son kapatılan sekmeyi açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X