kartepe greenpark otele günübirlik 7 kişilik rezervasyon yaptırdık ets tur ile.Tesisi sadece kayak yapmak amacıyla kullanacağımızı belirttik defalarca ve sorun olmayacağı söylendi ödemesini yaptık ertesi gün direk oteli arayıp kar durumunun ne olduğunu sorduk ve kar olmadığı söylendi bize.
ets turu arayıp iptal etmek istediğimizi kayak yapılmayacak durumdaysa neden belirtmediklerini sorduk.Ets turun cevabı otel iptali kabul etmiyor tarih değiştirebiliriz isterseniz oldu.Bu durumda yapabileceğim bir şey var mıdır sizce?
eğer çıkış noktan
Kar bölgesi otelinde kar olmamasına rağmen bize bilgi vermediler ise yapabileceğin hiç bir şey yok.
Otel her mevsim açık, kar olup olmadığı noktasının takibi sana ait bir şey.
Bu şuna benzer, Kuşadasından yaz ayında otel rezervasyonu yaptın, gittiğin gün hava bozdu güneşlenemedin, denize giremedin, iade etsin.
Kar yağmıştır, sonra erimiştir, Kar pisti bölgelerinin her birinin meteorolojide ayrı sekmesi var
Rezervasyonu gerçekleştirdiğiniz tarih ile yaptırdığınız tarih arasında kaç gün var? 10 gün ve aşağısı ise otel iadeyi vermez, tarih değiştirir. Otel bu hakkı kendinde saklı tutar.
gidin açığa alın rezervasyonu, gitmeye karar verdiğiniz tarihten 5 gün önce de açığa alındığını gösteren belgelerle yine ets acentesine gidip rezervasyonu kesinleştirin.
Dediğim gibi kayak yapmak istiyoruz dedik karşı tarafta hiçbir sıkıntı yaşamayacağımızı söyledi yani kar olmaması gibi bir durum aklımıza gelmedi o an açıkcası. Şöyle bir durum oldu ; ets turda görüştüğümüz kişiyi otel rezervasyon iptaline izin vermiyor dedikten yarım saat sonra tekrar arayıp kartalkayada bir otele transfer edilip edilmeyeceğini sorduk cevap olarak Boluda kartalkayaya 1 saat mesafede bir kaç otele transfer edebiliriz dendi.Madem otel rezervasyon iptaline izin vermiyor nasıl başka otele transfer edilebiliyoruz onu da anlamadım ama uğraşacak vaktim de yok.Kartepede kayak dışında ne yapılır onu araştırmaya başlayayım ben en iyisi