Mersin / Tarsus Kuşum Kaçtı
Kuşum Kaçtı.Büyük İhtimal Öldü ;( Ama Belki Birisi Bulmuştur Diye Yazıyorum Gören Veya Bulan Lütfen Yazsın (Kaçma Tarihi = 08/03/2021) Aradan Çok Zaman Geçti Bir Admin Konumu Kapattı Diye Yeni Konu Açıyorum (Konuyu Yanlış Seçtiğimden Kapattılar)Neyse Aradan Çok Zaman Geçsede Gören Veya Bulan Var mı?
Renk = Gri
Cinsiyet = Dişi
Burun = Yanlış Hatırlamıyorsam Kaçtığında Kahverengiydi Ama Yaşıyorsa Çoktan Kahverengilik Gitmiştir
Görünüş = Aşırı Şirin Di ;(
Fotoğraf = Yazdığım Cihazda (Telefonda) Yoktu Ama Şimdi Drive a Girdim 2 Fotosunu Aldım
Gördüyseniz Veya Bulduysanız Lütfen Yazın
Ets 2
Arkadaşlar Ets2 Yi Çok Seviyorum Bilgisayarım Olduğunda İlk İndirceklerim Oyun Arasında (Babamın Laptop Ekran Kartı Galiba Termal Macun Bitti Isınıp Kapanıyor O Yüzden Laptop Ta Açamıyom Neyse Konu O Değil Neden Anlatıyorsam :d) Birkaç Sorum Var Başliyim Sorularıma.
1-En Güçlü Tır Hangisi?(Videolar İzledim Ama Emin Değilim 730Bg Scania Vs 750Bg Volvo)
2-Mesela Tırım Var 6Vites Aldım Sonra 14Vites Aldım Mesela Tekrar 6Vites Yapmak İçin Tekrar mı Satın Almam Lazım?
3-Fiyata Göre En İyi Tır Hangisi?
4-En İyi Vites Kutusu Hangisi?
5-Şirket İçin En İyi İsim Hangisi Olabilir?
6-Oyuna Başladığımda Nerde Başliyim?
7-Direksiyon Seti Olmadan Keyifli Olur mu Oyun?
8-Size Göre En Havalı Gözüken Tır Hangisi? (%99 Volvo Diyeceksiniz Diye Tahmin Ediyorum)
Sorularım Bunlar Arkadaşlar Daha Varda Unuttum :( Neyse Hoşçakalın
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 640 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun