Şimdi Ara

Etkisinde Kaldığım Farklı 17 Film.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
5
Favori
6.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Listenizdeki filmlerinin neredeyse tamamını izledim, güzel bir liste olmuş.Bir tanede ben önereyim.

The Broken Circle Breakdown (Kırık çember)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

Listenizdeki filmlerinin neredeyse tamamını izledim, güzel bir liste olmuş.Bir tanede ben önereyim.

Teşekkür ederim. Sizde Deyin Lucy güzel değil :)) herkes öyle demiş... ah Lucy ah :)
    Filminizi de Listeye ekledim izleyecem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapislam

quote:

Listenizdeki filmlerinin neredeyse tamamını izledim, güzel bir liste olmuş.Bir tanede ben önereyim.

Teşekkür ederim. Sizde Deyin Lucy güzel değil :)) herkes öyle demiş... ah Lucy ah :)

Lucy filmini ben beğendim, bir şahaser olmasa da konu itibari ile güzeldi. Sadece final kısmı fazla aceleye getirilmiş ve kısmen saçma olmuş. Ama abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Lucy filmini ben beğendim, bir şahaser olmasa da konu itibari ile güzeldi. Sadece final kısmı fazla aceleye getirilmiş ve kısmen saçma olmuş. Ama abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Al Benden de o kadar Dört dörtlük bir film değil ama konu itibariyle diğer filmlerden ayrılan bir yönü var konusu çok güzel ve anlamlı.. tamam sahneler falan baya abartmışlar baya saçmalamışlar ama kalkıp 10/4 veya 10/5 vermekte haksızlık.. belkide konusu için beni etkiledi ama bilmiyorum güzel işte :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: Interaction

Lucy on numara film. Nesini beğenmediniz ya

Sonunu

Orada katılıyorum biraz. Keşke biraz daha devam ettirleserdi. Muğlakta kalır gibi oldu.
  • rapislam R kullanıcısına yanıt
    Ben de beğendim ama sonlara doğru çok saçmaladı daha mantıklı bir son olabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. film her çocuk özeldiri izledim. Benim çevremdede tipi, bakış açısından dolayı dışlanan insanlar oldu. Doğru söylemek gerekirse 2den 5. sınıfa kadar 3 sene Fadime adında birhoca ile okudum. Çok çalışkan bir öğrenci değildim. Eve gidince ders yapmazdım. Haylazın tekiydim. Her kavgada adım vardı. Hep babamı arayıp şikayet ederdi. Yapamadığım şeyler ile sınıf dalga geçerdi. Vursam sınıfta herkesi dövebilecek biriydim fakat vuramıyordum korkuyordum ve hep dayak yerdim. Karıştığım kavgalardada hep dayak yer çıkardım.

Bill gates ne demiş ? :

ben bazı derslerin sınavlarını geçemedim ama arkadaşım hepsini geçti. O şimdi microsoftta başarılı bir mühendis, bense microsoftunn sahibiyim.

Filmi izlerken duygulanmadım, gözlerim dolmadı diyemem. O dalga geçildiğim yıllara döndüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

10. film her çocuk özeldiri izledim. Benim çevremdede tipi, bakış açısından dolayı dışlanan insanlar oldu. Doğru söylemek gerekirse 2den 5. sınıfa kadar 3 sene Fadime adında birhoca ile okudum. Çok çalışkan bir öğrenci değildim. Eve gidince ders yapmazdım. Haylazın tekiydim. Her kavgada adım vardı. Hep babamı arayıp şikayet ederdi. Yapamadığım şeyler ile sınıf dalga geçerdi. Vursam sınıfta herkesi dövebilecek biriydim fakat vuramıyordum korkuyordum ve hep dayak yerdim. Karıştığım kavgalardada hep dayak yer çıkardım.

Bill gates ne demiş ? :

ben bazı derslerin sınavlarını geçemedim ama arkadaşım hepsini geçti. O şimdi microsoftta başarılı bir mühendis, bense microsoftunn sahibiyim.

Filmi izlerken duygulanmadım, gözlerim dolmadı diyemem. O dalga geçildiğim yıllara döndüm.

HAkikaten Çok Başarılı Bir filmdir Hocam.. Beğendiğinize Sevindim...Diğer Filmleride tavsiye ederim Bir o kadar başarılıdır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

10. film her çocuk özeldiri izledim. Benim çevremdede tipi, bakış açısından dolayı dışlanan insanlar oldu. Doğru söylemek gerekirse 2den 5. sınıfa kadar 3 sene Fadime adında birhoca ile okudum. Çok çalışkan bir öğrenci değildim. Eve gidince ders yapmazdım. Haylazın tekiydim. Her kavgada adım vardı. Hep babamı arayıp şikayet ederdi. Yapamadığım şeyler ile sınıf dalga geçerdi. Vursam sınıfta herkesi dövebilecek biriydim fakat vuramıyordum korkuyordum ve hep dayak yerdim. Karıştığım kavgalardada hep dayak yer çıkardım.

Bill gates ne demiş ? :

HAkikaten Çok Başarılı Bir filmdir Hocam.. Beğendiğinize Sevindim...Diğer Filmleride tavsiye ederim Bir o kadar başarılıdır...

mesela hangilerini önerirsiniz?

• imzamda ki linke tiklayiniz, kore filmleri izlemeyen film izliyorum demesin bana göre :) gelecek yaz kore'ye gitmeyi planliyorum sanirim bu kadar cok kore filmi izledikten sonra orda kaybolmam yabancilik cekmem, dilde biraz zorlanirim ama kendimi idare ederim, bu kadar bagimli yapar sizi kore filmleri.
  • Lucy ve Trancendence ağır çöp. Now You See Me vasat. Listede güzel filmler olsa da çöp barındırdığı için itimat edemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

hic kuzey kore filmi izlemediniz mi? yoksa siralamaya mi giremedi merak ediyorum
    12 Angry Men bence o ilk siraya koydugun filmden cok cok daha iyi, ikisinide izledim.
    diger filmleri izleyecegim.

Hocam salinui chueok filmini izleyeceğim az sonra. Bakalım beğenecek miyim
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Fikrinize saygı duyuyorum ama listede 2 tane film zevkiniz dışında olduğu için diğer filmlere ön yargılı olmayalım :))
  • lucy nin etkisinde kaldıysan senin listene güvenilmez
  • quote:

Fikrinize saygı duyuyorum ama listede 2 tane film zevkiniz dışında olduğu için diğer filmlere ön yargılı olmayalım :))

Valla zevkten ziyade ben kaliteye bakarım. Mesela LOTR hiç sevmem ama kalitesine lafım olmaz. Ama gidip de bana Lucy gibi Transcedence gibi ya da Now You See Me gibi alanında da kalitesi bulunmayan veya vasat olan bir filmi öneri diye sunarsan, "Etkisinden kaldığım." dersen oluşturduğun listendeki izlemediğim diğer filmler konusunda bana önyargı oluşturursun. Bu önyargı da bana senin çok da fazla film izleyen biri olmadığını, birçok güzel yapımı atlamış olduğunu anlatır. Önyargı bir savunma mekanizmasıdır ve gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Şubat 2016; 18:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

quote:

hic kuzey kore filmi izlemediniz mi? yoksa siralamaya mi giremedi merak ediyorum
    12 Angry Men bence o ilk siraya koydugun filmden cok cok daha iyi, ikisinide izledim.

nasildi?
  • Gerçekten çok güzel filmdir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

quote:

nasildi?

Dostum 50. dakikasında falan kapattım Seul dan dedektif geldiğinde biraz olsun sürükledi ama diğer ikisinin salaklıkları yüzünden kapattım filmi. Sanırım ben biraz daha ciddi bir yapım bekliyordum pek beklediğim gibi çıkmadı.

• izlemediğim filmler var deniyeceğim.Lucy konusuna gelirsek efsane bir film değil değişiklik olsun diye kafa dağıtsın diye izlenebilir.Sürükleyici biraz
  • zevklerimiz hemen hemen aynı akşam buraya etkilendiğim filmleri yazarım.Takip+
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.