Şimdi Ara

Etnik Kökenimden Utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorman -- 30 Ocak 2018; 21:55:5 >

• Mukadderat
  • Aslında o insanlar da başka şeylerin kurbanı. Yargılamak yerine anlamaya çalışmalıyız.
  • Zaza kürt aynıdır. Ama ne hissediyorsan o sundur. Ben Türküm diyen herkes Türktür.
  • Nick konu uyumu
  • Ortamlarda Türk'üm dersin kim bilecek
  • Nerelisin?

Bu etnik kökeni sen seçmedin hocam Türk de doğabilirdin yada başka bi ırka mensup da olabilirdin. Türk olan adam kürt de doğabilirdi
    O yapan şerefsizlere denecek çok şey var ama banlanırız.

Türk olarak Yorumum bu.

Ortamlarda Türküm de geç,sen kendini türk bu vatanın evladı hissediyorsan hic sorun yok
  • Tamam da nasil duzeltecen bunlari? Bir de bocek gibi uruyorlar onlarin yetistirdigi cocuktan ne olur ki? Bence care kisirlastirmak

Baslik sahibi kardes utanma, karsindaki seni etnik kokenine gore yargiliyorsa iletisim kurma onla zaten. Etnik koken gurur duycak ya da utanilacak bir sey degildir cunku secimin degil, basarin da degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 14 Kasım 2015; 22:38:59 >
  • Irk nedir kardeşim yahu ? Doğuştan gelen bir şey, biz seçmiyoruz sonuçta. Üzülecek ya da utanılacak bir şey yok. Sen insansın en başta. Kürt, Türk, Zaza değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poorman

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Zaza kürt aynıdır diyen arkadaş aynı olmadıklarını bilmeli.

Senin bir suçun yok sen niye utanıyon.(Onların yaptığı şeyden)

Etliye sütlüye karışmayan kürt olsam, yanımda kürtlere küfür etseler gocunmam, çünkü bilirim ki muhatabı ben değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 14 Kasım 2015; 22:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00B482800

Irk nedir kardeşim yahu ? Doğuştan gelen bir şey, biz seçmiyoruz sonuçta. Üzülecek ya da utanılacak bir şey yok. Sen insansın en başta. Kürt, Türk, Zaza değil.
    He he Türklük üstün ırktır he. Bu hikayelerle avutulmaya devam. O ırk işleri eskide kaldı. Tabii ki ırkım geçmişte çok iyiydi, güçlüydü. Özellikle 1200 lü yıllarda bilime gösterilen önem beni çok mutlu ediyor. Ama devir değişti işte artık. Zengin insanlar ve fakir insanların savaşı var artık. Benim türküm de ne oluyor, şuan bunun bana bir katkısı yok. O işler geçmişte kaldı malesef, tek yararı geçmişteki yapılanları söylüyoruz. Ama geleceğe yapılan bir yaptırımımız yok. Geçmiş, geleceği belirlemiyor maalesef.
  • okumadım. bence sendeki biraz asosyallikle ilgili bir şey sevdiret kim ne düşünürse düşünsün. Sen ne hissediyosan osun. Gir ortama istersen ben türküm diye bağır. Hatta bağırma türk olmanada gerek yok. İnsanlıktan nasibini almış biriysen zaten bunların hiçbirini düşünmene gerek yok. Bırak böyle şeyleri düşündürtenler utansın.
  • Sen bir DH Lisin
  • Meydanı boş bulan pkk beyinlerini yıkamis resmen yazik...(silvan)
  • quote:

yok hocam asosyal değilim. kimin ne düşündüğü tabi beni ilgilendirmiyor ama herkes zaza olduğumu biliyor. bir tartışmada hemen ırk olayına bağlıyorlar dini tartışma olsa bile

o zaman doğru kişilerle tartış sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

yok hocam asosyal değilim. kimin ne düşündüğü tabi beni ilgilendirmiyor ama herkes zaza olduğumu biliyor. bir tartışmada hemen ırk olayına bağlıyorlar dini tartışma olsa bile

o zaman doğru kişilerle tartış sende.

Alıntıları Göster
    Türk olarak hisseden Türk tür.Önemli olan hissiyatın.Türk olarak tanıt o halde sende kendini.

• quote:

hocam tartışmada üstün gelirsem kim olursa olsun sıvamak için ırka bağlıyor. Doğru kişiler tabi ki var ama yanlış kişilere oranla çok azlar

mesela sonucunda ırka bağlanan tartışmalardan birinin içeriğini vs biraz özet geçer misin
  • Bir eleman var bizim burada sürekli birilerini evrime ikna etmeye çalışıp pkk-komünizm güzellemesi yapar. Ben bunu ateist ve Türkiye dışında bulunan etnik kökene sahip biri sanıyordum en sonunda zaza alevisiyim demişti.
  • zaza kürdün bi alt modeli hayatımda çok kürt arkadaşım oldu yarısı sağlam yarısı kanı bozuk çıktı 2 tane zaza tanıdım ikiside pislikti o yüzden böyle düşünmek hakkım kimse kusura bakmasın
  • quote:

hocam tartışmada üstün gelirsem kim olursa olsun sıvamak için ırka bağlıyor. Doğru kişiler tabi ki var ama yanlış kişilere oranla çok azlar

Varoş bir çevren var o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.