Şimdi Ara

ETS 2 - 1.3.1 Güncellemesi Profilimi Sildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Orjinal olmayan ETS 2 kurmuştum bilgisayarıma.Hiçbir mod ve güncelleme kullanmadan 1.1.1 sürümüyle oynuyordum.Daha sonra 1.3.1 güncellemesi yapmamla beraber 7 level profilim silindi.Olay tam olarak şöyle oldu: Oyunu kapatıp güncellemeyi kurdum.Daha sonra oyunu açtıktan sonra sanki ilk defa açıyormuşum gibi "Lütfen bir profil oluşturun" dedi.Oyunun içindeki kayıt bölümüne baktığımda da kaydettiğim oyunu göremedim.Sadece menüye ulaşabilmek için mecburen oyun başında yeni profil açmıştım.Sadece o görünüyor.Eski profilim yok.Nasıl düzeltebilirm bu durumu acaba? Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

Merhaba arkadaşlar.Orjinal olmayan ETS 2 kurmuştum bilgisayarıma.Hiçbir mod ve güncelleme kullanmadan 1.1.1 sürümüyle oynuyordum.Daha sonra 1.3.1 güncellemesi yapmamla beraber 7 level profilim silindi.Olay tam olarak şöyle oldu: Oyunu kapatıp güncellemeyi kurdum.Daha sonra oyunu açtıktan sonra sanki ilk defa açıyormuşum gibi "Lütfen bir profil oluşturun" dedi.Oyunun içindeki kayıt bölümüne baktığımda da kaydettiğim oyunu göremedim.Sadece menüye ulaşabilmek için mecburen oyun başında yeni profil açmıştım.Sadece o görünüyor.Eski profilim yok.Nasıl düzeltebilirm bu durumu acaba? Şimdiden teşekkürler...

Belgelerim deki "Euro Truck Simulator" klasörüne bak bi orada bi yedek klasörü oluşturmuş olması lazım bilmemne bilmemne profile die onun içindeki profillere(save de olabilir hatırlamıyorum) bi bakıp oyunun o sırada kullanmakta olduğu profillerin arasına tekrar kopyalamayı denemeni tavsiye ederim olmazsa geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.