Şimdi Ara

ets2 far sorunu ! (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geceleri farları açınca oyun kasıyor. (içerden gösterimde)

bu sorunu yaşayan başka kimse var mı ? çözümü nedir ?

ana konuda birisi paylasıcaktı nvidia ayarları varmıs far kasmaması için. paylasmamıs bende konu açayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ekim 2012; 1:17:40 >

• bende de oluyor bu kasma özellikle sinyallerde ama bir türlü çözümü bulamadım.grafik ayarlarını en düşük yaptım yine aynı. bilen varsa çok makbule geçer...
  • galiba nvidia için ayarlar varmıs bu farla ilgili. Birisi paylasıcaktı paylasmadı yav.
  • benimki ati. umarım vardır
  • ya beyler benimde far gözükmüyor yani aracın dışından farlar gözüküyor ama içinde gözükmüyor etrafa ışık vermiyor kapkaranlık birşey gözükmüyor o yüzdende oyunu oynuyamıyorum bi çözümü bilen varmı ekran kartım 1 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet552

ya beyler benimde far gözükmüyor yani aracın dışından farlar gözüküyor ama içinde gözükmüyor etrafa ışık vermiyor kapkaranlık birşey gözükmüyor o yüzdende oyunu oynuyamıyorum bi çözümü bilen varmı ekran kartım 1 gb

grafik ayarları hangi seviyede.
  • quote:

ya beyler benimde far gözükmüyor yani aracın dışından farlar gözüküyor ama içinde gözükmüyor etrafa ışık vermiyor kapkaranlık birşey gözükmüyor o yüzdende oyunu oynuyamıyorum bi çözümü bilen varmı ekran kartım 1 gb

hocam kullandıgınız mod var mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    11 ay önce açıldı
    Far Cry 3 Kasma Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Geceleri farları açınca oyun kasıyor. (içerden gösterimde)

ana konuda birisi paylasıcaktı nvidia ayarları varmıs far kasmaması için. paylasmamıs bende konu açayım dedim.

ayalar kısmında ikincil ısık sekmesinin yanındaki tiki kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

Geceleri farları açınca oyun kasıyor. (içerden gösterimde)

ayalar kısmında ikincil ısık sekmesinin yanındaki tiki kaldır.

ikincil ısık nedir hocam ? ayarlarda gördüm ama ne işe yarıyor ki o ? seçili bende.
  • beyler hiçbir mod kullanmıyorum oyunu 2 kere sildim baştan yükledim grafik ayarlarını düşük aldım yüksek orta ayarladım hepsini yine olmadı ya deliricem oyunu oynuyamıyorum dışardan gösterdiginde ışık yanıyor gibi gözüküyor ama içerden baktıgımda heryer kapkaranlık f4den falanda yakıyorum yanıyor gözüküyor ama olmuyor
  • quote:

beyler hiçbir mod kullanmıyorum oyunu 2 kere sildim baştan yükledim grafik ayarlarını düşük aldım yüksek orta ayarladım hepsini yine olmadı ya deliricem oyunu oynuyamıyorum dışardan gösterdiginde ışık yanıyor gibi gözüküyor ama içerden baktıgımda heryer kapkaranlık f4den falanda yakıyorum yanıyor gözüküyor ama olmuyor

hocam ekran kartı ayarlarından kaynaklanabilir. Nedir ekran kartınız ?
  • evet ikincil ışık kaldırdımı biraz düzeldi. ikincil ışık sanırım ışıgın yerdeki yansıması. misal aynalardaki sinyal ve farların yansımasının gözükmesi.
  • quote:

quote:

beyler hiçbir mod kullanmıyorum oyunu 2 kere sildim baştan yükledim grafik ayarlarını düşük aldım yüksek orta ayarladım hepsini yine olmadı ya deliricem oyunu oynuyamıyorum dışardan gösterdiginde ışık yanıyor gibi gözüküyor ama içerden baktıgımda heryer kapkaranlık f4den falanda yakıyorum yanıyor gözüküyor ama olmuyor

hocam ekran kartı ayarlarından kaynaklanabilir. Nedir ekran kartınız ?

ets2 far sorunu ! (çözüldü)

bu ekran kartım bilader

• bu oyun için Kartın iyi. sorunu anlamadım kardeşim bilen birisi çıkıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ekim 2012; 1:18:00 >
  • inşallah kardeşim 4 günden beri bu sorunun çözümünü bilen birisini arıyorum :)
  • Ayna kalitesi ve mesafisini düşük yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çözümü diğer konuda buldum , sağolsun arkadas paylasmıs.

quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

quote:

quote:

Arkadaşlar kendimce bi nvidia ayarı yaptım.
    Pc özelliklerim
    Nvidia gtx 540m 1gb paylaşımsız ekran kartı
    İntel i5 2450M 2.50 GHZ
    8 gb Ram

Genel özellikler bunlar bu ayarlar ile oyunda kasma yok farlarda dahil sadece farları açınca küçük takılmalar oluyor ama normaldede yaptıgı oluyordu. 1.1.3 yaması denemiştim çözüyordu keyi orjinal olanlar yükleyebilir. Olmayanlar benim gibi 9 kasıma kadar takıla takıla gidicek :) yada kürek beklicek :)

Önce nvidia ayarlarını paylaşıcam, sonra oyun ayarları ve son olarak oyun içi görüntüler. Eğer pc nizin özellikler benimkine göre düşükse daha iyi performans için;

Doku Süzme ayarını "Kalite" olarak, Doku Süzme Eşyönsüz Örnek Optimizasyonu "Açık" olarak, Eşyönsüz süzmeyi "2x" yada daha fazla performans için "Kapalı" olarak ve Kenar yumuşatma saydamlık ayarını "Çoklu Örnekleme" yada daha iyi performans için "Kapalı"" olarak ayarlasın.

Öncelikle Nvidia ayarları;

ets2 far sorunu ! (çözüldü) ets2 far sorunu ! (çözüldü) ets2 far sorunu ! (çözüldü)

Oyun içi ayarlar;

ets2 far sorunu ! (çözüldü) ets2 far sorunu ! (çözüldü)

Oyun içi bir kaç görüntü;

ets2 far sorunu ! (çözüldü) ets2 far sorunu ! (çözüldü) ets2 far sorunu ! (çözüldü)
     ets2 far sorunu ! (çözüldü) ets2 far sorunu ! (çözüldü)

Resimleri görmekte sıkıntı yaşayan arkadaşlar için rarlayıp yükledim download edebilirler.

http://www.mediafire.com/?vncb608bdmnveid

Bol kazançlar ...

Biraz geride kaldı mesaj dikkat edende olmadı sanırım ondan tekrar alıntı yapma gereği duydum.

2 kez alıntı yaptım paylaştım da bitane gören yokmu şu mesajı halen daha nvidia ayarları isteyen arkadaşlar var. Burada ayarları anlattım farları açınca kasma olayı tamamen gidiyor ancak arada sırada takılmalar ben neredeyse kokledim AA yı felan kasma yok ama oyunu ilk açınca takılmalar oluyor 1.1.3 çözüyor diye duydum ama bilmiyorum. Farların kasılma sorunu ise bende tamamen ortadan kalktı tavsiye ederim.

• quote:

Kartın iyi. sorunu anlamadım kardeşim bilen birisi çıkıcaktır.

7100 gs mi iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

7100 gs mi iyi?

bu oyun için iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

7100 gs mi iyi?

bu oyun için iyi.

abi bende bile en yüksekte 20lerde geziyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.