< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkgamer_gs -- 13 Eylül 2019; 20:22:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkgamer_gs -- 13 Eylül 2019; 20:22:49 > |
Telefonu kapatirken sifre sormali artik sunu akil edemiyorlar mi yahu?
Çalan kişi telefonu kapatirsa nasil iphone umu bulu kullanicam? Her uygulamaya touch id kilidi gelmeli. Bunun yuzunden telegram kullaniyorum. Touch id destekli gizli mod olmali foto ve videolari saklayalim |
Her ios güncellemesi öncesi olan mevzu.
“ BU YENİ SÜRÜM MÜKEMMEL OLACAK ÇOK STABİL PERFORMANSLI OLACAK “ İos işletim sistemi ios 6 ile bitmiştir her güncellemede bir yazılımın nasıl batırıldığına milyonlarca iphone kullanıcısı şahit oldu. Tabi umut ediyoruz ki ios 12 güzel bir sürüm olur cihazlar yavaşlamaz aksine hızlanır rahatlar. |
Pil sagligi %99 demek iphone x inizin cop olmasi ve arkasi gelmeyen sorunlar cikarmasi demek.
|
Apple performans ve stabiliteye odaklanacağız diyor adamlar çöp demiş aynı adamlar ios 11 konusunda stabil değil diye ağlıyor sorununuz ne sizin arkadaşlar?
|
Troll ise komik değilse daha komik. Güncelleme alamadım diye telefonmu satılır. 12 henüz tamamen çıkmadı o yüzden son sürüm 11.4.1. Yani bence siz gidin 3310 kullanın.
|
iOS 12 Geliştirici Betası 6 Değişiklikler
Books uygulamasına yeni bir tanıtım ekranı eklenmiş. Mesajlar uygulamasında kamerayı açınca sol köşede resim kütüphanesi kısayolu eklenmiş ve ses açma kapama butonları ile resim çekilebilir hale gelmiş. Bluetooth ile müzik dinlerken durum çubuğundaki simge değiştirilmiş. Saat uygulamasının simgesi daha belirgin hale getirilmiş. iOS 10'a ait duvar kağıdı kaldırılmış ve olan duvar kağıtları yeniden sıralanmış. Home uygulaması için duvar kağıtları değiştirilmiş. Bildirime 3D Touch yapınca veya göster denilince açılan ekrandaki çarpı butonu yatay olarak açıldığında bildirimin soluna taşınmış. iPad'de PiP modunda açılan küçük ekranın kenarları yuvarlatılmış. Müzik uygulaması için yeni tanıtım ekranı eklenmiş. AppStore için yeni tanıtım ekranı eklenmiş. |
trakyalı yazılımcı almışlar o da h harfini çıkarmış hayri'ler ayri hasibe'ler asibe olacak artık
|
Aranızdaki saçma sapan polemikleri başka şekilde halletseniz keşke. Buradaki insanların, birilerinin çıkıp iosun övülmesine ya da androidin gömülmesine ihtiyacı yok. İnsanlar zaten tercihlerini yapmışlar ve bunun sonucunda eğer varsa bir sorunları veya yararlı olduğunu düşündükleri bir önerileri varsa yazıyor burada. En azından amaç o yani. Görüyoruz burada adamın profiline girip attığı mesajları ss alıp burada paylaşıyorlar falan. Bunlar gereksiz olduğu kadar bizi zerre ilgilendirmeyen şeyler. Lütfen mesaj kirliliği yapmaktan vazgeçin.
|
3 Kuruş param var diye kendini bir *** sananlarda bugün... Neyse biz bir iphone için 50 takla atıyoruz senin karakterini satın alan kişi de hiç o kadar uğraşmamış olsa gerek malum ucuza benziyorsun.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 25 Mayıs 2018; 0:19:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Mayıs 2018; 9:44:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |