Şimdi Ara

ETS2'de Hangi Tır Markalarını Tercih Ediyorsunuz?-Tırcılık Anılarınız? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
100.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Şu Resmi Koyup Çekiliyorum :)

ETS2'de Hangi Tır Markalarını Tercih Ediyorsunuz?-Tırcılık Anılarınız?

%100 Hasar ASLA MOTOR ARIZASI VERMEDİ

Oyun bozuk.

Yok ya korsan da değil

O zaman tır bozuk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun bozuk.

Yok ya korsan da değil

O zaman tır bozuk.

Tır korsan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun bozuk.

Yok ya korsan da değil

O zaman tır bozuk.

Tır korsan

• hepsini kullandım.mercedes iveco çok kayıyordu bana göre.volvo daf man hoşuma gitti.renault da arada kayıyor ama o da yükten dolayı sanırım.şuan garajımda daf var 2.tır olarak ya man alacağım ya da volvo
  • Volvo her türlü akar. Arada sıkılırsam Mercedes alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mod indirmiştim MAN 1500 hp yaması.Hız limiti kaldırma da var,araç durmuyordu Şimdi Scania r730 aldım,içi falan da güzel.Renault zaten istemem beygirleri düşük,DAF'ın çekiş fena değil ama içi kötü,iveco hızlanmıyor kolay kolay.Merso'nun tutuşu falan iyi,ama beygirler düşük ve içi kötü.Açıkçası trust edition çok kötü duruyor.Volvo çok güzel ama çabuk devriliyor ve frenler kötü.Scania biraz daha dengeli.

Geldik soruma,ben 6x4 şasi kullanıyorum fakat 6x2 mi daha iyidir 6x4 mü?
  • Merhaba arkadaşlar. Benim tırım volvo fh16 820bg (motor gücü nasıl bu hale geldi anlamadım normalde 750ydi sonra bu motor çıktı satın aldım realistic moddan olabilir ama volvoyla ilgilli bir mod koymadım.) kahverengi ve en baz modeli. Hiçbir ekstra yüklemedim beni sadece a noktasından b noktasına götürüyor. (ön ve yan ayna yok, güneşlik falan hiçbirşey yok. Sadece motoru güçlü ve ishift retarder şanzumanlı) Ben oyunu hilesiz oynama taraftarıyım sadece realistic mod ve hız eklentisi var onun haricinde para vs hilem yok. Hız hilem açık ama genelde 90ı geçmiyorum. (bazen psikoya bağlayıp dorseyle 150 yaptığım oluyor tabi) Arkadaşlar ben şu an 21 leveldeyim 3 tane garajım 15 tane şoförüm var. Baya ekonomi yapmaya çalışıyorum. ilk garajımı 400 kredi çekip yaptım. Bütün tırlarım oyunun en ucuz tırı yani 87.840 euroluk beyaz iveco starails. Oyunda tırı yapılandır diyip ekstraları çıkarınca bu kadar ucuz oluyor boşu boşuna şoföre vereceğiniz tırı pahalı olan diğer markaları almayın sonuçta bunlar da iş görüyor ve iş almada tır yüzünden sıkıntı yaşamıyorsunuz. Boşuna şoförlerinize fazladan para yatırmayın gerek yok bence. İş alırken km başına verdiği paraya bakıyorum mesafenin önemi yok önemli olan benim için para kazanmak şimdilik. Çünkü en kısa zamanda dev bir filo kurmayı amaçlıyorum. Bu aralar çok iyi gelirim var. işçi başına 10000 ila 1000 tl arası para kazanıyorum. Uzun yollarını ve adrlerini geliştirdim iyi para geliyor. Biraza da ekonomik sürüşü ve zamanında teslimatlarını geliştirdim işçilerimin işe yarıyor. Tırımı süslemek istiyorum ama alçak kasada kalması hoşuma gidiyor. Yüksek kasayı sevmiyorum. Alçak kasa sempatik duruyor bence. Diğer tırların bakım maliyetleri ve 1 depoya yaptıkları yol benim tırımla aynı diye biliyorum. Tırlar ve motor seçenekleri arasında yakıt farkı yok diye biliyorum doğru mu? Bir de 6x2 6x4 veya 4x2 nin farkını gerçekten bilmiyorum. Bir kez 6x4 yaptım tırımı bir fark göremedim gerek yok dedim eski haline çevirdim. Bence oyun içinde tek farkı şekil. Hepinize iyi oyunlar...

• Şirkette ben dahil 38 şoför var, 14 merco 10 daf 8 man 5 reno bendede merco vardı 6*2 ydi level gereği tek 6*4 olan ivecoyla takasladımyol tutuşu fena volvoyla 100 le yattığım yerde bunla 120 yle kontra veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Şirkette ben dahil 38 şoför var, 14 merco 10 daf 8 man 5 reno bendede merco vardı 6*2 ydi level gereği tek 6*4 olan ivecoyla takasladımyol tutuşu fena volvoyla 100 le yattığım yerde bunla 120 yle kontra veriyorum

hocam o kadar işçi almak için ne zamandır uğraşıyorsunuz ? benim daha 3 işçim oldu ve 2 hafta fln oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

quote:

Şirkette ben dahil 38 şoför var, 14 merco 10 daf 8 man 5 reno bendede merco vardı 6*2 ydi level gereği tek 6*4 olan ivecoyla takasladımyol tutuşu fena volvoyla 100 le yattığım yerde bunla 120 yle kontra veriyorum

hocam o kadar işçi almak için ne zamandır uğraşıyorsunuz ? benim daha 3 işçim oldu ve 2 hafta fln oldu

Tam tarih bilmiyorum da bir ayı geçti galiba..Avrupada 5 ingilterede 3 garajım var..Ardı ardına 3 kez uyuyunca 150 bin civarı para geliyor zaten öyle öyle tır alıyorum

• quote:

quote:

quote:

Tam tarih bilmiyorum da bir ayı geçti galiba..Avrupada 5 ingilterede 3 garajım var..Ardı ardına 3 kez uyuyunca 150 bin civarı para geliyor zaten öyle öyle tır alıyorum

hocam günde ne kadar oynardınız? çok soru sordum ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam günde ne kadar oynardınız? çok soru sordum ama

İşyerindeki yoğunluğa bağlı bir saat oynadığımda oldu 6-7 saat oynadığımda

• sağol hocam
  • Ben Oyuna Başlayalı 2 Gün Oldu Tek Seferlik İşlerde 60.000 Euro kazandım 100 de volvo alacağım...:)
  • Ya bu "ekonomik sürüş" den teslimatlarda para falan gelmiyor.
    Demekki ekonomik süremiyormuyuz, anlamadım?
  • Scania ce Volvo var. En kısa zamanda 1 tane de Mercedes alacağım

• Renault ve Man

• quote:

Orijinalden alıntı: alperencsm

Ya bu "ekonomik sürüş" den teslimatlarda para falan gelmiyor.
    Demekki ekonomik süremiyormuyuz, anlamadım?

Ekonomik sürüş yeteneği daha az yakıt harcamanı sağlar. Yani ekonomik sürüş sağlar
  • Merhaba ben yeni üyeyim MAN kesinlikle tercihimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mauro_Diaz_1903

Merhaba ben yeni üyeyim MAN kesinlikle tercihimdir

Man konfor olarak çok iyi bir araç.

edit :tır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 27 Ağustos 2013; 19:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.