Şimdi Ara

ETS2'de Hangi Tır Markalarını Tercih Ediyorsunuz?-Tırcılık Anılarınız? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
100.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Volvoyu kullanmayı bilecen 160 ile girdiğim virajı hatırlarım daha
  • 1-Volvo=Yarış atı gibidir yönetmeyi bilmessen bariyeri öpersin Benim tavsiye ettiğim araçdır yokuşta falan baymaz. İçi biraz güzel birde sağlam fren olaymış tadından yenmeyecekmiş.
    2-Man=At arabası gibidir yokuşta km göstergenin sıfıra doğru nasıl hızlıca gittiğine tanık olabilirsin. yeşil ışık yandımı nerdeyse bütün tırlar arabalar senden önce kalkar sinirin bozulur
    Keretanın iç tasarımı mükemmel gerçekte benim dedemde var bindim çok geniş ve çok güzel bir tır gerçekteki ile tıpa tıp aynı onun için pek incelemedim dedemin tırını
    3-Scania= içi güzel fakat modifeye ederken çok level istiyor parçalar onun için tercih etmiyorum. Motor ve fren açsından fena değil.
    4-Dav=Geçen sene internet kafede oynamıştım bu oyunu dav kullanmıştım aklımda pek bi iz bırakmamış demekki öle iyi de değil ile kötüde değil
    5-Renoult= bana bir kötülüğünü görmedim ama onunda içi iyi değil (Şöferlerimde renoult modeli var biri magnum biride bişeydi hatırlamıyorum.
    6-Majestic= içi falan güzel ama pahalı tırları o parayı ona vermem şahsen.
    Arkadaşlar 2-3 şöförün katkısından çok zararı oluyor şirkete yakıt falan. Yük bulamadımı boş dönüyor falan. Açıkcası onlardan kazandığım paralar trafik cezalarımı karşılıyor.
    Ben volvoyu alın derim aldıktan sonrada direksiyon seti varsa onla o yoksa klavye ile değil fare ile kullanın fare ile kullanırken hassasiyeti sıfıra indirin.Güle güle kullan.
    Volvo çok yakıyor demişler evet doğru ama hadi 200 Euro fazla yaksın 200 euroyla fakirmi olacan
    Eğer güzellik takıntınız yoksa kesinlikle man almayın.(tabi gerçekte mükemmel her açıdan)
    Szie bir öneri verim ilk başta verilen eski püskü garajı geliştirmeyin en az 100.000 istiyor onun yerine biraz daha bekleyin gidin başka şehirden 3 tır kapasiteli garajı 180.000'e
    alın daha iyi.
    Tecrübelerinizi adr ve uzun yola daha çok meğilli verirseniz 2 seferde level atlarsınız ve 30bin-40bin kadar para alırsınız sefer başına.
    Bilmeyen varsa ışınlama hilesinin nasıl yapılacağını da anlatayım: Öncelikle bu hile tır devrildi mesela hemen 2m önüne ışınlayarak düzeltebiliyon yani yol desteğe para ver-
    mekten kurtuluyon yada bu hileyi parayı kolay yoldan kazanmak amaçlı kullanabilirsin ama tavsiye etmem zevki kalmıyor.
    1-Belgelerimden Ets2 dosyasına gir orda config ile başlayan bir dosya var.
    2-Config dosyasına sağ tıkla özelliklere gir birlikte açın sağında değiştir var ona tıkla not defteri yap. İlk önce uygulamaya sonra tamama basıp çık.
    3-Gir o config dosyasına consele terimini arattır ctrl+f ile. Onun yanında 0 varsa onu 1 yap
    ikinci olarakda developer teriminin yanındakini 1 yap.(arkadaşlar eğer 1 ise bu değerler ellemeyin.) ve kaydet deyip çık.
    4-Oyuna gir arabanı çalıştır ve ardından f1 f2 f3 gibi f'lerin altındaki rakamlardan sıfıra bas sonra sağ taraftaki numlock tuşunun altındaki taraftan 8-4-5-6 ile hareket edersin
    gitmek istediğin yere böylece 10 kat daha hızlı gidersin haritadan izle hedefi şiiiiimmmmmddiiiiiii geldik malı bırakacağımız yere orda boş bir yol bul araba geçmeyen yola yaklaş
    havadaysan yere yaklaş F11'e bas tırın oraya iner.

• Kesinlikle Man. Oyundaki en güzel dizayna ve göstergelere sahip bence. Sürüşüde keyifli. Yanına Renaultuda koyabilirim. Direksiyonun daha fazla gözükmesi baya hoşuma gidiyor.
  • Eskiden Man TGX v8 tercih ederdim fakat güncellemeden sonra Volvo daha iyi gelmeye başladı.
  • Scania

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek motor sesi, gerek iç dizayn, gerek dış dizayn olarak, Iveco'dan vazgeçmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 22 Temmuz 2014; 21:54:14 >
  • 730 Beygir Scania aldim bugun, ondan once Volvo FH vardi 750 beygir. Scania daha iyi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan volvo kullanıyorum bakalım bi takasa giricem ama kararsızım. volvodan memnunum ama 100-140 arası virajlarda yatıyor
  • Scania tabiki.
  • volvodan güçlüsü yok çok hızlı gidiyor tabi gerçekçiliği bozuyor biraz Daf ın sürüş zevki güzel ama
  • Hepsini kullandım fakat man virajlarda çok daha iyi yol tutuyor gibi geldi. Ayrıca uzun şasilerde devrilme sorunu daha azalıyor (ortadaki teker de direksiyona bağlı olandan)

Volvo fh 16nın motor sesi ve duruşu hoşuma gidiyor. O yüzden çoğu zaman fh16 kullanıyorum. Ama scania 730hp volvodan daha atikmiş gibi geldi.
  • Volvo tek geçerim 5 şoförüm var 5 inede volvo para biriksin en üst seviyesinide kendime alicam

• Bende Volvoyu tek geçerim. Scania da fena değil. İveco dan uzak durun derim çünkü tır gitmiyo gibi birşey :)
  • İveconun motorundan gelen düdük sesi olmasa güzel araç aslında. Ama fik fik fik fik kafa çiziyor.
  • Volvoyu herkes süremez deneyim gerektirir güçlüdür dayanıklıdır. Fakat Vabis tercihimdir yol tutuşu freni hızlanması yüklü dönüşlerde oturaklı olması tercih nedenim. Manıda beğenmiştim ancak güçsüz geliyor hele ki +15 tondan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: benkisacabede

Hepsini kullandım fakat man virajlarda çok daha iyi yol tutuyor gibi geldi. Ayrıca uzun şasilerde devrilme sorunu daha azalıyor (ortadaki teker de direksiyona bağlı olandan)

Volvo fh 16nın motor sesi ve duruşu hoşuma gidiyor. O yüzden çoğu zaman fh16 kullanıyorum. Ama scania 730hp volvodan daha atikmiş gibi geldi.

Doğru tespit Vabis volvoyu yer 😄

• man çok konforlu gerçekten, alcan böyle sakin ve huzurlu şekilde yollarda gezicen. ama volvo hem daha hızlı hem virajı daha iyi alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 küsür tane iveco var onları şoförler kullanıyor bende de 730 beygir scania, volvo fh ve fh16 var.
  • 2 garajım ve 5 şoförüm var şu an şoförlerin birinde daf var , iki tanesinde volvo diğer ikisinede iveco verdim . Kendim ise tgx v8 kullanıyorum şimdilik

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.