Merhaba, Darksiders 3 için yaptığım Türkçe yama projemi sizinle de paylaşmak istiyorum.
Oyunu ben oynarken bizzat çevirdim fakat görmediğim sahneler dosyalardan çevrildi.
Yama DLCler dahil tüm oyunu %100 Türkçeye çevirmektedir. (Özel isimler ve bazı yer isimleri hariç)
Kurulum
- Oyunun yüklü olduğu dizini açın.
- Oyun dosyalarından Darksiders3\Content\Paks klasörüne girin.
- İndirmiş olduğunuz .pak uzantılı dosyayı bu klasörün içine atın. (linkler rehberde)
- Yamayı yükledikten sonra oyun içinde seçenekler menüsünden oyunu Türkçeye çevirip kullanabilirsiniz.
- Yamayı kaldırmak istediğinizde yüklemiş olduğunuz .pak dosyasını silmeniz yeterli olacaktır.
Yamanın Steam Rehber Sayfasına Gitmek için Tıklayın
Yamanın linkleri rehberde sürekli güncel tutulmaktadır.
Mega linkleri Steam izin vermediği için kaldırıldı. Başka bir siteye yükleyeceğim.
Yama sadece Steam üzerinde denendi. Eğer diğer platformlarda çalışmazsa bana bildirirseniz portlamaya çalışırım.
Destek olmak isteyen arkadaşlar rehberi beğenebilir, yorum yapabilir veya ödül gönderebilirler. Teşekkürler :)
.
Mikrofon bağlantısı olan bluetooth modül önerisi
Kablosu bozulan kulaklığım için bir bluetooth modül bakıyorum fakat mikrofon bağlantısını yapabileceğim hiçbir modül bulamadım. Sesten minimum kayıp ve mikrofon bağlatısı için hangi modülü önerirsiniz? Bilgisayar üzerinde kullanacağım için biraz güçlü bir modül olmasını istiyorum.
|
|
Leptopumda 2 Ekran kartı var yardımınız lazım
|
Sizce Zombi Brand Açılır Mı ? Ne Zaman?
|
Satılık Steam Hesabı (110 oyun)
|
Seagate Garantiye Nasıl Göncereceğim
|
100 tane driver açıp pcyi kastırıyor :(
|
Boota Girememe Sorunu :(
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.654
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 24.811 (Bu ay: 278)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic