Şimdi Ara

Etkisinde Kaldığım Farklı 17 Film.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
5
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman son günlerde izledigim kaliteli güncel filmleri öneriyiim

solace
    burnt
    regression
    black mass

dördüde 2015 yapımı kaliteli film
  • Doğru filmin başı sıkıcı ama filmin sonu önemli zaten sonunu izleyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel filmler var ama Lucy'ninn o listede olması? Bilemedim.. 3\10 zor alır bana göre o da Scarlett Johansson için

• quote:

Orijinalden alıntı: NorthWolves

o zaman son günlerde izledigim kaliteli güncel filmleri öneriyiim

solace
    burnt
    regression
    black mass

dördüde 2015 yapımı kaliteli film

Teşekkürler Hocam 4'nüde Listeye ekledim izleyecem Umarım zaman kaybı filmler değildir.. film konusunda biraz seçiciyimde.... çok izlemekten olsa gerek kolay kolay beğenmiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Güzel filmler var ama Lucy'ninn o listede olması? Bilemedim.. 3\10 zor alır bana göre o da Scarlett Johansson için

Hocam Lucy ben baya beğenmiştim o kadar kişi beğenmediğini söylüyor ki ben bile şüpheye düştüm tekrar mı izlesem belkide beğendiğim gibi değildir :) Ben abartmışımdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerman

1-İyi bir yalan
    2-Kaya
    3-Küçük adam
    Unuttuğum şimdi Aklıma gelenler.

Kaya Nicolas Cage, fil mi değil mi ? listeye ekledim...
  • Evet

• film izlemek konusunda seçici olmak bence çok dogru birşey sadece filmlerde degil diziler kitaplar oyunlar konusunda bende çok seçiciyim sonuçta kimse zaman kaybı boş işlerle ugraşmak istemez ayrıca önerdigim 4 filmde zaman kaybı degil aksine kaliteli filmler tabi hoşuna giderlermi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorthWolves

film izlemek konusunda seçici olmak bence çok dogru birşey sadece filmlerde degil diziler kitaplar oyunlar konusunda bende çok seçiciyim sonuçta kimse zaman kaybı boş işlerle ugraşmak istemez ayrıca önerdigim 4 filmde zaman kaybı degil aksine kaliteli filmler tabi hoşuna giderlermi bilemem

Hocam Film İnsanlar Eğlenmek, Kültür olsun diye, güzel vakit geçirmek vs. konular için film izler.. Bazı filmlere bakıyorum ilk 2 saatı berbat son 30 dk güzel sırf 30 dakika içinde 2 saat çöpe atılmaz ki en nefret ettiğim film türü neymiş sonları güzel :) sonu ilginç bitiyor.. saçma sapan film yapalım sonuna da temelin fıkralarını koyalım :)
  • Lucy ve evrim bence çok boş filmler
  • Drishyam 2015 değil orjinal olan 2013 ü izlemenizi tavsiye ederim. Birde 2014 var sakın yaklaşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapislam

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Güzel filmler var ama Lucy'ninn o listede olması? Bilemedim.. 3\10 zor alır bana göre o da Scarlett Johansson için

Hocam Lucy ben baya beğenmiştim o kadar kişi beğenmediğini söylüyor ki ben bile şüpheye düştüm tekrar mı izlesem belkide beğendiğim gibi değildir :) Ben abartmışımdır..

Valla ben de Lucy e kadar film zevkine bayılmıştım

Şaka bir yana zevkler tartışılmaz tabii ama ben de o filme en fazla 4/10 veririm. Benim etkinliğim birkaç film var belki beğenirsiniz.

1. Oldboy
    2. Haklı İntikam
    3. İntikam Meleği

Park Chan Wook'un meşhur intikam üçlemesi. Mutlaka izlemelisin :)

Aşağıdaki linkten bilgi almanızı tavsiye ederim.

https://astreatlas.wordpress.com/2011/04/30/park-chan-wooktan-intikam-uclemesi/

• 1-Hodejegerne - Kafa Avcıları

2-Just Another Love Story - Kærlighed på film - Başka Bir Aşk Hikayesi

3-Kvinden i buret -Kafesteki Kadın

4-Fasandræberne -Sülün Katilleri
  • Red light çok hoşuma gitti - belki de bu konulara ilgim olduğundandır - İlk yarısını pek beğenmedim fakat ikinci yarısı ve özellikle sonu çok iyiydi

• Lucy on numara film. Nesini beğenmediniz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interaction

Lucy on numara film. Nesini beğenmediniz ya

Sonunu

• hic kuzey kore filmi izlemediniz mi? yoksa siralamaya mi giremedi merak ediyorum
    12 Angry Men bence o ilk siraya koydugun filmden cok cok daha iyi, ikisinide izledim.
    diger filmleri izleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakin ol Sampuan -- 7 Şubat 2016; 20:50:08 >
  • Ben filmleri sinema eleştirmeni gibi değilde zevk almak için izlediğimden lucy falan çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

Red light çok hoşuma gitti - belki de bu konulara ilgim olduğundandır - İlk yarısını pek beğenmedim fakat ikinci yarısı ve özellikle sonu çok iyiydi

Sonu Ben ide baya etkilemişti dediğin gibi aslında çokta başarılı sayılmaz ama konusu çok güzel.. benimde herhalde o konularda ilgim olduğu için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

hic kuzey kore filmi izlemediniz mi? yoksa siralamaya mi giremedi merak ediyorum
    12 Angry Men bence o ilk siraya koydugun filmden cok cok daha iyi, ikisinide izledim.
    diger filmleri izleyecegim.

12 Angry Men İzlemiştim beni etkilen çok güzel filmlerden biri.. bilinen filmler olduğu ve muhtemelen çoğu kişi izlediği için listeye eklemedim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.