Şimdi Ara

ets2 far sorunu ! (çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
20.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Kartın iyi. sorunu anlamadım kardeşim bilen birisi çıkıcaktır.

7100 gs mi iyi?

bu oyun için iyi.

abi bende bile en yüksekte 20lerde geziyor

kardeşim zaten oyunda sorun var en iyi sistemlerde bile kasıyor. Yani ne kadar iyi olursa olsun sistemin yine kasacak. Umarım güncellemeyle falan düzeltirler bu hataları.

• 660gtx ti la bile kasıyor 30sn de bir donuyo oyun periyodik olarak camera 2 de bende.
  • aynen aynen bende de oluyor
    Bilgisayar en yeni en kaliteli oyunu bile hiç kasmadan oynuyorum am euro trcuk da lambaları açınca azıcık kasmaya başlıyor.Sanki araba yavaşlıyor gibi oluyor??
  • periyodik takılmalara ben bile çare bulamadım kasma sorunlarım gitti ama özellikle oyunun ilk yarımsaati oluyor sonra kapayıp açana kadar azalıyor nadir oluyor ama çözüm daha bulamadım 1.1.3 biraz azaltıyormus ama 9 kasıma kadar yuklemek bana yasak :D
  • İkinci ışıklandırma tıkını kaldırınca düzeldi bende.
  • ikincil ışıklandırmayı kaldırınca da hiçbir zevki kalmıyor. aynalardan hiçbirşey belli olmuyor ekran kartımın ömrümü bitti sizce arkadaşlar Asus eah4670 512mb 128bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

İkinci ışıklandırma tıkını kaldırınca düzeldi bende.

hocam ben açtım onu tekrar. O sekilde hiçbir zevki kalmıyor çünkü.
  • beyler yazdığınız mesajlarınızın sonuna nekran kartı marka model destop laptop yazarsanız birlikte çözüme daha hızlı ulaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

beyler yazdığınız mesajlarınızın sonuna nekran kartı marka model destop laptop yazarsanız birlikte çözüme daha hızlı ulaşırız

Bende de Ati hd 5470 var günlerdir oynuyorum az evvel fark ettim sinyallerde kasma yapıyor nasıl bir ayar yapsam düzelir bu kartta bu oyun kasar mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

beyler yazdığınız mesajlarınızın sonuna nekran kartı marka model destop laptop yazarsanız birlikte çözüme daha hızlı ulaşırız

Çok saçma. Bir kere zaten ekran kartının panelinden yapan ayarlar oyuna sadece %1 etki eder. Önemli olan oyunun kendisi. Yani sorun oyunda çünkü herkes yaşıyor bu sorunu. Ki zaten genel anlamda en iyi kartlarda dahi optimazyon sorunu var bu oyun için.
  • Abiler yardım edermisiniz ? sorunum geceleri farlarım yolu aydınlatmıyor f4 ten hepsi açık hersey en sonda oyundaki ekran ayarlarındanda hersey en üst seviyede L tuşuna basınca farlar dıştan gözüküyor ben şöle yapıyorum 2 kere L ye basıyorum 1 kere K harfine uzunları ve oyun parasıyla taktığım aksesuarlarda yanıyor ama farlar yolu aydınlatmıyor gece hiç birşey göremiyorum ve çarpıyorum :( bilen arkadaşlar varsa bi el atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nino1 -- 18 Haziran 2013; 18:55:22 >
  • PC bilgilerim bunlar oyunda farlarım yolu hiç aydınlatmıor ama yanıyor farlar diğer arabalarında yanıyor farları ama onların kide yolu hiç aydınlatmıyor nedir sorun acaba ? 2 kere L tuşu 1 kere K tuşu f4 tende hepsi açık oyunun sistem ayarlarındanda herşey en yüksek seviyede ekran kartımı yetmiyor acaba ?
     ets2 far sorunu ! (çözüldü) ets2 far sorunu ! (çözüldü)

• nino1 N kullanıcısına yanıt
    Benim eski ekran kartım o. Düşük ve eski bir karttır. Yetmez böyle bir oyuna.
  • ben oyunu son ayarlarda oynuyorum kafam rahat ama bir sıkıntı var sinyali yakınca az kasması,lambaları yakınca kasması başlıyor olmasa iyiydi ama buna bir çözüm bulsalar iyiydi.
    sistem gereksinimlerim
    HD5670 1Gb 128 BİT
    İntel Pentium Dual Core 2.93 Ghz
    2 GB Ram 1333 Mhz
    2+1 ses
    Dx11
    biraz şaşırtıcı bir durum ama son ayarlarda oynuyorum oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.