Şimdi Ara

ETRAFTA EKSOZLU ARABA KALMADI FARKINDA MISINIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla benim araçta var kumandalı. Otobanda bazen açıyorum ama şehir içi ve mahalle aralarında asla kullanmıyorum. 1 senedir de hiç bir polis çevirmesinde ceza yemedim.
    Apaçilikden ziyade 3.0 motorun otobanda basarken cıkardığı sesi seviyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ben de 41 yıldır Mamak'ta yaşıyorum. Tabi bu belli bir yaşa kadar tercih değildi, aile zamanında bula bula burayı bulup göç etmiş. Artık kendi ailemi kurduktan sonrada çocuğa kim bakacak v.s. derken, hanımın ailesini de taşıdık ve bir daha kopamadık.

Dairemin kapısından çıktığım andan itibaren başlıyorum lanet okumaya, bu, sokakta ve gittiğim her yerde devam ediyor. Nasıl olur da bu kadar kültürsüz, seviyesiz, görgüsüz, apaçi, kıro, paspal ve buna rağmen kendini beğenmiş İnsan bir ilçede toplanırın güzel bir örneğidir Mamak. 30 yıl önce böyle değildi, her geçen gün adı ile müsemma çöplüğü gibi oldu koca İlçe.

Alıntıları Göster
    Ben 26 sene çankaya dikmen de oturduktan sonra geldim buraya.Mamak ve çankaya arasında ucurum var resmen.Bircok tanıdık bizim gibi taşındı ve dayanamayıp tekrar çankaya ya döndüler

Aksam hava kararınca nato yolunda araç sürülmez ilk bunu öğrendim.Ne kadar serseri varsa çıkıyor yola.Sokakta gece 12de bile çocuklar bağırıp çağırıyor,abartmıyorum saat 9da dikmen de oturduğum sokakta çıt çıkmazdı.Aksam eve geliyorsun araba park edeceksin park yeri dolu,millet kaldırıma oturuyor musade istiyorsun kaldırıma yanaşmak için oflayıp pofluyorlar.Mesela en çok rahatsız eden şeylerden birisi apartman içine ayakkabı konması,yazı asıldı hatta yönetici her kata aştı yine evlerin kapısında 3 5 çift ayakkabı.Binaya bi giriyorsun ahır gibi kokuyor.Bu iki ilçe arasında 5 10dk mesafe var ama yaşayış olarak mamak 10 sene geriden geliyor.Son senelerde çok bina yapıldı ikea tarafına,bizde oraya yakınız dışardan insanlar geldikçe biraz daha düzeliyor ama bakalım

Motorcusu,şahincisi hiç bitmiyor bundan sonrada bitmez.Mahallenin çocukları motorculara özenip bisikletlerine radyo bağlayıp son ses geziyorlar.Yeni nesilde apaçi burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 17 Eylül 2018; 19:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorun hepten yasaklanması lazım.

• Araba olarak çok yokta motorcu y.vsakların motorunu alıp kesiceksin 5000 tl ceza bidaha yürürken bile ses çıkaramaz

ZATEN YÜZDE 70 İ EHLİYETSİZ O TAYFANIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 17 Eylül 2018; 21:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Darısı motor ların başına
    Fark edilmek için ne yapsın hocam? Geçen video izledim adam sollamaya çıktı motorla, sollayacağı araba görmedi sonra o da çıktı ve kaza oldu kaza yapan motor da(Super sport diye tabir edilen hız motorlarından) şimdi bu 90-100 dB sesi duymuyorsa eğer motorlar ne yapsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: GünahÇıkartanİmam

Fark edilmek için ne yapsın hocam? Geçen video izledim adam sollamaya çıktı motorla, sollayacağı araba görmedi sonra o da çıktı ve kaza oldu kaza yapan motor da(Super sport diye tabir edilen hız motorlarından) şimdi bu 90-100 dB sesi duymuyorsa eğer motorlar ne yapsın?

Alıntıları Göster
    Haklı olmaları yasak olanı uygalamasını gerektirmez.Uzun yollarda olabilir ama sokak arasında o sesi çıkaranları Allah'a havale ediyorum.Sövmüyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Valla benim araçta var kumandalı. Otobanda bazen açıyorum ama şehir içi ve mahalle aralarında asla kullanmıyorum. 1 senedir de hiç bir polis çevirmesinde ceza yemedim.
    Apaçilikden ziyade 3.0 motorun otobanda basarken cıkardığı sesi seviyorum :)
    O sesi motor değil egzoz çıkartıyor. Motor sesi motordan gelir. Egzoz sesini hiç sevmem sahtedir. Ama motor sesinin sahtesi olmaz.

• Haberlerde hep şu ilde bu ilde diye görüyoruz. Neden bu ülkenin tamamında bir standart olmaz anlamak mümkün değil.
  • Ümraniyede çok fazla,hem sokağımızda hem az ilerideki Şile yolunda sabaha kadar egzoz sesi bitmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egzozlu araba görmek isteyen Edirneye gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Haklı olmaları yasak olanı uygalamasını gerektirmez.Uzun yollarda olabilir ama sokak arasında o sesi çıkaranları Allah'a havale ediyorum.Sövmüyorum bile.

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam abim sayılan birinde var bu motorlarda adam yüksek viteste gidiyor millet rahatsız olmasın diye, bazı barzolar da bağırta bağırta, şöyle bir handikap var hocam o tip motorların çoğu 90dB üstü ses çıkarır orijinal egozozu takılı bile olsa.

• Bizim buralarda devam ediyor.Ama yakında sesleri kesilir.Bide gençlerde dandili dundili motoru yere yakınlaştırıp çingene işi yapma modası başlamış.Hız yapmıyorlar Allahtan.Yoksa iş yani

• quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Egzozlu araba görmek isteyen Edirneye gelebilir.
    geçen pazar ordaydım hocam pek yoktu çarşıda belki 2 tane duymuşumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

geçen pazar ordaydım hocam pek yoktu çarşıda belki 2 tane duymuşumdur

Alıntıları Göster
    Akşam 11 den sonra ayşekadında istemediğiniz kadar bulabilirsiniz.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Exhaust

niye eg diye okunuyor?

bence eksoz olmali, okundugu gibi

tdk egzoz diyor ama cd ye de yogun disk diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

Exhaust

niye eg diye okunuyor?

bence eksoz olmali, okundugu gibi

tdk egzoz diyor ama cd ye de yogun disk diyor :)
    Exhaust kelimesini ek diye baslayarak okuyorsan onu da yanlis okuyorsun demektir.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    iki turlu de kabuldur. ulkeye bolgeye gore degisebilir

exhausted

eksoztid
    egzoztid
    igzostid

egzozun turk diline uygun olmadigini dusunuyorum. soylemesi zor, g den sonra z gelmemeliydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

iki turlu de kabuldur. ulkeye bolgeye gore degisebilir

exhausted

eksoztid
    egzoztid
    igzostid

egzozun turk diline uygun olmadigini dusunuyorum. soylemesi zor, g den sonra z gelmemeliydi bence
    Dogrusunu soylemek gerekirse pek umrumda degil. Sanayi ustalarindan kim ne duyduysa onu kullaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Eylül 2018; 1:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Motorun hepten yasaklanması lazım.
    maşallah, çok zekice yazılmış bir yorum olmuş..
  • Emniyet şeridine el atacak yiğidi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.