Şimdi Ara

Ets 2 save problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim bir sorunum var ve bir türlü çözemiyorum ve kafayı yemek üzereyim bende win 10 yüklü arkadaşlar ets 2 yi korsan oynuyordum ve win 10 u formatlamam gerekiyordu bende belgerimden save dosyasını yedekledim ve formatladım sonra oyunu steam dan satın aldım ve kurdum, yedeklediğim saveyi belgerime atıp oyunu açtım ama saveyi görmedi bu önemli değil bende belgerimde ki saveyi sildim ve yeni profil oluşturdum biraz oynadım çıktım ama belgelerime save dosyası oluşturmuyor arkadaşlar ben ne mod yükleyebiliyorum ne de kendi sitediğim müziklerin çalması bir ayar yapabiliyorum neden save dosyaları ve diğer dosyalar çıkmıyor arkadaşlar yardımcı olur olur musunuz ?

• Oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? Ben de o oyunu oynuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam den kaç defa silip kurdum hem d ye hem c ye ikisinde de denedim ama save dosyası oluşturmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

steam den kaç defa silip kurdum hem d ye hem c ye ikisinde de denedim ama save dosyası oluşturmuyor.

Diğer oyunlarda da var mı bu sorun? Ayrıca Bendeki de orijinal. İstersen save dosyalarını upload edeyim, benim kaldığım yerden devam et. Bak bakalım onu kaydedecek mi? Evet bu kalıcı çözüm değil ama en azından bi fikir verir.

Bir de konuyu oyuna özel forumlar /Ets serisi bölümünde açarsan daha doğru yardım alırsın.

• Bir de bazı oyunlarda bu problem için yönetici olarak çalıştırmak çözüm oluyormuş. Bi dene bakalım, ben de merak ettim şimdi işe yarayacak mı?

• Valla kardeş save dosyası indirdim olmuyor kaç tane ets 2 foruma konu açtım çözüm yok ne yaptıysam olmuyor işin ilginç kısmı yeni profil oluşturunca tekrak girince oyuna devam ediyor piyasa da save dosyası yok beu win 10 da 2 tane belgeler dosyası mı var nedir anlamadım valla o kadar kızdım artık geri döneceğim win 7 ye çözüm bulamazsam.
  • quote:

Valla kardeş save dosyası indirdim olmuyor kaç tane ets 2 foruma konu açtım çözüm yok ne yaptıysam olmuyor işin ilginç kısmı yeni profil oluşturunca tekrak girince oyuna devam ediyor piyasa da save dosyası yok beu win 10 da 2 tane belgeler dosyası mı var nedir anlamadım valla o kadar kızdım artık geri döneceğim win 7 ye çözüm bulamazsam.

Windows 10da kullanıcılar-pcadı-appdata-local konumuna bak bakalım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunum çözüldü çok şükür meğer belgelerim de onedrive klasörü varmış onun içinde belgeler klasörü varmış onun içindeymiş.
  • quote:

sorunum çözüldü çok şükür meğer belgelerim de onedrive klasörü varmış onun içinde belgeler klasörü varmış onun içindeymiş.

Çok şükür ya

One drive ı silmeye karar verirsen yedekleri almayı unutma Haa

• Vallaha ne ellerim ne de silerim dursun onedrive istediğin her yerden dosyalarına erişim sunan bir program bir nevi yedekleme de denilebilir onedrive için silmem asla neyse kardeşim sağol ilgilendin yardımcı oldun vaktini ayırdın çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
  • quote:

Vallaha ne ellerim ne de silerim dursun onedrive istediğin her yerden dosyalarına erişim sunan bir program bir nevi yedekleme de denilebilir onedrive için silmem asla neyse kardeşim sağol ilgilendin yardımcı oldun vaktini ayırdın çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Eyvallah kardeşim sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.