Arkadaşlar Ets2 Yi Çok Seviyorum Bilgisayarım Olduğunda İlk İndirceklerim Oyun Arasında (Babamın Laptop Ekran Kartı Galiba Termal Macun Bitti Isınıp Kapanıyor O Yüzden Laptop Ta Açamıyom Neyse Konu O Değil Neden Anlatıyorsam :d) Birkaç Sorum Var Başliyim Sorularıma. 1-En Güçlü Tır Hangisi?(Videolar İzledim Ama Emin Değilim 730Bg Scania Vs 750Bg Volvo) 2-Mesela Tırım Var 6Vites Aldım Sonra 14Vites Aldım Mesela Tekrar 6Vites Yapmak İçin Tekrar mı Satın Almam Lazım? 3-Fiyata Göre En İyi Tır Hangisi? 4-En İyi Vites Kutusu Hangisi? 5-Şirket İçin En İyi İsim Hangisi Olabilir? 6-Oyuna Başladığımda Nerde Başliyim? 7-Direksiyon Seti Olmadan Keyifli Olur mu Oyun? 8-Size Göre En Havalı Gözüken Tır Hangisi? (%99 Volvo Diyeceksiniz Diye Tahmin Ediyorum) Sorularım Bunlar Arkadaşlar Daha Varda Unuttum :( Neyse Hoşçakalın |
Ets 2
-
-
1- değişir 2 side aynı 20 bg o kadar farketmez yol tutuşu olarak scania bi tık önde
2-evet tekrar satın alman lazım önceden aldım değişim olayı yok
3- tüm tırların fiyatları benzer
4- yüksek tonajlar için 12+2 , düşük tonajlar için 6
5- ..... nakliyat , ...... lojistik
6- multiplayer ise duisburg , single ise luxemburg veya münich
7- mouse ile oynarsan zevk alabilirsin
8- scania ve man, en eliti mercedes
-
volvo al
-
Çok Tşk :D
-
İçimden bi ses volvo al diyor zaten de zaten orda yazdıgım gibi pc m olduğunda (inş en yakın zamanda olur bilgisayarım) Volvo görünüş olarak buranın dayısı benim dermiş gibi zaten :)
Çok Boş Konuştum :d Tşk Yazdığın İçin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetehanKaya -- 20 Mayıs 2021; 11:39:29 > -
Sen su an ets oynuyorsan hangi tırı kullanıyon abi?
-
Ben scania tercih ediyorum. Ek modifiye dlc'side var güzel modifikasyon yapılabiliyor. Birde ek olarak türk bayrağı decali en çok scania ya yakışıyor bana göre.https://worldoftrucks.com/en/profile/5756434 bu linkten görebilirsin tırımı
-
Abi Türk Bayrağı 🇹🇷 Olan Scania Mı?Güzelmiş👌👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetehanKayaa -- 26 Mayıs 2021; 19:6:59 > -
ne aldın dostum ben scabia oynuycam akşam
-
En hızlısı Volvo ama yüksek hızda kontrolü çok zor. Scania ise hem sürüşü çok daha rahat hem de hız olarak bir tık gerisinde. Her tırı denedim Scania favorim. Ama direksiyon setim olsaydı sadece Mercedes-Benz kullanırdım. -
Volvo aldım ama değiştirme ihtimalim var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X