Şimdi Ara

etkisinden kurtulamadığınız filmler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Komşu Kızı
    Ben Kimim
    Kaptan amerika kış askeri
    Avengers ultron
    Mad max
    Milyoner
    Marslı
    Yıldızlarası
    Mumya 1-2
    Simdilik bunlar geldi

Mumya 1-2

Dostum kusura bakmada, yaşım 13 falan olsa yinede bu iki filmi etkisinden kurtulamadığım filmler listesine koymam. O kadar net!
    Zevkler tartışılmaz o ayrı konu, bu benim görüşüm. Listendeki 2 çocuk filmini ne görmüş ne duymuş olmak isterdim.
    Mumya filminin etkisine aldığı insan olsa olsa 9-13 yaş arası olmalı. Yaşım 35 izlemedim, izlememde.
    Tom ve Jery listende yok onuda yazsaydın keşke.
    Komşu Kızı Mumya, Kaptan Amerika.
    yazdığın filmler o kadar değersizki 12 angr man veya spartakus 1960 yapım olan bile şu yazdığın filmleri yok sayar. Sinemadan anlayamayan lütfen şuraya film yazmasın. Listendeki tüm filmler benim için çöp değerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A1704EF2 -- 22 Nisan 2016; 1:57:06 >

• Die welle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematr

quote:

Komşu Kızı
    Ben Kimim
    Avengers ultron
    Mad max
    Milyoner
    Marslı
    Yıldızlarası
    Mumya 1-2
    Simdilik bunlar geldi

Mumya 1-2

Dostum kusura bakmada, yaşım 13 falan olsa yinede bu iki filmi etkisinden kurtulamadığım filmler listesine koymam. O kadar net!
    Zevkler tartışılmaz o ayrı konu, bu benim görüşüm. Listendeki 2 çocuk filmini ne görmüş ne duymuş olmak isterdim.
    Mumya filminin etkisine aldığı insan olsa olsa 9-13 yaş arası olmalı. Yaşım 35 izlemedim, izlememde.
    yazdığın filmler o kadar değersizki 12 angr man veya spartakus 1960 yapım olan bile şu yazdığın filmleri yok sayar. Sinemadan anlayamayan lütfen şuraya film yazmasın. Listendeki tüm filmler benim için çöp değerinde.

Adam konuyu açan kişiye yardımcı olmak amaçlı tavsiyede bulunmuş sana noluyoki çocukça veya değil adamı rencide etmenmi gerekiyor amacın neki senin ? Mumya filminin nesinden etkilendin diyosun aynı zamanda filmi izlemediğini söylüyosun izlemediğin bi film hakkında nasıl bu kadar net fikir sahibi olabiliyosun müneccin b.ku falanmı yiyosun ? He ben mumya filmini izledim etkisinde kalınacak bi film değil bana görede ama adam neticede sadece tavsiyede bulunmuş ve sen izlemedim diyosun izlemediysen etkisinde kalınmayacağını nerden biliyosun milleti rencide etmek için yorum yapıyosun burda 40 yaşında demir atmışsın utan biraz

• Listede Ben Kimim diye efsane bir film var adam listen beş para etmez sinemadan anlamıyosan yorum yazma diyor. Ben Kimim filmine beş para etmez diyen sen çok anlıyosun sinemadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Keysi -- 22 Nisan 2016; 4:28:36 >
  • quote:

quote:

Komşu Kızı
    Ben Kimim
    Avengers ultron
    Mad max
    Milyoner
    Marslı
    Yıldızlarası
    Mumya 1-2
    Simdilik bunlar geldi

Mumya 1-2

Mumya filmlerini 2003 yılında filan izlemiştim küçüktüm o zamanlar çokta korkmuştum ne var bunda Kış askeride izlediğim en sağlam kahramanlık filmiydi izledigin butun filmlerden daha fazla gişe yapmıştır emin ol ve gayette müthiş kurgulanmış bir filmdi.Istersem Pokémonu beybladede koyarım listeye paşa keyfim bilir.Ayrıca senin fikrinin bi önemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dunsparce -- 22 Nisan 2016; 7:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• we need to talk about kevin
    disconnect (2012)
  • quote:

quote:

Komşu Kızı
    Ben Kimim
    Avengers ultron
    Mad max
    Milyoner
    Marslı
    Yıldızlarası
    Mumya 1-2
    Simdilik bunlar geldi

Mumya 1-2

Hop !!!! Komsu kizina laf yok!!!

Ayrica yildizlarasi milyoner ve mad max ise saglam filmlerdir genc arkadasimin listesi fena degil

Ve son olarak 35 yasin da bir insansin karsin dakinin senden baya yasca kucuk oldugunu dusunup kirici olmadan yorum yapman daha uygun olurdu kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 24 Nisan 2016; 13:51:08 >

• Sil baştan
    Vanilla sky

Etkisinden zor çıktığım son 2 film bunlar oldu, tavsiye ederim (şiddetle)
  • Prisoners
    Nefessiz izleyeceğin dram,gerilim,suç filmi.
  • quote:

quote:

Komşu Kızı
    Ben Kimim
    Avengers ultron
    Mad max
    Milyoner
    Marslı
    Yıldızlarası
    Mumya 1-2
    Simdilik bunlar geldi

Mumya 1-2

Doğruya doğru, arkadaşın önerdiği filmlerin çoğu büyük reklam bütçeleri sayesinde epey gişe yapmış ve çöp filmler. Bunu anlamak için öyle über zeki olmaya ya da sinemadan çok anlamaya gerek yok. Lakin uslubun 35 yaşındaki adama hiç yakışmamış. Zira karşındakinin yaşı gerçekten küçük olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babboable -- 24 Nisan 2016; 22:37:44 >

• apocalipto ve word war Z ;)
  • the shawshank
    Inception
    Interstellar
    Oldboy
    Godfather 1/2 3
    the others
    scarface

• mr.nobody
  • Interstealler ********(IZLEMEYEN KALMASIN)
    Green Mile***
    Into the Wild******
    Titanic****
    Amelie***
    Truman Show***
    Green Street Hooligans***
    Departed****
    Martian***
    The Wolf of Wall Street***

Puanlama 5 uzerindendi :))

• Uzun süre etkisinde kaldığım filmler;
    -Shutter Island (Zindan Adası) - 2010
    -Interstellar (Yıldızlararası) - 2014
    -Titanic (Titanik) - 1997
    -The Prestige (Prestij) - 2006
    -A Beautiful Mind (Akıl Oyunları) - 2001
    -Forrest Gump - 1994
    -Requiem for a Dream (Bir Rüya İçin Ağıt) - 2000

Bunların yanında önerebilceklerim;
    -Memento (Akıl Defteri) - 2000
    -Se7en (Yedi) - 1995
    -The Green Mile (Yeşil Yol) - 1999
    -The Mist (Öldüren Sis) - 2007
    -The Pianist (Piyanist) - 2002
    -Fight Club (Dövüş Kulübü) - 1999
    -Inception (Başlangıç) - 2010
    -The Walk (Tehlikeli Yürüyüş) - 2015
    -Life of Pi (Pi'nin Yaşamı) - 2012

Hint filmi seversen;
    -Ghajini - 2008
    -My Name is Khan (Benim Adım Khan) - 2010
    -Veer-Zaara - 2004
    (Daha birsürü yazabilirim ama bu üçünü kesinlikle tavsiye ederim.)

Ve son olarak ben yeri apayrı olan bir Türk filmi;
    -Bi Küçük Eylül Meselesi - 2014

Etkilendiğim daha bir dolu film vardır ama bu filmlerin yeri bende apayrı. Her birinide tek tek tavsiye ederim. :)

• titanic
    benjamin button vazgeçemediğim filmler:)
  • Mr. Nobody
    Cloud Atlas
    Another Earth

• Guguk kuşu

Benjamin Button

Forrest Gump

Bu 3 filmde mükemmeldi oyunculukları,çekimi,kurgusu hepsinin çok iyiydi. İzlemeyenlere tavsiye ederim.
  • Umudunu Kaybetme
    Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
    Ben Kimim
    Cinderella Man
    Akıl Oyunları
    Yaşam Şifresi
    Yeşil Yol
    Limit Yok
    Can Dostum
    Korku Kapanı 1
    7 Yaşam
    Testere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Prestige
    Dark knight
    Inception
    Interstellar

Oldboy
    Godfather 1/2
    Into the wild
    Blue velvet
    The silence of lamps
    Lotr 3

+1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.